0 items

Maak kennis met de nieuwe digitale bruiloft bord

Bij het organiseren van een bruiloft mag een goed bruiloftsbord niet ontbreken. Een bruiloftsbord wordt speciaal voor de gelegenheid gemaakt en verwelkomt de gasten bij binnenkomst van het bruidsfestijn. Het zoeken naar een goed bruiloftsbord kan nog een hele opgave zijn, daar er niet zoveel bedrijven gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van dit soort tekstbord voor bruiloften. Echter, bij ons bent u aan het juiste adres en kunnen wij u begeleiden om het perfecte trouwbanner voor de gelegenheid te ontwerpen.

– Gratis verzending in NL en BE.

– Inclusief alle materiaal.

– Betaal eenvoudig achteraf.

– Spoedlevering mogelijk.

Bruiloft bord

Gratis verzending

Gratis verzending in NL & BE.

Achteraf betalen

Koop nu en betaal 14 dagen later.

Levertijd =7 werkdagen

Spoedorder? Ook mogelijk

VVV Cadeaukaart

Wij accepteren ook cadeaukaarten.

Betaal eenvoudig achteraf of met jouw VVV Cadeaukaart

Enkele voorbeelden van bruiloft borden

Bruiloft bord
Bruiloft bord
Bruiloft bord

De Trouwbanner is de nieuwe trend voor een bruiloft bord.

De nieuwste trend zijn de zogenaamde trouwbanners, dit is een digitaal ontworpen banner die zeer gedetailleerd en eventueel kleurrijk kan zijn. Tevens geven banners de mogelijkheid om bijvoorbeeld een foto mee at te drukken, om het geheel nog mooier te maken

Bruiloftsbord Sierletters

Een creatief ontworpen bruiloftsbord is voorzien van een sierlijk lettertype dat vooral de namen van het bruidspaar benadrukt. Wij hebben  veel digitale lettertypes beschikbaar waar uit gekozen kan worden. Als de keuze valt op een Trouwbanner in plaats van een bruiloftsbord, dan zijn de ontwerpmogelijkheden oneindig 🙂

Bruiloft Bord

Bruiloft bord Bewaren

Een bruiloft bord kan simpel zelf gemaakt worden, echter dit wordt dan al snel een log en lomp gevaarte. Een trouwbanner heeft het voor deel dat deze opgerold kan worden, en in de bijgeleverde hoes opgeborgen kan worden. Zo blijft de trouwbanner een blijvende herinnering voor het bruiloftspaar en hun voltrokken huwelijk.

Trouwbanner Online Ontwerpen

De techniek staat voor niets, en nu kun jezelf je welkomstboodschap online bestellen en ontwerpen. De door ons ontworpen trouwbanners zijn 200×85 centimeter en van uitstekende kwaliteit. Deze worden compleet geleverd inclusief tas en standaard.

Op zoek naar een professioneel bruiloftsbord voor het op handen zijnde huwelijk? Dan bieden wij je een grote keuze aan ontwerpen van trouwbanners aan. Het kopen van een bruiloftsborden was nog nooit zo eenvoudig.

De welkomstbord is niet alleen voor een bruiloft, maar meer!

De prachtige banners kunnen uiteraard ook schikken voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een Babyshower? Misschien wel een verjaardag? Of misschien heb je wel een prachtige Banner nodig voor jouw eigen bedrijf! Noem het maar op 🙂 Het kan allemaal!

100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten van Trouwbanners

Extra Space

James Haul
Aug 16 – Oct 14

Lsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.