Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord maken: hier is hoe!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

We hebben zelfs geen stoffen welkomstbord gemaakt met fotos. Wel verkopen wij de ultieme, kleurrijke en unieke Welkom-op-onze-Bruiloft-bord met de naam van de bruid en bruidegom. Wil jij een prachtig welkomstbord maken? Volg dan deze stappen!

Step 1: Kies de perfecte design

Kies voor jouw welkomstbord voor een bijzondere of unieke ontwerp. Je kunt een bestaand ontwerp gebruiken die beschikbaar is op de website van Trouwbanners, of je kunt een volledig uniek ontwerp laten maken. Kies een design dat een emotionele reactie oproept bij jouw genodigden; laten ze zien dat jullie speciaal zijn. Onze designers helpen je graag je wensen te vervullen en je toe te staan je creativiteit uit te drukken.

Step 2: Kies je welkomstbordmateriaal

Je kunt uit verschillende materialen kiezen om je welkomstbord te maken, waarvan we er twee laten zien. Ten eerste, een rollup banner met een spandoekstof; ontworpen om duurzaam en sterk te zijn, perfect voor elk welkomstbord. Ten tweede, een kunststof plaat, gemaakt van roestvrij staal; perfect voor een verbluffend welkomstbord dat geschikt is voor buiten. Kies wat bij jouw budget en keuze past.

Step 3: Bedruk je welkomstbord

Zodra je je materiaal gekozen hebt, is het tijd om je welkomstbord te bedrukken. We bieden verschillende opties om prachtige en kleurrijke afdrukken te maken. Je kunt een tekst bedrukken zoals projecties, lettertypen, logos en afbeeldingen. Of je kan je welkomstbord helemaal decoreren met glitters, bloemen, sieraden, verlichting, en meer. Kies wat je denkt dat jouw welkomstbord beter en unieker zal maken.

Step 4: Laat je welkomstbord afwerken

Zodra je klaar bent met het bedrukken van je welkomstbord, is het tijd om je welkomstbord af te werken. Wij kunnen hangmatten plaatsen aan je welkomstbord, gebruikte accessoires, glitters, pailletten of sieraden plaatsen, en je welkomstbordframe stevig verankeren voordat het klaar is voor verzending.

Step 5: Verzending van je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord

Wij zorgen voor de verzending van je fleurige Welkom-op-onze-Bruiloft-bord. Je bent dus verzekerd van een veilige verzending, perfect verpakt zodat je welkomstbord er perfect uit ziet bij jouw feest. Je hebt helemaal geen zorgen meer voor de verzending.

Step 6: Montage van het Welkom-op-onze-Bruiloft-bord

De meest mooie manier om je welkomstbord op te hangen is om een professionele montage te laten doen. Onze monteurs komen bij je op locatie om je welkomstbord op te hangen. Met een juiste montage heb je in één keer je perfecte decoratie voor je bruiloft.

Step 7: Geniet van je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord

Je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord is helemaal klaar om te genieten! Onze service stopt hier niet; we zullen de beste service bieden door jouw bruiloft te laten stralen met ons Welkom-op-onze-Bruiloft-bord dat een grote glimlach bij je gasten zal creëren. Geniet en laat je warm verwelkomen met een uniek Welkom-op-onze-Bruiloft-bord dat speciaal voor jou gemaakt is.

Extra Opties en Gepersonaliseerde Welkomstborden

Naast het maken van je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord, bieden we ook extra opties van gepersonaliseerde welkomstborden. Wil je een uniek ontwerp maken zodat je genodigden warm begroet worden? Dan hebben we LED verlichte Welkom-op-onze-Bruiloft-borden, leuke 3d Welkom-op-onze-Bruiloft-borden, en we kunnen ook kleine afdrukken maken zodat je welkomstbord je hele dag meegaat.

Hoe je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord te eenvoudig te maken

Met Trouwbanners krijg je toegang tot een geweldige collectie welkomstborden die je kunt gebruiken om je verhaal uit te drukken. Ze hebben als het ware al het werk al voor je gedaan. Maak je bruiloft zo eenvoudig mogelijk met een gepersonaliseerd, prachtig Welkom-op-onze-Bruiloft-bord! Je hoeft alleen maar je ideeën en afbeeldingen toe te voegen, en onze designers maken een uniek en schitterend Welkom-op-onze-Bruiloft-bord dat je overal kunt gebruiken.

Kies je beste Welkom-op-onze-Bruiloft-bord en laat je dromen werkelijkheid worden

Met Welkom-op-onze-Bruiloft-borden van Trouwbanners, kun je je creativiteit uitdrukken en je dromen realiseren. Kies een mooi ontwerp van de beste designers, voeg je eigen inhoud, kleurstelling en andere personalisaties toe, en laat jouw Welkom-op-onze-Bruiloft-bord jouw gasten en je hele bruiloft verblijden. Je kunt je huwelijk volledig naar je eigen visie gebruiken. Maak er een om nooit te vergeten.

Bijdragen aan een duurzame wereld met een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord

Als je je bruiloft milieuvriendelijk wilt maken, noem je onze Welkom-op-onze-Bruiloft-borden in je aankoop overwegingen! Trouwens, wij kunnen ook het milieu helpen. De producten die we verkopen zijn 100% recyclebaar en ze worden gemaakt met milieuvriendelijke materialen, waardoor het milieu wordt beschermd. Laat je Welkom-op-onze-Bruiloft-bord aan je vrienden, familie en gasten tonen dat je milieuvriendelijke opties wilt.

Een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord maken: hier is hoe!
Een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord maken: hier is hoe!
Een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord maken: hier is hoe!

Bekijk alle welkomstborden →

Een Welkom-op-onze-Bruiloft-bord maken: hier is hoe!