Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een Bruiloft met Een Stand Out Style

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Met onze Rollup Banner kun je je bruiloft een flair meegeven als die anders en buitengewoon is.

Kies Een Thema

Iedere fantastische bruiloft heeft een thema nodig. Het thema bepaalt de uitstraling van je bruiloftshuis, de outfits van de gasten, de kleuren en de decoraties. Van moderne stijlen tot bohemien, de keuze is aan jou. Kies muziek uit die bij je thema past, zoals indie-vibe of soul. Denk buiten de gebaande paden en selecteer meer unieke items die jouw bruiloft een stand-out look geven.

Breng Naturen Bij elkaar

Denk aan de kleuren, vormen en texturen die je als thema kunt gebruiken. Probeer af en toe de natuurlijke omgeving te combineren met het interieur. Kies kleuren die je buiten ziet als je verder kijkt dan alleen de begroeiing. Geef je bruiloft het ultieme landschappelijke gevoel door de look van je tuin in je bruiloft te verwerken.

Personaliseer

Laat elke gast zich bijzonder voelen door de bruiloft te personaliseren. Voeg liefde toe door middel van kleine details. Maak bijvoorbeeld unieke lijsten met de namen van de gasten om hun plaats te verwelkomen. Het kan ook een dag gemaakt met liefde zijn door de liefdesverhalen van het bruidspaar te vertellen.

Kleuren Spektakel

Om je bruiloft een speciale uitstraling te geven, voeg geen saaiheid toe. Gebruik kleuren die geschikt zijn voor je thema en de seizoenen. Natuurlijke tinten zoals groen of paars kunnen goed samengaan met je kleurenpalet. Probeer wat metallic tinten toe te voegen of kies voor een licht effect voor het creëren van een vrolijke sfeer.

Houd Het Luchtig

Als je bruiloft geen formeel gala wordt, hou het dan simpel. Kies een locatie die lichte en luchtige vibes uitstraalt. Kies voedsel dat eenvoudig is. Bind de kamer bij elkaar met kleine aanwijzingen van jouw thema.

Sla Verschillende Vormen In

Variatie in de lay-out van je bruiloft begint met het gebruik van verschillende vormen. Vijf-hoekige tafels worden aanbevolen voor lange tafels, maar bij korte tafels kun je ook een hoefijzervorm kiezen. Gebruik rechthoekige vaas voor bloemenarrangementen of een hoefijzervormige kaarsenstandaard voor tafel decoratie.

Deelnemende Bloemen

Bloemen kunnen je bruiloft een hele speciale look geven. Kies je favoriete bloemen en ga op zoek naar andere bloemen die er mooi bij staan. Besteed aandacht aan kleur en contrast en voeg een speciale appeal toe met een klein detail zoals de schaduw van invallend licht.

Opgesmukte Maden

Geef je bruiloft wat ophaspelende stijl door het toevoegen van versieringen. Je kunt een unieke touch aan je tafels creëren door versieringen die bij je thema passen. Denk aan kleuronderbreking met goud of zilver, worden gemaakt met bloemen, kristallen of zelfs decoratieve ballonnen.

Kies Verschillende Stoffen

Het kiezen van een subtiele stof voor je stoelen of deuren is echt een must voor een eigentijdse verklaring. Kies stoffen met een interessant patroon of met een zachte glans om een gevoel van luxe en warmte te creëren. Kies tafelkleden waarmee je een zonovergoten ruimte kunt maken.

Gebruik Kleurrijke Accessoires

Gebruik kleurrijke accessoires, zoals hanglampen, candelabras, plafond decoraties en pantoniers om je locatie opvallender te maken. Voeg pailletten en perlons toe op je tafels om je decoratie meer karakter te geven. Je kunt ook andere accessoires gebruiken zoals bloemstukken, wandschilderijen, met kralen versierde lampenkappen en nog veel meer.

Probeer Ornamenten

Verbind je ruimte met delicate ornamenten. Hang een autentieke spiegel of gebruik 24 karaats gouden gordijnen en kroonluchters om een muur te versieren. Hang glamoureuze luifels en kies een overvloed aan kussens om je bruiloftspad extra karakter te geven.

Grootse Rode Loper

Maak een statement met een grande rode loper die bij je thema past. Kies een brede, elegante rode loper of gebruik een opvallende kleur als bruin of blauw. Je kunt ook een Tiffany-blauwe loper gebruiken en het afwerken met grote bloemstukken aan de zijkanten.

Vierkante Magazine

Als je een unieke look wilt creëren, kies dan voor een vierkant podium in plaats van een typische rond podium. Je kunt het podium bekleden met kleurrijke kussens, tapijten of stoffen. Om die extra krijgen, voeg je magazijnlook toe door een plafondinstallatie te hebben, die van de bovenkant komt.

Gouden Accenten

Voor een elegante look kies je voor gouden accenten. Gebruik gouden kroonluchters, stoelversieringen, linnen op tafels en stoelen, lampenkappen met kralenkettingen en kroonluchters. Hang gouden platen op muren om led-lampen aan te zetten om de dag en de nacht met elkaar te verweven.

Ronde Bloem Tabellen

Gebruik ronde bloemtafels in plaats van rechthoekige exemplaren. Je kunt bloemtafels maken met unieke afmetingen en hoogtes, of gietenstukken gebruiken. Je kunt ook mooie borden plaatsen met bloemen die een unieke patroon maken dat je bruiloftsthema volgt.

Verlichte Ornamenten

Verlichte ornamenten zijn een geweldig idee voor een bruiloft met een stand out style. Hang ornamenten op ramen, muren of plafonds om de kamer wat dim op te lichten. Gebruik verschillende verlichte afbeeldingen, patronen en vormen om de locatie te verlevendigen.

Gebruik Planten

Gebruik planten om je bruiloftshuis een levendige, sfeervolle sfeer te geven. Hang mooie bloemen aan de deurknop of op de muren. Hang hangmatten in de tuin als een cozy hangplek of gebruik grote kuipen met grote planten om een extra opvallend effect te creëren. Je kunt ook tropische decoraties gebruiken om een exotische slag toe te voegen.

Plaatselijke Cuisine

Kies voor plaatselijke keuken om je bruiloft buitengewoon te maken. Denk aan meer sterrenrestaurants die je plaatselijke menu’s aanbieden. Het is heerlijk om een ​​verfrissende salade, fruit of gerechten met lokale kruiden of smaken te proberen. Probeer ook lokale wijnen en bieren.

Een Bruiloft met Een Stand Out Style
Een Bruiloft met Een Stand Out Style
Een Bruiloft met Een Stand Out Style

Bekijk alle welkomstborden →

Een Bruiloft met Een Stand Out Style