Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

7 Ongelooflijke Manieren om je Bruiloft Bord Te Decoreren

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

1. Kies een Gepersonaliseerd Thema

Je bruiloft bord is een krachtige branding verdediger en opstraler van je stijl en persoonlijkheid. Kies een gepersonaliseerd thema waar alle elementen van je huwelijk rekening mee houden, zoals kleuren, verlichting, en decoratie. Maak een bord dat passend is voor je bruiloft om er uniek uit te zien. Daag je gasten uit om een kijkje in je leven te nemen.

2. Gebruik Glitter om het Bord te Decoreren

Glitter is een geweldig materiaal om je bruiloft bord aan te kleden en je gelegenheid een glamoureuze toets mee te geven. Gebruik glitterkleurig papier en gouden en zilveren versieringen om je bord een uniek en apart design te geven. Gebruik veel verschillende tinten glitterpapier om een kleurrijke structuur te maken die eruit springt en de aandacht trekt. Je gasten zullen het waarderen.

3. Ornaments als Verfraaiing

Om een klassieke stijl van bruiloftsdecoratie te hebben, is het gebruik van ornamenten erg handig. Koop enkele klassieke ornamenten en hang ze op het bord, zoals linten, strikjes, bellen, enzovoorts. Kleine ornamenten kunnen een verschil maken vanaf het goedkoopste bord naar het klassiekste en subtielste design.

4. Creëer een Foto Wand

Gebruik je bruiloft bord als een wand met prachtige herinneringen aan portretten van jou en je verloofde. Een mooie fotoalbum om te visualiseren hoeveel jullie hebben meegemaakt. Koop decoraties om de foto’s te ophangen en elke portret niet alleen vast te houden, maar ze ook te laten schitteren.

5. Gebruik Kostbare Bloemen

Het is een speciale gelegenheid en bloemen geven je bruiloft bord bovendien meer persoonlijkheid. Gebruik kostbare bloemen om je bord te decoreren. Kies zoveel mogelijk bloemen met verschillende kleuren en vormen voor een geweldig drama en kleurrijk effect. Bloemen zijn ook geschikt om een knipoog om je thema te geven.

6. Bestrijk het Bord met Pompons en Knopen

Heb je ooit geprobeerd het te bedekken met pompons en knopen? Dat kan ook! Gebruik pompons en knopen van verschillende kleuren, ontwerpen en enerzijds om je bruiloft bord professioneel te versieren. Bestrijk het bord met deze items om het meer waarde te geven.

7. Gebruik Papieren Slingers en Confetti

Om de sfeer te verbeteren, is het gebruik papieren slingers en confetti de perfecte manier. Hang mooie slingers op, lanceer confetti en creëer een role model voor een vrolijke en gezellige uitstraling. Bruiloft borden met papieren slingers en confetti maken je feest onvergetelijk.

8. Probeer Out-of-the-box Decoraties

Als je je bruiloft bord van een bijzonder design wilt voorzien, probeer dan creatieve en out-of-the-box decoraties. Koop een verzameling verlichting om op het bord te plaatsen, have aardig find uit bijzondere planten of potten, bevestig een aantal bamboestokken of verf de muur in een gepaste kleur. Maak op een originele manier gebruik van de items voor een uniek begrip van je bruiloft.

9.Goedkoop Maar Prachtig

Goedkoop betekent niet noodzakelijk saai. Kritisch inkopen en creatief denken kan je een uniek, gepersonaliseerd bord geven dat je bruiloftspaar en de gasten zullen herinneren. Kijk naar flea markets en kies verschillende items die je kan gebruiken als decoratie zonder je bankrekening te plunderen.

10. Besteed Aandacht aan de Kleuren

Het kiezen van de juiste kleuren voor je bruiloft bord is een must. Veel verward met tegenstrijdige kleuren en passen de kleurcombinaties niet goed bij elkaar kan je bruiloft verstoren en het gezicht uitdagend maken. Kies warme kleuren zoals goud, geel, oker, of oranje. Of kies koele kleuren zoals groen of turkoois voor drama en contrast.

11. Kies Handgemaakte Banners

Handgemaakte banners maken je bruiloft bord uniek, persoonlijk en stylish. Kies een mooi aantal handgemaakte banners en plaats ze op je bord. Ga voor organische of moderne stijlen die gebruik maken van stof, stukken stof of gedroogde bloemen om meer kleuren en texturen toe te voegen.

12. Laat Glazen en Spiegel Onderscheiden

Om je bruiloft bord tot leven te brengen, voeg je een stuk glas en al een spiegel aan. Als je geen glazen itemen kunt vinden in je buurt, kun je er altijd een special zelf maken. Verlicht de glazen en spiegel laarzen voor een minimale verlichting. Je kunt ook decoratieve glazen accessoires gebruiken voor een sprankelende uitstraling.

13.Kies Kunstwerken

Als je een liefhebber bent van kunst, is kunst een geweldige manier om te verfraaien je bruiloft bord. Probeer abstracte kunstwerken of kunstwerken in een gepersonaliseerde galerie. Je zal zien dat de kunstwerken je bruiloft bord meer karakter geven en de gasten zullen betoverd zijn.

7 Ongelooflijke Manieren om je Bruiloft Bord Te Decoreren
7 Ongelooflijke Manieren om je Bruiloft Bord Te Decoreren
7 Ongelooflijke Manieren om je Bruiloft Bord Te Decoreren

Bekijk alle welkomstborden →

7 Ongelooflijke Manieren om je Bruiloft Bord Te Decoreren