Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Alles wat je moet weten over Bruiloft Tekst Borden!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Waarom welkomstborden?

Welkomstborden zijn tegenwoordig erg populair omdat ze dé perfecte manier zijn om je gasten te verwelkomen. Je hebt de keuze tussen houten of vinylborden, en de meeste mensen vinden Vinyl welkomstborden veel beter omdat ze langer meegaan. Daarnaast zijn ze veel steviger en gemakkelijker te vervoeren, waardoor je ze makkelijk op elke plek kunt gebruiken. Ze kunnen ook gemakkelijk worden opgerold en kunnen worden opgeborgen als ze niet meer nodig zijn. Welkomstborden zijn een perfecte manier om de gasten ervan te overtuigen dat hun aanwezigheid speciaal en belangrijk is.

Hoe je ermee kunt werken?

Met een welkomstbord kun je verschillende manieren van bruilofttekst borden gebruiken. Je kunt ons bord kiezen met een persoonlijke boodschap aan de familie, vrienden en geliefden. Je kunt ook grappige bijnamen of liefhebbende quotes gebruiken voor het Welkomstbord. Je kunt zelf kiezen wat je afdrukt op het bord en je kunt het ook personaliseren. Je kunt ook kiezen voor versieringen zoals bloemen, linten, foto’s, versieringen. Je kunt een foto van het bruidspaar gebruiken als een lieflijke achtergrond. Al deze kleine details zullen toevoegen aan de sfeer van het grote gebeuren.

Hoe gebruiken?

Met Welkomstborden kun je je gasten een warm welkom geven. Je kunt de borden aan de entree plaatsen, zodat gasten meteen begroet worden op een persoonlijke manier. Je kunt ook een mooie bloem, lint of decoratie aan het bord toevoegen om de handling te versterken. Andere opties zijn om de Welkomstborden bij elke stoel neer te zetten, zodat iedere gast wordt begroet wanneer hij/zij plaatsneemt.

Wat de prijs?

De prijs van onze welkomstborden is een fractie van de prijs die je zou betalen voor traditionele houten welkomstborden. Daarnaast ben je veel flexibeler als je Vinyl welkomstborden gebruikt, waardoor je op verschillende manieren met je welkomstborden kunt werken. Ook geven onze vinyl welkomstborden extra kracht en duurzaamheid aan je evenement, aangezien het materiaal bestand is tegen weersinvloeden.

Wat voor verschillende stijlen?

Wij verkopen verschillende vinyl welkomstborden in verschillende stijlen en ontwerpen. Van minimalistische stijlen tot aan meer uitzonderlijke ontwerpen die je bruiloft afbeeldingen en quotes. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren om de sfeer en bruiloftsthema’s te matchen. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende RAL-kleuren.

Voor hoe lang te gebruiken?

Vinyl welkomstborden worden met de grootste zorg gemaakt en zijn in staat om meerdere jaren mee te gaan. Wij garant zon twee tot drie jaar voor onze welkomstborden. Onze borden gaan langer mee dan de meeste houten borden.

Wat voor afwerking?

We bieden verschillende afwerkingen en maten voor onze welkomstborden. Onze Vinyl welkomstborden kunnen worden geleverd in verschillende formaten, van A2 tot A0; afhankelijk van wat je precies verkiest. We bieden ook een laminatiering om de afbeeldingen op het welkomstbord extra stevigheid te geven.

Waarom vinyl voor bruilofttekst?

Vinyl is een stevige en duurzame stof die bestand is tegen weersinvloeden. Het is bovendien licht en kan makkelijk worden opgerold en opgeslagen wanneer het niet meer nodig is. Vinyl is ook geschikt voor het plaatsen in de buitenlucht; bijvoorbeeld in de vorm van banner frames die door onze bedrijf aangeboden worden. Vinyl is ook een betaalbare optie, waardoor je een kwalitatief hoogstaand welkomstbord aan je gasten kunt tonen zonder dat je daar veel geld aan hoeft te besteden.

Alles wat je moet weten over Bruiloft Tekst Borden!
Alles wat je moet weten over Bruiloft Tekst Borden!
Alles wat je moet weten over Bruiloft Tekst Borden!

Bekijk alle welkomstborden →

Alles wat je moet weten over Bruiloft Tekst Borden!