Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Bruiloft versiering waar moet je op letten? 5 tips.

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wanneer je gaat trouwen, is het belangrijk om de perfecte bruiloft versiering te vinden. Gelukkig zijn er veel verschillende opties beschikbaar, dus je hoeft niet ver te zoeken. Lees verder

1. Bruiloft versiering moet passen bij het thema van de bruiloft

Heel belangrijk is dat het Thema moet passen bij jouw bruiloft. De versiering die je uitkiest moet dus bij het thema aansluiten. Een goede tip is om een kleurenthema te kiezen en hier de bruiloft versiering op aan te passen. Bruiloft versiering met een specifieke thema kleur geeft een mooie harmonieuze sfeer op de bruiloft.

2. Bruiloft versiering dient te passen bij het seizoen

Let er ook op dat je de bruiloft versiering aanpast aan het seizoen waarin je gaat trouwen. In de wintermaanden is het bijvoorbeeld mooi om een Trouwbanner als welkomstbord te gebruiken met daarop de namen van de bruidegom en bruid. Dit geeft een unieke sfeer aan de bruiloft. Alhoewel de meeste in de zomer trouwen , is het toch ook heel erg mooi om in de winter te trouwen.

3. Bruiloft versiering mag niet te rommelig ogen

Een overdaad aan versieringen geeft een onrustige sfeer op de bruiloft. Je wilt tenslotte dat je gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van de bruiloft. Een paar mooie bloemstukken en een aantal lichtjes zijn al genoeg om een sfeervolle Bruiloft te creëren. Daarnaast kun je een Trouwbanner als welkomstbord gebruiken. Deze kun je gemakkelijk in en uit elkaar zetten. Ook word deze uiteraard compleet geleverd.

4. Bruiloft versiering past bij de locatie

De versieringen die je kiest moeten natuurlijk wel bij de Trouwlocatie passen. Als je in een kerk gaat trouwen is het niet verstandig om grote Bruiloft versieringen neer te zetten. In een kerk staat wel al een mooie sfeer en je wilt natuurlijk dat de aandacht naar jou en je partner toe gaat. Kerk Bruiloft versieringen zijn vaak heel subtiel maar toch sfeervol. Als je in een kasteel trouwt is het juist wel weer leuk om Bruiloft versieringen neer te zetten. Dit geeft namelijk net wat extra sfeer aan de Bruiloft

4. Een welkomstbord op jouw bruiloft is een absolute aanrader!

Dit geeft namelijk net dat beetje extra sfeer aan de Bruiloft. Welkomstborden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een houten welkomstbord of een trouwbanner. Het verschil is net een beetje de exclusiviteit. Een trouwbanner is sinds 2020 echt een hip. Zo kun je de kleuren en extra tekst toevoegen, ook zijn de lekker groot. Denk aan 2 meter hoog en 85 centimeter breed. Velen kiezen een Trouwbanner met eigen foto op. Dit geeft namelijk net dat extra persoonlijk touch aan de Bruiloft. Zo heb je meer dan 100 ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Ook heeft een trouwbanner enorm veel voordelen. Hieronder de 10 voordelen van een Trouwbanner.

  1. Binnen 30 seconden opgezet.
  2. Makkelijk op te bergen, ook wel leuk als je na een aantal jaren aan je grote dag wilt denken en de trouwdag weer wilt proeven.
  3. Komt in een bescherm tas/hoes.
  4. Makkelijk te vervoeren.
  5. kwaliteit is goed en kan ook buiten geplaatst worden.
  6. Je kunt je eigen foto uploaden en zo jouw trouwdag extra persoonlijk maken.
  7. Extra groot dus echt een eyecatcher.
  8. Mensen weten direct waar de bruiloft zich bevind.
  9. Alle materiaal is inbegrepen, dus meteen gebruiken. Niets extra nodig.
Bruiloft versiering waar moet je op letten? 5 tips.
Bruiloft versiering waar moet je op letten? 5 tips.
Bruiloft versiering waar moet je op letten? 5 tips.

Bekijk alle welkomstborden →

Bruiloft versiering waar moet je op letten? 5 tips.