Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

7 Bruiloft Bord Bedankjes Ideeën voor Gasten te Verrassen!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Onze klanten bedanken meestal hun gasten voor de aanwezigheid met een klein cadeau, zoals een bedankje voor de bruidsjonkers en bruidsmeisjes of andere leden van hun huwelijkspartij. Hieronder zijn 7 bruiloft bedankjes ideeën voor gasten om te verrassen!

1. Doosje met bonbons

Een doosje met bonbons zou een geweldig geschenk voor gasten zijn, omdat de zoetheid van de bonbons meteen een glimlach kan opwekken. Dit is een perfecte manier om gasten te laten weten hoeveel je van hun aanwezigheid hebt genoten.

2. Phoeframes

Photoframes zijn een geweldig idee om aan gasten te geven als bedankje omdat deze personalized frames meestal heel duur zijn en een mooi geschenk voor gasten zijn om thuis te houden als herinnering aan je speciale dag.

3. Assortiment van kleine cadeautjes

Maak een lijst van kleine cadeautjes die je aan je gasten kunt geven. Denk hierbij aan mini-geföhndozen, mokken, taartscheppen, taartdispensers en andere items. Door het maken van een assortiment van de allerbeste benodigdheden kunt u gasten laten weten dat u hun aanwezigheid waardeert.

4. Poppen

Poppen zijn een leuk cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn ook een perfecte manier om een persoonlijk cadeau te geven dat vaak meer waard is dan de prijs.

5. Honingpot

Geef je gasten een honingpot als bedankje voor je speciale dag. Deze zullen een zegen zijn voor je gasten als ze thee, koffie of koekjes willen hebben.

6. Zedenzak

Een zadenzak is een geweldig idee voor gasten. Helemaal wanneer je een rustiek thema hebt. Je gasten kunnen zaden krijgen waarmee ze tuinen planten als bedankje.

7. Verzilverde items

Verzilverde items zoals een sleutelhanger, armband of ketting zijn geweldige cadeaus om aan vrienden, familieleden en andere geliefden te geven. Ze zijn een herinnering aan de speciale dag waarvan je voor altijd geniet.

8. Chocolade

Chocolade is een lekkere, goedkope optie voor bedankjes aan gasten. Verpak deze in mooie verpakkingen en bied ze aan als een speciale verrassing.

9. Bloempot met plant

Een bloempot met plant kan worden gegeven als een speciale verrassing aan gasten. Planten brengen het beste in het binnenklimaat en geven een speciale glimlach op de gezichten van je gasten.

10. Bruiloftgastenboek

Bruiloftgastenboeken kunnen een leuk, persoonlijk cadeau zijn voor je gasten. Ze zullen een mooi aandenken aan de gedenkwaardige dag dat je trouwt, waarin je gasten kunnen bladeren en fotos en teksten kunnen schrijven.

11. Bedrukte spaarpotjes

Bedrukte spaarpotjes zijn een leuke manier om toe te voegen aan het thema van je bruiloft. Je gasten kunnen voorzien worden van spaarpotjes met een unieke naam of afbeelding, en dit kan zeker een mooie herinnering aan je bruiloft zijn.

12. Herinneringen Kist

Geef je gasten een herinneringen kist die ze kunnen gebruiken om alle herinneringen aan je speciale dag te bewaren. Je gasten zullen dankbaar zijn voor zon uniek geschenk.

13. Wijnfles

Geef je gasten een wijnfles als bedankje voor hun aanwezigheid. Laat ze weten dat je dankbaar bent voor hun aanwezigheid met een lekker glas wijn.

14. Theeboxen

Theeboxen zijn een geweldig cadeau voor gasten. Geef je gasten een selectie van heerlijke thee samen met leuke accesoires om het cadeau wat extra waarde te geven.

15. Kaarsen

Geef je gasten een prachtige kaarsen, zodat ze op hun warme avonden aan je speciale dag kunnen terugdenken. Kaarsen zijn een onmisbaar cadeau voor elke gelegenheid, maar vooral als bedankje voor je trouwdag.

7 Bruiloft Bord Bedankjes Ideeën voor Gasten te Verrassen!
7 Bruiloft Bord Bedankjes Ideeën voor Gasten te Verrassen!
7 Bruiloft Bord Bedankjes Ideeën voor Gasten te Verrassen!

Bekijk alle welkomstborden →

7 Bruiloft Bord Bedankjes Ideeën voor Gasten te Verrassen!