Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

De Perfecte Borden Voor Jouw Bruiloft!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Verander eerste indruk

De eerste indruk op een trouwlocatie is belangrijk. Het is de plek waar uw gasten eerst jouw bruiloft zien, dus het is belangrijk dat het warm en vriendelijk oogt. Onze bruiloftborden voegen een vleugje glamour toe aan elke locatie ” een eyecatcher die iedereen naar de mondhoek doet lopen. Of het nu een kerk, zaal of buitenlocatie is, onze borden passen in alles!

Custom designs voor bruiloften

Wij maken bruiloftborden die zijn afgestemd op jouw specifieke bruiloftsstijl. U kunt gebruik maken van onze vele ontwerpen en modellen, allen met hun eigen persoonlijke tint. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden en wij drukken het af op de hoogste kwaliteit papier om het perfect ten uitvoer te brengen. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je uniek bent en jouw visuele en persoonlijke verwachtingen overtreft.

Kwaliteit en stijlvol

Onze bruiloftborden hebben de beste kwaliteit die er te vinden is. Het is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal dat je laptop, tablet of smartphone beschermt. Niet alleen biedt het optimale stevigheid, maar ook perfecte stijl. Het luxe materiaal is zijn glans behouden en is zelfs waterafstotend.

Bespaar Geld&Tijd

Onze Roll Up Bruiloft Borden bieden u de gelegenheid om moeiteloos geld en tijd te besparen. Meestal met die houten welkomstborden moet je al je spullen achteruitladen om te gebruiken en moet je een tijdje besteden om het te bouwen. U bespaart echter al deze voorbereiding. De borden zijn snel en eenvoudig op te zetten en je bent klaar om te gaan.

Duurzaam en gemakkelijk verplaatst

Onze roll-up banners zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan na gebruik. Ze zijn duurzaam genoeg om tegen deuren, muren en vensterramen te staan, zodat je zeker weet dat het zichtbaar is door al je gasten. Je hoeft zelfs niet bang te zijn voor lastige knikken aan de buitenkant van je borden als je ze verplaatst.

Duurzaam en klantenservice

Bij Trouwbanners weten we dat het belangrijk is dat onze producten duurzaam zijn. Daarom garanderen we de beste kwaliteit producten en materialen voor al onze bruiloftborden. Als er onverhoopt toch een probleem optreedt, hoeft u zich geen zorgen te maken ” u kunt onze klantenservice altijd contacteren om het probleem op te lossen.

Snelle verzending en duurzaamheid

Trouwbanners garandeert snelle verzending van uw bruiloft borden. We weten dat tijd kostbaar is en dat je ze op tijd voor de bruiloft moet hebben. We leveren je borden binnen een paar dagen op, wat je de rust geeft om voor al het andere te zorgen.

Kies de beste bruiloftborden

Heeft u nog steeds twijfels of u moet kiezen voor houten of onze roll up bruiloftborden? Niet twijfelen! Kies onze bruiloftborden om jouw trouwlocatie een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. Bovendien garanderen we dat onze roll up banners duurzamer en eenvoudiger te verplaatsen zijn. Als je jouw bruiloftborden wilt personaliseren, geen probleem! We bieden u een verscheidenheid aan ontwerpen en modellen uitgerust met hun eigen verbluffende kleuren.

Goede kwaliteit en bestel comfortabel

Een bruiloft is iets bijzonders, dus je wilt zeker zijn dat je de beste kwaliteit borden krijgt. Trouwbanners garandeert de beste kwaliteit bruiloft borden die er zijn! En het bestellen is veilig en eenvoudig met onze bestelprocedure. U kunt onze roll up banners bij ons online bestellen, betalen met uw favoriete betaalmethode en uw bruiloftborden krijgen binnen een paar werkdagen.

Origineel en uniek

Als u echter uw bruiloft uniek wilt houden, kijk dan niet verder! U kunt uw eigen ontwerp uploaden en bij ons afdrukken, waardoor u een unieke en onderscheidende stijl creëert die bij alle bruiloftsstijlen past. Niet alleen biedt u de beste kwaliteit, maar ook perfecte stijl.

Kwaliteit en unieke stijl

Kwaliteit is belangrijk, maar het gaat ook om je stijl. Met Trouwbanners krijgt u de beste kwaliteit die er is, maar ook de perfecte stijl. Je kunt onze verschillende ontwerpen kiezen of je eigen unieke stijl creëren en door ons laten afdrukken. Onze roll up bruiloft borden geeft je de perfecte stijl en de juiste eerste indruk voor je trouwdag.

Snel te monteren

Onze roll up bruiloftborden zijn eenvoudig op te zetten, gemakkelijk te verplaatsen en duurzaam genoeg om tegen alle muren te staan. Je hoeft zelfs geen knikken aan de buitenkant van je borden te staan als je ze verplaatst. Uiteraard zijn onze borden stevig genoeg om tegen wind of een ander element te staan.

Eenvoudige maar luxe

Bij Trouwbanners kun je luxe bruiloftborden krijgen die eenvoudiger zijn dan je zou denken. Onze producten zijn gemakkelijk zelf te monteren en je bent klaar om te gaan. Bovendien maakt het je ook stijlvol, met onze vele luxe ontwerpen. Onze roll up bruiloftborden zijn stevig, waterdicht en je kunt er zeker van zijn dat ze een warm welkom bieden bij je bruiloft.

De Perfecte Borden Voor Jouw Bruiloft!
De Perfecte Borden Voor Jouw Bruiloft!
De Perfecte Borden Voor Jouw Bruiloft!

Bekijk alle welkomstborden →

De Perfecte Borden Voor Jouw Bruiloft!