Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een Creatief Welkomstbord als Kraam Kado Idee!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Onze welkomstborden zijn ideaal als cadeau, voor mensen die een kind verwachten of zojuist een kleine hebben gekregen.

Grafieken, Patronen en Ontwerpen

Neem eens een kijkje bij onze unieke collectie kraamkados: van kleurrijke en kunstzinnige afbeeldingen zoals grafieken, patronen en originele designs, tot grappige gespreksonderwerpen zoals dieren en autos. Met onze welkomstborden creëer je een creatief en kleurrijk decoratie voor de kamer van je kindje. Onze designs staan voor kwaliteit, samen met betrouwbare service. Onze passie voor kunst, absoluut voor onze kleintjes, wordt persoonlijk en nauw samenwerken met u om een uniek ontwerp te realiseren.

Karakteristieken en Extras

Onze welkomstborden hebben verschillende karakteristieken en extras. Zo kun je kiezen voor een gepersonaliseerd ontwerp dat bij jouw wensen past. Voeg een halve of hele pagina toe, of, als je extra woorden wilt hebben, laat een grote flappen aan de zijkant plaatsen. Onze welkomstborden worden op een strakke witte achtergrond bedrukt, en kunnen worden voorzien van een uiteenlopende verzameling gekleurde randen. Of, als je een meer op maat gemaakte ontwerp wilt, kun je je een onvergetelijk stuk werk laten maken.

Productieproces en Levering

Ons productieproces en leverproces is simpel en snel. We gebruiken de modernste digitale druktechnologieën om uw bestelling te verzenden op een nauwkeurige en correcte manier. We leveren wereldwijd, en bieden binnenlandse service aan personen uit Nederland en België. Als je een kind verwacht, of je een kleine hebt gekregen, en je op zoek bent naar een creatief cadeau, dan wil je dat je bestelling snel wordt verzonden. Onze welkomstborden zijn de perfecte keuze en zullen je niet teleurstellen.

Kenmerken en Betrouwbaarheid

Onze welkomstborden worden geprint op een zwaar karton, waardoor ze erg stevig zijn. We bieden ze ook aan in een uiteenlopende verzameling formaten, zodat je zeker weet dat je precies krijgt wat je hebben wilt. Als je een welkomstbord of een gepersonaliseerd geschenk nodig hebt, kun je erop vertrouwen dat onze welkomstborden hoogwaardige kwaliteit te bieden hebben.

Verzorging en Kopgeld

We zorgen ervoor dat alle bestellingen worden verzekerd en persoonlijk bezorgd. Dankzij onze klantvriendelijke service ben je altijd verzekerd dat je bestellingen op tijd en op de juiste locatie wordt afgeleverd. Bij ons heb je de optie om kopgeld te betalen, waardoor je altijd zeker bent dat je bestelling snel de deur uitgaat.

Vragen en Affirmaties

Wil je weten wat voor welkomstborden jij cadeau kan doen aan diegene die een kind verwacht? Of heb je vragen over ons productieproces? Neem dan gerust contact met ons op! Aarzel niet om ons te vragen wat je nodig hebt, wij zijn er om te helpen. Bij Trouwbanners maken we kwaliteit welkomstborden die perfect zijn voor kraamkados en unieke gelegenheden. We geloven dat elke baby uniek is, en vieren ieder nieuw leven met een origineel en artistiek welkomstbord.

Kleur en Verminking

Onze kunstzinnige welkomstborden zijn ontworpen met een liefdevolle touch, en zijn dan ook verminkt met kleur en bewerking, voor een unieke en eigen look. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Elke afbeelding, elk design en elke verminkte kleurenpalet is een eerbetoon aan de unieke persoon die je lief is. Of je nu op zoek bent naar een fijne kleurrijke rand of naar een originele design, bij ons ben je op de juiste plek.

Behuizing en Verpakking

Onze consumenten artikelen zijn gecertificeerd en ondergaan uitgebreide testings, voorafgaand aan de levering. Onze welkomstborden zijn stevig in de hand en ingepakt om tegen eventuele transportschade te beschermen. Als je ons vraagt om een welkomstbord te maken, kun je ons vertrouwen om jouw bestelling up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat je het beste krijgt wat je kunt krijgen. Kies Trouwbanners als je op zoek bent naar kwaliteit en een perfect kraamkado-idee.

Een Creatief Welkomstbord als Kraam Kado Idee!
Een Creatief Welkomstbord als Kraam Kado Idee!
Een Creatief Welkomstbord als Kraam Kado Idee!

Bekijk alle welkomstborden →

Een Creatief Welkomstbord als Kraam Kado Idee!