Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een Feeëriek Welkomstbord Voor Jouw Trouwerij!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

, in plaats daarvan kan je genieten van een feeërieke verlichte plaat die te verwelkomen bij elk evenement.

Een Prachtig ontwerp

Met onze Trouwerij Welkomstborden brengen we de perfecte combinatie van design en decoratie naar elke gelegenheid. De rollup banners kunnen eenvoudig worden veranderd in leuke thema-achtige vibes om zo de perfecte presentatie te creëren. Onze huwelijksbanieren zijn ook beschikbaar in vele kleuren, stijlen en maten, dus er is vast en zeker een welkomstbord dat aansluit bij uw bruiloftsthema. We hebben trouwens ook een design-optie, waarmee je je eigen unieke welkomstborden kunt ontwerpen. Of zelfs, je kunt je trouwfotos gebruiken op je welkomstborden als deel van je decor.

Bespreekbaar & Betaalbaar

Je kunt al onze huwelijksborden aanschaffen tegen zeer bescheiden tarieven. We willen ervoor zorgen dat onze trouwverlichting betaalbaar is zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij hebben de zekerheid dat het product, waar je je goed bijgevoegd voelt, betaalbaar is. Onze huwelijksverlichting is ontworpen om in ieders budget te passen. We hebben de beste prijzen!

Eersteklas Fabriek & Winkel

Ons bedrijf werkt met een eersteklas fabriek die innovatief is en hoge kwaliteit en duurzaamheid belooft. Om de kosten van de eersteklas verlichting te drukken hebben we een moderne e-shop waar onze klanten direct met de fabriek kunnen verbinden, zonder tussenpersonen of agenten. Hierdoor kunnen we je de beste producten aanbieden tegen de laagst mogelijke prijzen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Uitstekende klantenservice

We hebben gekwalificeerde medewerkers die u kunnen voorzien van deskundig advies over welke verlichting bij uw bruiloft past. Bovendien krijgt u bij het aanschaffen van onze verlichting een gratis installatie bij u thuis of op het evenement dat u organiseert. Daarnaast hebben we klantenservice dat 24/7 beschikbaar is voor al uw vragen, zodat u kunt genieten vanuit uw huiskamer of op kantoor.

Gemakkelijke Windingen & Ophangingen

Ons bedrijf biedt hoogwaardige, eenvoudigte installeren welkomstbordverlichting. De producten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, enkel door ze op te hangen (of te laten hangen) over het hele oppervlak van het terrein dat u voor uw bruiloft of gelegenheid heeft. We hebben ook verschillende lichtstijlen zoals LED, TL, transparant of gegeneraliseerd licht afhankelijk van wat u zal passen bij uw evenement.

Duurzame verlichting & Accessoires

Trouwbanners is gespecialiseerd in hoogwaardige verlichting die duurzaam is voor uw bruiloft. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen die tegen de hardste omgevingselementen bestand zijn. bovendien heeft onze verlichting een unieke afwerking en een stijlvol design. Ook hebben we verschillende accessoires, waaronder bevestigingsmateriaal, verlengsnoeren, LEDs en andere accessoires die u kunnen helpen bij het installeren en opslaan van uw verlichting.

Aanpasbaar & Stylish

Onze verlichting kan naar wens worden aangepast, zodat u uw eigen stijl en identiteit kunt creëren. We hebben ook een breed scala aan kleuren en designstijlen zoals Art Deco, Striped, Contemporary, Vintage, enz. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte verlichting die aan uw zijde past. We bieden ook professionele service waarmee klanten hun trouwdag overtreffen met een perfecte look.

Leren Velcro-bevestiging

We hebben ook een leren Velcro-bevestiging voor het installeren van de verlichting bij u thuis of op het evenement. Met deze bevestiging is het makkelijk om verlichting snel bij elk type oppervlak te installeren. De bevestiging houdt de verlichting stevig vast, zodat je het niet meer hoeft te verwisselen en zonodig bij te stellen.

Kosteloos Retourneren

We verstrekken eenvoudig kosteloos retourneren binnen 30 dagen als je niet tevreden bent met onze verlichting. Dit maakt het aankoopproces ook gemakkelijk, veeleisend en betaalbaar. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten tevreden zijn met het hierboven beschreven product. Als u een huwelijksverlichting nodig heeft, dan bieden we u de beste prestaties en kwaliteit tegen de aantrekkelijkste prijzen.

Een Feeëriek Welkomstbord Voor Jouw Trouwerij!
Een Feeëriek Welkomstbord Voor Jouw Trouwerij!
Een Feeëriek Welkomstbord Voor Jouw Trouwerij!

Bekijk alle welkomstborden →

Een Feeëriek Welkomstbord Voor Jouw Trouwerij!