Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

10 Prachtige Fonts voor Welkomstborden

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Welkomstborden en bruiloftborden worden meestal alleen gebruikt om de locatie te verwelkomen. U kunt dit doen door personen toe te voegen, bijvoorbeeld een foto van het koppel.

Voor het selecteren van de juiste font voor uw borden is het noodzakelijk om over de juiste kennis te beschikken. Met een prachtig lettertype maakt u een statement met uw bord waar bezoekers aan het feest zeker opmerken bij het binnenkomen. Hier is een lijst met 10 prachtige fonts die u kunt gebruiken om uw welkomstborden te verfraaien en het sprankelende effect te geven dat het verdient:

Fonts met een Kunstzinnig Effect

1. Fancy Nancy: De fancy Nancy-lettertypen geven uw welkomstborden net dat extra kunstzinnige effect dat u zoekt. Deze kinderlijke lettertypen zijn verfraaid met vrolijke patronen zoals bloemen en sterren. Ze geven een kunstzinnige uitstraling aan uw tekst, en maken het visueel aantrekkelijk.

2. Kalligrafie Lettertype: Kalligrafie lettertypen zijn charmant, klassiek en passen perfect bij elke welkomstbord-tekst. Ze staan bekend om hun eenvoudige en elegante ontwerp en komen in veel verschillende stijlen en kleuren.

3. Image Writing: Image Writing is een uniek lettertype dat uw tekst verfraait met coole afbeeldingen. Met deze lettertypen kunt u ervoor zorgen dat uw borden een modern uiterlijk krijgen, en de tekst visueel aantrekkelijk maken.

Romantiek Lettertypen

1. Swash: Swash is een prachtig lettertype dat sierlijke warpingen en schuine lijnen aan uw tekst toevoegt. Deze sierlijke lettertypen zijn geweldig als uw huwelijksborden met romantische kwaliteiten moeten hebben.

2. Connect: Connect is een romantisch lettertype dat perfect past bij bruiloftborden. Het heeft een subtiele stijl met authentieke kwaliteiten. Met Connect kunt u romantische berichten maken die perfect passen bij het thema van het huwelijk.

3. Lined: Lined is een prachtig lettertype dat een interessant schrijfstijl toepast om tekst op een verfijnde en stijlvolle manier te versieren. Deze stijlvolle lettertypen zijn perfect om romantische huwelijksborden te verfraAIen.

Modern Lettertypen

1. Brush Fonts: Brush Fonts geven uw tekst een frisse, moderne uitstraling. Ze zijn perfect als u op zoek bent naar moderne en andersgekleurde lettertypen die een beetje meer stijl toevoegen.

2. Geometric: Geometric lettertypen voegen een interessante afwisseling toe aan uw tekst. Ze bestaan uit smalle en brede letters die perfect passen bij moderne welkomstborden.

3. Letterpress: Letterpress is een modern lettertype wat wordt aangedreven door de nieuwste tekst technologie, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Deze afbeeldingen zijn perfect om uw welkomstborden visueel aantrekkelijk te maken.

Herkenbare Lettertypen

1. Script: Script lettertypen staan bekend om hun vloeiende, soepele bewegingen en worden algemeen gebruikt om een elegante uitstraling aan te brengen. Script lettertypen zijn een geweldige manier om herkenbare huwelijksborden te maken die uw gezelschap zeker zal opmerken.

2. Serif: Serif is een zwaar lettertype met gedefinieerde elementen die een professionele indruk maken. Serif-lettertypen zijn geweldig als uw welkomstborden een klassieke look moeten hebben.

3. Calligraphic: Calligraphic lettertypen zijn klassieke lettertypen die bestaan uit naar buiten tegen de klok in gerichte strepen. Calligraphic lettertypen worden gebruikt om uw welkomstborden extra stijl te geven.

Soorten Lettertypen

1. Candlescript: Candlescript is een uniek lettertype dat een vintage uitstraling geeft aan uw tekst. Wanneer deze lettertypen gecombineerd worden met afbeeldingen, geven ze een geweldig en uniek effect aan het welkomstbord.

2. Carved: Carved lettertypen zijn een populair lettertype dat gebruik maakt van afbeeldingen van houten borden. Dit lettertype is perfect als uw tekst een luxe uitstraling moet hebben.

3. Urban: Urban lettertypen passen samen met materiaal dat rond kinderen wordt gebruikt. Deze lettertypen staan bekend om hun speelse en speelse look waardoor ze perfect passen bij kinderwelkomstborden.

Vintage Lettertypen

1. Art Deco: Art Deco lettertypen zijn klassiek en stijlvol. Deze lettertypen staan bekend om hun slanke stijl en zijn perfect voor vintage-huwelijksteksten.

2. True Typography: True Typography lettertypen hebben een vintage look. Zoals de naam al suggereert, hebben deze lettertypen een authentieke stijl waarmee welkomstbordteksten extra stijl krijgen.

3. Antique Gold: Deze lettertypen staan bekend om hun unieke vintage look. Antique Gold lettertypen zijn perfect voor bruiloftborden met een antieke look.

10 Prachtige Fonts voor Welkomstborden
10 Prachtige Fonts voor Welkomstborden
10 Prachtige Fonts voor Welkomstborden

Bekijk alle welkomstborden →

10 Prachtige Fonts voor Welkomstborden