Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

10 Schitterende Bruiloft Bord Decoraties die Je Moet Weten

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Bruiloft borden, een schitterende manier om ieders aandacht te vangen. Van het vroege ochtendvoorspel tot het voorspel aan het eind van de avond, een bruiloft bord zal iedereen laten weten dat jullie big day speciaal is. Of je nu een klassieke, industriële of moderne bruiloft gaat houden, hier zijn 10 schitterende bruiloft bord decoraties die je moet weten!

1. Gepersonaliseerde bruiloft bord decoratie

Een gepersonaliseerd bruiloft bord is perfect voor een originele decoratie of knikje naar je stijl. Kies voor platte bruiloft borden en schrijf de naam van het bruidspaar in een of andere kleur of logo. Of ga voor een bruiloft bord met de namen van het stel. Je kunt ook kiezen voor een originele tekst of quotes die het stel verbinden. Kies voor een Rollup banner voor een schitterend gepersonaliseerd bruiloft bord dat je kunt maken en waar je kunt laten zien wie jullie als stel zijn.

2. Schilderijen en lijsten

Kies voor unieke en kunstzinnige schilderijen als decoratie voor het bruiloft bord. Kies voor een kunstwerk met kleurrijke lijsten die zich verbinden met de kleurenschema op de bruiloft. Of kies voor een vintage of retro verbinden met een hoekig of gestileerd schilderij als decoratie voor je bruiloft bord. Je kunt ook kiezen voor portraitservices en tekeningen die ook een schitterend element toevoegen aan het bruiloft bord.

3. Goedkope en mooie bloemarrangementen

Je kunt het bruiloft bord versieren met mooie bloemarrangementen. Kies voor verschillende soorten bloemen, bloemen van verschillende kleuren en maten. Kies voor losse bloemen, bloemstukken of geef je bruiloft bord een seizoensgebonden bloementhema. Kies je bloemen goed, je kunt zelfs een mooi en goedkoop bruiloft bord maken met de gekozen bloemsoorten.

4. Versieringen met linten

Linten zijn geschikt om elke bruiloft bord op te fleuren. Kies voor versieringen met linten en franjes die bij de thema van de bruiloft passen. Kies voor verschillende diktes en kleuren linten en combineer de verschillende kleuren van linten en franjes om een prachtig effect te creëren. Kies linten van kant of zijde voor een luxe aanzicht.

5. Kies met materialen als een feest

Je kunt het bruiloft bord versieren met gaas, stof, linten, satijn, pailletten, papiertjes en andere materialen die je kunt vinden in een stoffenzaken. Deze materialen zijn perfect om een bruiloft bord in te vullen. Kies voor verschillende vormen en patroon om je computercreatie te perfectioneren en het oog te verleiden. Met de juiste materialen kun je een feestelijk uiterlijk maken!

6. Lumineuze decoratie

Draai het bruiloft bord om in de verlichting. Kies voor verlichting die past bij je tema. De verlichting kan je bruiloft bord tot leven brengen. Kies voor verlichting met lampen, kandelaars, met LED strip verlichting. Toon wat knipperende licht van boven naar beneden. Kies voor verlichting die ‘s nachts weer zal schijnen.

7. Gebruik het natuurlijke decor

Versier het bruiloft bord met passende natuurlijke elementen. Kies voor natuurlijke elementen zoals bladeren, stokken, stenen en zelfs vaten. De natuurlijke elementen zullen een rustieke toets aan de decoratie geven. Kies ook voor andere decoratieve elementen zoals bomen, bamboestokken of mos. Maak ook gebruik van houten decoratie.

8. Gebedsvlaggen en stenenDecoratieve elementen

Gebedsvlaggen zijn een mooi element dat je aan je bruiloft bord kunt toevoegen. Ze staan symbool voor hoop, wijsheid, liefde, vreugde en vrede. Kies ook voor versiering met steensoorten voor een rustieke toets aan de decoratie. Kies voor steensoorten van verschillende groottes, kleuren en maten voor een kunstzinnig effect.

9. Posterprints, foto’s en zelfgemaakte decoratie

Hang postersprints of foto’s van het bruidspaar op het bruiloft bord en maak er een showroom van. Grote posterprints kunnen er prachtig uit zien, maar let op het formaat van het bruiloft bord en de afmetingen van de posterprints. Kies foto’s die je wilt uitgeven, van het bruidspaar of geboortes, zodat deze worden geassocieerd met de grote dag. Je kunt ook zelfgemaakte knutselwerkjes gebruiken die je hebt gemaakt voor je bruiloft bord.

10. Eenvoudige en moderne decoratie

Houd het simplicity met een eenvoudige en moderne decoratie. Kies voor een simpele en minimalistische aankleding van het bruiloft bord. Kies voor sobere en elegante materialen die bij je thema passen, zoals eenvoudige bloemarrangementen en wit linnen linten. Kies ook voor houten elementen voor een moderne toon.

Leuker maken van je bruiloft bord – voorbeelden

Je bruiloft bord versieren is een zeer leuke manier om je big day een finishing touch te geven. Je kunt creatief zijn met je bruiloft bord decoratie. Kies voor kleine details bij je bruiloft bord zoals kleine leuke sieraden of knutselwerkjes voor een knipoog naar thema van je bruiloft. Hang klein tapijten aan het bruiloft bord en kies voor lichtjes boven het bord voor meer dimensie en kleur. Maar voor een schitterend uitzicht, kun je ook kiezen voor thema-vriendelijke posters en franje versiering om je look compleet te maken.

Alternatieve decoratie ideeën voor je bruiloft bord

De meeste decoraties bij een bruiloft bord zijn erg klassiek, maar je kunt ook voor een moderne look kiezen. Denk aan het upgraden van je bruiloft bord met een kleurrijke streep. Kies voor Velcro om posters aan het bord te hangen en gebruik verschillende kleuren vast te maken. Ook grote lichtgevende letters passen mooi bij het bruiloft bord. Hang vervolgens lampjes bij het bord om een mooi silhouet te maken.

Gebruik mooie het elementen om je bruiloft bord te versieren en schitterende resultaten

Je kunt zelfs kiezen voor een bijziend, houten of een glazen bruiloft bord. Als je gaat voor een bijzonder bruiloft bord, is er een goede kans dat je de juiste accessoires en versieringen zult vinden om je bord te verfraaien. Kies voor een decoratie met kristallen, stenen of mooie voetstukken. Pas als je klaar bent met de versiering, kun je het bruiloft bord aankleden met bloemen of andere versieringen. Je kunt ook kiezen voor een kristallen decoratie boven het bruiloft bord.

Inspiratie voor je bruiloft bord – Deelnemers betrekken

Het is belangrijk dat je bruiloft bord een krachtig statement maakt en de gemoedstoestand van het moment kan verhogen. Zorg ervoor dat je deelnemers hun eigen bijdragen leveren bij het versieren van het bruiloft bord. Maak gebruik van krijtborden, worpen of korte videobeelden van je gasten, gevolgd door hun unieke bijdragen aan het bruiloft bord. Deelnemers kunnen schrijven aan de achterkant van het bord, mensen kunnen huninitialen in de decoraties gegraveerd hebben, er kunnen kunstwerken uit een creatieve sessie hangen, enzovoort. Kortom, deelnemers kunnen betrokken worden bij het versieren en helpen je van een gaaf bruiloft bord te maken.

10 Schitterende Bruiloft Bord Decoraties die Je Moet Weten
10 Schitterende Bruiloft Bord Decoraties die Je Moet Weten
10 Schitterende Bruiloft Bord Decoraties die Je Moet Weten

Bekijk alle welkomstborden →

10 Schitterende Bruiloft Bord Decoraties die Je Moet Weten