Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Bruiloft Borden: Tips en Inspiratie om jouw Droombruiloft te Realiseren!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Iedereen wil een bruiloft hebben die je nooit meer vergeten zal

Bruiloften zijn een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Voor jou en je partner, maar ook voor je familie en vrienden. Daarom wil je jouw bruiloft uniek en onvergetelijk maken. Om dit te bereiken, is het belangrijk om goed te plannen. Hierbij kunnen bruiloft borden een zeer waardevolle aanvulling zijn. Met een bruiloft bord belicht je jouw thema, kleur en stijl, en geef je jouw speciale dag net dat extra tintje dat het verdient. Met een goedkope bruiloft bord, gemaakt volgens de wensen van jullie als stel, zal de day of de nights van jullie huwelijk nog persoonlijker worden. Hieronder delen wij enkele tips en inspiratie om het perfecte bruiloft bord te maken.

Kies het juiste type

Als eerste stap in het maken van een bruiloft bord, is het belangrijk om te weten welk soort je wilt. Er zijn verschillende versies zoals Rollup banners, A-frame borden en veel meer. Al deze typen drukken het thema en je stijl uit. Probeer er één te kiezen die bij jou past. Bovendien kun je ook kiezen voor een ‘gepersonaliseerde’ variant. Hierbij kies je voor verlichte led borden en fotobestanden.

Kies het juiste materiaal

Afhankelijk van het type dat je kiest, is het belangrijk om over het materiaal na te denken. Rollup banners bijvoorbeeld, kunnen worden gemaakt van PVC, aluminium frame, kurk, canvas doek en meer. Daarnaast kunnen de aangeboden kleuren, afbeeldingen en teksten een factor zijn bij het maken van de bestelling. Mogelijke afmetingen en gewicht zijn ook belangrijk om te overwegen.

Inzetten van een ontwerper

Als je vastloopt of creatief vastzit, ben je misschien op zoek naar hulp van een professionele ontwerper. Een ontwerper met jarenlange ervaring kan helpen om uw gedroomde bruiloft bord te ontwerpen en te maken. Denk aan het vinden van de juiste lettertypen, kleuren, afbeeldingen, teksten, indelingen en meer. De ontwerper kan je helpen om een uniek ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw ideeën en het verhaal van je bruiloft.

Vergeet de feestelijke accessoires niet

Dit is het moment om al je fantasieën en creativiteiten los te laten. Breng leven aan je bruiloft borden door toevoeging van speciale decoratieve elementen zoals bloemen, linten, sjablonen, fabricatie, glitters, juwelen etc. Dit ideaal zullen je rolup banners extra voor de sier zetten tijdens jullie bijzondere dag.

Display & Installatie

Als je bruiloft bord klaar is, is het heel belangrijk om het te installeren op de juiste locatie. Een groter bord plaats je vaak overal ter wereld, terwijl andere soorten bruiloft borden je moeten helpen om het goed in te passen in een bepaalde ruimte. Kies twee of drie plaatsen om het bruiloft bord te plaatsen. Probeer hier zo slim mogelijk mee te werken om je gasten te verrassen met deze mooie banners.

Kosten voor het maken van een bruiloft bord

Het kosten plaatje van bruiloft borden is afhankelijk van welk materiaal je kiest, hoeveel kleuren er worden gebruikt en welke accessoires je wilt toevoegen. Meestal betaal je over het algemeen zo’n vijftig tot honderd euro voor een Rollup banner. Deze kosten verschillen afhankelijk van uw persoonlijke specificaties. Pas als je klaar bent met het personaliseren en aanpassen, lees je de prijs.

Leef je creativiteit uit!

Bij het maken van een bruiloft bord is het belangrijk om je creativiteit de vrije loop te laten. Doe wat onderzoek naar wat er tegenwoordig mogelijk is, bekijk wat er al is gemaakt en laat je verbeelding de vrije loop om een bruiloft bord te maken dat alle herinneringen aan die bijzondere dag zal vastleggen.

Terugkijkend en terugdenkend aan je eigen bruiloft bord

Kijk terugnaar en denk terug aan alle speciale momenten van je bruiloft, de liefde, oprechte geluk en de warmte die voelbaar was. Je bruiloft bord was een onderdeel van de dag, het toont waar je vandaan komt, waar je van houdt en waar je naar op zoek bent. Je bruiloft bord is het decor dat mensen bij jouw bruiloft in hun herinnering zal dragen.

Gepersonaliseerde bruiloft bord ideeën

Het creëren van een gepersonaliseerde bruiloft bord is de perfecte manier om jouw authentieke levensstijl en unieke smaak uit te drukken. Met een gepersonaliseerd bruiloft bord kan je je gasten verrassen met een unieke decoratie op jouw speciale en magische dag. Laat de geur van kunstwerk, romantiek, en je wilde creativiteit je fantasie vullen voor een uniek bruiloft bord.

Extra verkorte varianten

Het is de moeite waard om meerdere versies te maken met verschillende afmetingen en materialen. Zo kunnen je de grote bruiloft borden gebruiken als achtergrond tijdens het trouwfeest en kleinere versies gebruiken als decoratie in het huis. Posters, zakdozen, menu kaarten en nog veel meer zou je ook kunnen laten maken in lijn met je bruiloft bord.

Gepersonaliseerde beelden en logo’s

Gepersonaliseerde beelden en logo’s zorgen voor een prachtig visueel effect. Probeer je bruiloft bord exclusief en speciaal te maken door het gebruiken van logo’s, symbolen, thema’s , schilderijen etc. Dit zou alle herinneringen aan jullie speciale dag nog intenser maken.

Bruiloft borden als souvenir

Geef je bruiloft borden een extra twist door ze te gebruiken als souvenir items voor je gasten. Geef elke gast het herinneringsstuk mee in de vorm van een foto of poster. Het is een leuke manier om alle vrienden en familie te laten weten hoe bijzonder de dag voor jullie was.

Bruiloft Borden: Tips en Inspiratie om jouw Droombruiloft te Realiseren!
Bruiloft Borden: Tips en Inspiratie om jouw Droombruiloft te Realiseren!
Bruiloft Borden: Tips en Inspiratie om jouw Droombruiloft te Realiseren!

Bekijk alle welkomstborden →

Bruiloft Borden: Tips en Inspiratie om jouw Droombruiloft te Realiseren!