Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

De Perfecte Afmetingen voor Jouw Welkomstbord: Ontdek Ze Hier!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Bij ons is de klant koning en daarom weten wij dat u niet alleen een stijlvolle maar ook functionele Welkomstbord wilt. Er zijn twee belangrijke afmetingen voor Welkomstborden. In deze blog lees je daar meer over en we vertellen je hoe jij het perfecte Welkomstbord voor jouw bedrijf of evenement vindt.

Ontdek de perfecteën afmetingen voor jouw Welkomstbord

De beste afmetingen voor een Welkomstbord hangen af van waar het geplaatst wordt. Wil je het Welkomstbord bijvoorbeeld bij de ingang van een zaal zetten of aan een muur voor een restaurant hangen? Het verschil zit ‘m in de maat. Bij Trouwbanners hebben we verschillende afmetingen. Als je kijkt naar de maat van onze Welkomstborden kom je de volgende afmetingen tegen: 60x160cm, 60x180cm en 80x180cm.

60x160cm: de keuze voor het kleine virtuele welkomstbord

De afmeting 60x160cm is perfect voor winkels, kleine kantoren of een detailhandel waar het welkomstbord voornamelijk gebruikt wordt voor wedden of informatie. Ook mooi als je bijvoorbeeld een banner in je etalage of in de hal hebt waar je gasten langs lopen. Wees gerust, het maakt je bedrijf niet minder gastvrij als je voor deze afmeting kiest.

60x180cm: Ideaal voor kleinere bedrijven en instellingen

De afmeting 60x180cm is de meest verkochte maat omdat deze goed werkt voor kleine kantoren, winkels, start-ups, zorginstellingen, culturele instellingen en bibliotheken. Het welkomstbord is in één oogopslag zichtbaar en is makkelijk plaatsbaar in verschillende ruimtes. Het bord zal je gasten uitnodigen om als eerste binnen te komen en aangenaam verwelkomt te worden.

80x180cm: het grotere bord voor een professionelere uitstraling

De afmeting 80x180cm is perfect als je een professionelere uitstraling wilt als of grotere bedrijven. Ook voor grotere bedrijven is dit bord een betere oplossing want dit grote bord zal je gasten als eerste zien staan. Dit bord is mooi voor hotels, bed and breakfast, campings en andere toeristische bestemmingen. Dit bord is ook zo opgezet dat eventueel kleine aanpassingen gemaakt kunnen worden, zoals het veranderen van tekst of afbeelding.

Verschillende materialen

Met Trouwbanners kies je niet alleen uit verschillende afmetingen maar ook uit verschillende materialen. Het materiaal van het bord hangt sterk af van waar u het Welkomstbord wilt gebruiken. We hebben afsluitbare papieren materialen alsmede polyester doeken. We hebben een kunststof PVC of een kunststof pvc die beter tegen water en stof kan. We hebben ook flexbanner materialen en bannerdoeken. Neem een kijkje en kies de materialen die het beste passen bij uw locatie.

Tips bij het Drukken van je Welkomstbord

Bij Trouwbanners kun je ook je eigen Welkomstbord ontwerpen voor de perfecte uitdaging. Je kunt je eigen logo en tekst ook laten afdrukken. Onze drukkers zijn goed geoutilleerd en professioneel in het drukken van je Welkomstbord. Wanneer je het Welkomstbord gaat uploaden let er dan op dat het bestand vrij van fouten is,of dat je klaar bent om het bestand te uploaden. Als je je eigen bestand wilt uploaden let er dan op dat de bestanders minimaal in 300dpi en in RGB, CMYK of Pantone gecodeerde kleuren uit komen. We raden je ook aan om imagos met een transparante achtergrond te gebruiken voor een perfectere afdruk en mooie kleuren. Dat is het leukste van zelf je eigen Welkomstbord ontwerpen.

Verfraai je Welkomstbord

Je Welkomstbord kan natuurlijk een hele mooie versteviging meer hebben. Je kunt verschillende accessoires toevoegen aan je Welkomstbord zodat het er nog professioneler uit ziet. Denk hierbij aan haken, verlichting, vinyl, platformen. Wij hebben ook verschillende handgrepen waarmee je je Welkomstbord makkelijk kunt verplaatsen. Bekijk het volledige assortiment accessoires om je Welkomstbord te verfraaien en laat je inspireren.

Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Met Trouwbanners maak je zelf je Welkomstbord en verkrijg je het in elke gewenste afmeting. Naast de standaardafmetingen, die je al kent, bieden wij je de mogelijkheid om naar wens speciale afmetingen te maken. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice om je wensen kenbaar te maken. Hou rekening met eventuele extra kosten voor extra uitgebreide maatwerk. Maar het kan zijn dat je echt een Welkomstbord met speciale afmetingen wenst. Dan kun je dit bij ons in opdracht laten maken.

De aanvraag van je Welkomstbord

Het aanvragen van je Welkomstbord is heel transformatie. Om jouw Welkomstbord te laten drukken doe je de volgende stappen: 1. Kies je afmeting 2. Kies je materiaal 3. Kies je levertijd 4. Maak je ontwerp. Vervolgens kun je je bestanden uploaden en kun je je bestelling plaatsen. Wij kunnen je helpen bij het eerste proces. Onze experts staan klaar om je te helpen ervoor te zorgen dat je de perfecte afmeting voor je Welkomstbord kiest. Onze expert zal je helpen je perfecte Welkomstbord voor je bedrijf of evenement te vinden. Klaar om te starten? Laat ons dan zo snel mogelijk van je horen!

De Perfecte Afmetingen voor Jouw Welkomstbord: Ontdek Ze Hier!
De Perfecte Afmetingen voor Jouw Welkomstbord: Ontdek Ze Hier!
De Perfecte Afmetingen voor Jouw Welkomstbord: Ontdek Ze Hier!

Bekijk alle welkomstborden →

De Perfecte Afmetingen voor Jouw Welkomstbord: Ontdek Ze Hier!