Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een Prachtig Welkomstbord Voor je Communie!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. We hebben een assortiment van mooie enkenstborden die perfect geschikt zijn voor elke viering.

Je communion zal ongetwijfeld iets bijzonders zijn met een prachtig welkomstbord. Onze rollup banners zien eruit als een nieuwe generatie en zijn steviger en meer en krachtiger dan houten welkomstborden. Ze zijn gewoon mooier, en met een 3 jaar garantie zijn we 100% zeker dat het welkom beuk komt en blijft!

Met onze prachtige rollup banners kun je zelf je ontwerp kiezen of je kunt een van onze professionals inschakelen om iets speciaals te creëren. Onze rollup banners zijn met hoge kwaliteit full-color afdrukken, water- en kleurvast, en hogeropvallende kleuren. Ze zijn gedrukt met milieuvriendelijke, lichtbestendige inkten en kunnen in elke veilige omgeving blijven zonder kleurafname of andere schade.

Niet alleen kun je de rollup banners laten graveren, maar ook kunnen we bedrukte panelen toevoegen voor meer persoonlijkheden en beelden van je speciaaldag. Met deze panelen kun je een specifieke look creëren om de dag waardevol, uniekientezijn.

Als je aan de Communiedag werkt, overweeg dan onze Welkomstborden. We hebben de beste kwaliteit met kunstmatige, flexibele panelen en speciale Vynil afdrukken. hiermee kan je een uniek welkomstbord maken om uw gasten te verwelkomen. De panelen worden over een lichte arm geplaatst en hoogte aanpasbaar is.

Daarnaast kunnen we ook maatwerk afdrukken voor de Communiedag. Als je moeilijkere themas hebt te creëren, kunnen wij helpen om specifieke kleuren en ontwerpen uit te werken die perfect bij jouw thema en het gevoel dat je wilt creëren past.

Hardware en Design

De hardware en het ontwerp van onze welkomstborden zijn in een breed scala van maten en stijlen beschikbaar. Je kunt kiezen uit opvouwbare display units, roll-up banners, poster stands en zelfontwikkelde stands. Alle displays worden geleverd met een perfect gemonteerde voorgevormde armen en vier poten voor een waterpas stand.

Naast het feit dat veel displays al staan als een poppenhuis, is de basisvorm in het algemeen eenvoudig te verplaatsen, op te zettenen om in elke omgeving gebruikt te worden. Als je een meer persoonlijke unit wilt, kunnen we eenmaal kleinere unitsconfigureren in rollbaren vormen voor gemakkelijk transport.

Op dezelfde manier hebben we ook diverse opties voor het ontwerp van de communiedag producten. We kunnen afbeeldingen, fotos en logos laten drukken op kunstmatige plastic panelen met geïntegreerde lichtpaneel-achtergronden voor een enorme kleurkeuze.

Materialen en Afwerkingen

We hebben allerlei materialen en afwerkingen voor je prachtige welkomstborden. U kunt kiezen uit meerdere verschillende soorten materialen zoals krimpfolie, vynil, hout, stof, pvc, metalen en karton. We hebben ook verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals mat, glanzend, metallic of fluorescent.

Al onze producten zijn gemaakt met milieuvriendelijke, kleurvaste inkt die zeker de juiste look bieden. U kunt zelfs afbeeldingen, fotos en logobedrukking kiezen op uw afgedrukte displays die zijn gemaakt van hoogwaardigheidsmaterialen die lange tijd meegaan.

Aanvullende Service

Als u twijfelt over uw ontwerpopties, hebben we advies op maat voor al onze klanten. Onze professionals staan klaar om u te helpen met het verkrijgen van de juiste look en stijl voor uw producten. Of u nu professioneel ontwerp nodig hebt of alleen enkele suggesties,we zijn hier om u te helpen het beste product te maken voor de communie!

Met onze service kunnen we 3D animaties hier domein maken voor de toevoeging van meer effecten. Met deze effecten kun je een realistische wereld creëren waar elk beeld tot leven komt met een betekenisvolle boodschap om te communiceren.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

De kwaliteiten betrouwbaarheid van onze producten zijn onovertroffen. Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van 3 jaar zonder merkbare verbetering van de kwaliteit en als er onverhoopt schade optreedt binnen het jaar na de aankoop, bieden wij een volledige terugbetaling.

Naast de uitstekende kwaliteit van producten,zijn al onze services en levering transparant zodat uw apparatuur op tijd aangeleverd wordt. We onderhouden een snelle service en efficiënte verzendworstel met opties voor wereldwijde leveringen.

Gemakkelijk te gebruiken

De displays zijn bedoeld om het makkelijker te maken om welkomstborden te maken en te gebruiken. Al onze producten kunnen gemakkelijk geassembleerd worden met behulp van een koppeling systeem. Dit biedt veel gemak bij het vervoeren van de producten. U hoeft alleen maar de rollbanners uit te trekken en op te hangen.

Daarnaast hebben we ook enkele optionele voedingen va wat meer interactie,de maksimale belevingen te creëren. Met deze batterijen kun jebeelden laten bewegen en draaien zodat tuinbeelden meer effectief kunnen zijn.

Onze Welkomstborden zijn de beste optie voor degenen die hun communie uniek en speciale willen maken. Met hoogwaardige afdrukmaterialen, solide hardware, en uitstekend ontwerp, kunnen we een prachtig brede kleurentekening maken dat precies bij uw doelstelling past? Wil je uw speciale dag uniek en beduidend maken? Waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen unieke Welkomstborden met Trouwbanners!

Een Prachtig Welkomstbord Voor je Communie!
Een Prachtig Welkomstbord Voor je Communie!
Een Prachtig Welkomstbord Voor je Communie!

Bekijk alle welkomstborden →

Een Prachtig Welkomstbord Voor je Communie!