Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

De Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Sfeer creëren

Deel je blijdschap met je gasten. Gebruik een Rollup banner om een geweldige sfeer te creëren. Dit is een origineel en uniek cadeau waar je gasten tijdens de ceremonie van kunnen genieten. Verras hen met een stijlvolle Rollup banner met een mooie tekst en een unieke boodschap. De sfeer die je op je bruiloft wilt creëren begint bij snapchat verhalen en eindigt bij het bord waar iedereen binnenloopt. Laat al je gasten stralen met een prachtig welkomstbord.

Vermaak

Maak het vermaken van je gasten leuk met een Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft. Niet alleen ga je een onvergetelijke avond hebben, maar ook zullen je gasten ervan genieten. Je kunt een verrassende decoratie zoals een liefdeskubus of slingers laten opblazen met heliumballonnen. Verras elk bruidspaar met een bezoek aan hun bruiloft door een trouwcadeautje zoals een handdecoratie of een mooie liefdesversiering. Of maak je gasten blij met prachtige bloemen, dansactiviteiten of andere originele ideeën.

Horloges

Ook horloges zijn een geschikt cadeau voor elk bruidspaar. Kies een mooi horloge dat perfect bij de smaak van het bruidspaar past. Laat de speciale boodschap die je wilt uitdragen uitstralen via dit mooie horloge. Of verras het bruidspaar met een vintage of sportief model, afhankelijk van wat hun stijl is. Zo kunnen ze er stijlvol bijlopen.

Bruidsschatkaarten

Geef je gasten de kans om het bruidspaar te verrassen. Neem een paar bruidsschatkaarten mee en laat je gasten hun geschenk in een enveloppe steken. Zo zijn er meer verrassingen voor het kersverse bruidspaar en is het ook een origineel idee dat niemand vergeten zal.

Kettingen

Geef je bruidspaar mooie kettingen. Dit is een eeuwenoude traditie waar veel betekenis aan kleeft. Kettingen staan voor liefde en toewijding, waardoor ze perfect zijn voor bruidsparen. Kies een paar prachtige kettingen uit verschillende kleuren en materialen. Laat het bruidspaar straal met deze prachtige cadeaus.

Bruidstaarten

Verwen het bruidspaar met een heerlijke bruidstaart. Laat een taart bakken in een unieke vorm en dieet. Of kies een standaardronde taart met decoraties die bij jullie mooie dag passen. Ga voor een traditionele witte taart, of ga voor kleur. Kies je favoriete smaak. En vergeet niet om het bruidspaar aan het einde van de avond een lekkere taart mee te geven!

Keramieken huwelijksluier

Om het feestelijke moment voor het bruidspaar tot een speciaal moment te maken, geef een keramieken huwelijksluier cadeau aan het bruidspaar. Zo wordt het de mooiste dag van hun leven. Laat de foto versieren met een prachtige liefdesquote, perfecte verjaardagswensen of een speciale boodschap die te zeggen hebben. Kies een luier die past bij hun stijl.

Bruidsarreslee

Bruidsparen genieten van het ritueel om samen in een decoratieve arreslee te schitteren. Dit is een bijzonder en origineel cadeau voor elk bruidspaar. Kies een mooie arreslee die tijdens de ceremonie of de receptie wordt gebruikt. Versier de arreslee met bloemen, ballonnen, slingers of licht. En maak van de bruiloft een magisch moment waar iedereen van geniet.

De Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft
De Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft
De Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

De Speciale Liefdesgeschenken Voor Jouw Bruiloft