Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Aan Alles Wat Een Prachtige Bruiloft Is: Experience De Magie

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

De Rollup borden hebben een eenvoudig opzetten, een perfecte uitstraling en worden geleverd met eyecatching grafische teksten en afbeeldingen die zich onderscheiden van de rest.

Uitzonderlijke locatie

Aan alles wat een prachtige bruiloft is, is een uitzonderlijke locatie vereist. Kies een locatie die overeenkomt met uw smaak en persoonlijkheid en die voldoet aan uw specificaties. Gebruik de locatie als inspiratie voor de stijl, de kleuren, de sfeer en de verlichting. Laat uw enthousiasme doorwerkken in de locatie; word ongetwijfeld verliefd op een plek waar je magisch en magisch zoekt!

Magische atmosfeer creëren

Creeer een magische atmosfeer op uw bruiloft door een unieke kleurstelling te creëren. Kies kleuren die een betoverende sfeer creëren en passen bij de locatie of het thema van de bruiloft. Hang decoraties zoals lichtlichtingen, witte doeken, ballonnen, pailletten en andere speelse decoraties op en voel de magie waar je in ademt. Laat je verbeelding uitgedaagd worden!

Verlichting en muziek

Ga voor de juiste verlichting en muziek om de bezoekers in stijl binnen te laten komen. Kies subtiele verlichting en heldere kleuren om een warm en magisch gevoel te creëren. Kies ook uit muziek die aansluit bij het thema of de stijl van uw bruiloft. Bepaal ook of u plaatselijke artiesten of een DJ wil voor uw bruiloft.

Geweldig welkomstbord

Maak uw welkomstpagina af met een geweldig welkomstbord. Een Rollup banner of een stevig stralende banner aan een muur met een persoonlijk tekst of afbeelding is een geweldige aanwinst voor elke bruiloft. Met een Rollup banner van Trouwbanners maak je in een paar minuten een professionele uitstraling, die smaakvol in je decor past.

Aandacht voor details

Aandacht voor kleine details maakt een grote verschil in uw bruiloft. Probeer kleine, kleurrijke uitnodigingen, kleurstelling, bedankkaartjes en andere details. Bloemen en kunstbloemen zijn een perfecte manier om gezelligheid en charme aan je bruiloftspakhuis toe te voegen, waardoor je bruiloft een unieke magie brengt.

Catering

Catering is de sleutel tot een magisch moment tijdens je bruiloft. Kies een voedsel bedrijf dat voldoet aan je smaak en budget. Catering bedrijven staan klaar om geweldig te zijn in de smaak, presentatie en service. Vergeet ook niet drank catering; taarten, champagne, wijn, bier of cocktails voor een verfrissende verassing.

Activiteiten

Vergeet verder niet om een reeks leuke activiteiten te organiseren die de magische stemming versterken. Denk aan fotosessies met kleurrijke props, muziek, dans of zelfs een mini-spelerij met diverse spellen. Dit zal niet alleen de bezoekers vermaken, maar ook ervoor zorgen dat er een mooi evenement wordt georganiseerd.

Uitnodigingen

Stuur unieke uitnodigingen uit dat uw bezoekers stijlvol en magisch zullen aanspreken. Kies voor verfijnde ontwerpen, originele tekst en als er budget is gebruik maken van een professionele drukkerij voor een mooi afgewerkt product.

Decoratie

Voeg extra magie toe aan de bruiloft door decoratie in te sluiten met de stijl- en kleurensymbolen die je kiest. Wees creatief met decoraties zoals kristallen stolpen, lichtsnoeren, ballonnen, rozenblaadjes en een grote verscheidenheid aan bloemen. Laat het arrangements magisch worden met verfijnde kussens, lopers en kleine accessoires.

Fotografie

Laat het magische moment niet onopgemerkt blijven en boek een professionele fotograaf die al je magische momenten vastlegt. Kies fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in bruiloften en roep professionele fotografen op die u kunt omringen met werk dat verbluffend is.

Kleding

Kleding is een ander belangrijk aspect van een prachtige bruiloft. Kies stijlvolle bruidskleding en kleed het bruidsmeisje en bruidegom en eventuele taartdiyaa’s eenvoudig aan. Gebruik kleurrijke mouwstukken, banden, schoenen, tassen en handschoenen om je look af te maken.

Speciale aandacht

Vergeet niet om speciale aandacht te besteden aan de bruid en bruidegom. Geef de bruid en bruidegom een unieke en speciale momenten zodat ze zich speciaal voelen. Creëer romantisch momenten zoals een speciale verrassing door de bruid, verwenningen en een “Just Married” fotoshoot.

Aan Alles Wat Een Prachtige Bruiloft Is: Experience De Magie
Aan Alles Wat Een Prachtige Bruiloft Is: Experience De Magie
Aan Alles Wat Een Prachtige Bruiloft Is: Experience De Magie

Bekijk alle welkomstborden →

Aan Alles Wat Een Prachtige Bruiloft Is: Experience De Magie