Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Gasten welkom bij een Bruiloft

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

“Gasten welkom bij de Bruiloft” is een van de meest gebruikte opties.

Hoe een bruiloft te maken?

Een bruiloft creëren is een van de leukste dingen die je kunt doen. Het geeft je de kans om jouw creativiteit te uiten en een uniek en magisch feest te maken waar je vrienden en familie samenkomen om de liefde te vieren. Als je beginnen bent met je voorbereidingen voor je bruiloft, is gasten verwelkomen ten alle tijden een must. Een snelle en eenvoudige manier om dit te bereiken is door een prachtig, welkomstbord te gebruiken met een welkomstboodschap voor je gasten.

Waarom gasten welkomt borden bij bruiloften?

Gastenwelkomstborden zijn een simpel maar effectief hulpmiddel om je gasten het gevoel te geven dat gewaardeerd worden, terwijl ze je unieke bruiloft ervaren. Met een warme welkomstboodschap kun je ervoor zorgen dat je gasten zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Door het warm verwelkomende bord, laten jouw gasten je liefde en toewijding voelen. Een bord met welkomstboodschap is een stijlvolle manier om gasten te verrassen en te verwelkomen. Dit is de perfecte gelegenheid om een boodschap te communiceren, zoals de tekst “Gasten welkom bij de Bruiloft”.

Het type bestellen voor gasten welkom bij de bruiloft

De beste manier om een welkomstbord te bestellen dat bij je bruiloft past is door iets te zoeken dat representatief en representatief voor je gelegenheid is. Bij Trouwbanners verkopen wij alleen Rollup banners die perfect geschikt voor het verwelkomen van je gasten bij een bruiloft, diners en andere grote evenementen. Er zijn veel verschillende roll-up banners in verscheidene combinaties van stijlen, schrifttypen, kleuren, gezichtsuitdrukkingen en veel meer. U kunt ervoor kiezen om een voorgemaakt ontwerp met een welkomsttekst te kiezen zoals “Gasten Welkom bij de Bruiloft” of een ontwerp met een leuke quote of design te gebruiken voor je bruiloft. Je kunt ook een leuke uitspraak als “We verenigen in de liefde” of “Verwelkomd in de familie” gebruiken op je bord.

Hoe een gastenwelkomstbord te gebruiken

De roll-up banner gemaakt door Trouwbanners zijn eenvoudig te gebruiken; het is plug-and-play. Alleen het uitrollen van het bord volstaat om aan je gasten een mooie, warm welkom te geven met de juiste boodschap. U kunt de Rollup banners ook veranker met behulp van windhaken om ze geplant te hebben, maar dat is niet nodig wanneer u een stevige standaard gebruikt. U kunt er ook voor kiezen om het bord elders te plaatsen, zoals voor het huis van de bruid en bruidegom, bij de entree van de receptie ruimte en aan de voorkant van het altaar. Als het bruiloftsfeest buiten plaatsvindt, kunt u de Rollup banner gebruiken om het terrein te markeren, zoals bij de parkeerplaats of ingang.

Waarom kiezen voor Trouwbanners

Trouwbanners heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van welkomstborden. Bovendien zorgen we voor een breed scala aan stijlen, ontwerpen, afbeeldingen en kleurstellingen. U kunt bij ons terecht voor verschillende formaten. Als u problemen heeft met het ontwerp kunt u altijd een ontwerper laten meewerken bij het ontwerpen van je bord. Het is niet nodig om een gelimiteerde bedoeling te hebben aan de ontwerper. Bij Trouwwbanners hebben we ons best gedaan om zeker te zijn dat je gelukkig bent over je aankoop. Als je kiest voor Trouwbanners, krijg je de beste service, een flexibele levertijd en een tevredenheid garanderen 100%. Als je vandaag je bestelling plaatst, dan kun je genieten van je welkomstbord in 15 dagen of minder.

Hoe om een betere klantenservice te krijgen

Wil je vragen hebben voordat je gaat winkelen? Geen probleem! Trouwbanners staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij staan je 24/7 graag te woord. Bovendien kunt u rekenen op advies van onze ervaren ontwerpers als het gaat om het kiezen van een ontwerp of het maken van aanpassingen. U kunt uw specifieke vereisten ook vertellen, en wij maken uw ontwerp aan de hand van uw voorwaarden.

Hoe te betalen?

Bij Trouwbanners accepteren we verschillende soorten betalingen, waaronder PayPal, Creditcard, Bancontact en andere betaalmethodes. We bieden ook de mogelijkheid om met behulp van onze betaalterminals te betalen. U kunt deze vinden op onze website. Als u liever persoonlijk betalen, staat een van onze medewerkers altijd klaar voor u. Onze betalingen zijn veilig en beveiligd met 128-bit SSL-encryptie.

Garantie op producten

Bij Trouwbanners bieden wij een 100% geld terug garantie aan als u niet tevreden bent met de bestelling. U krijgt 30 dagen volledige dekking tegen gebreken of defecten aan het product. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, staan we klaar om het te vervangen of uw geld terug te geven. Als u een defect gevonden hebt aan uw bestelling kunt u direct contact opnemen met ons supportteam.

Hoe te bestellen op Trouwbanners?

Het bestelproces op Trouwbanners is eenvoudig. Na het kiezen van een ontwerp, kunt u de aangepaste gegevens invullen en de kleuren, afbeeldingen, schrifttypen en effecten kiezen. U kunt uw bestelling dan samenstellen door toe te voegen aan hew winkelwagentje en het gewenste aantal te selecteren. Ten slotte krijgt u de mogelijkheid om ervoor te kiezen om extra producten toe te voegen zoals windhaken, verankeraar of aanvullende service. Nadat de aankoop is voltooid, wordt uw bestelling verzonden en kunt u het bord in ongeveer 15 dagen of minder ontvangen.

Gasten welkom bij een Bruiloft
Gasten welkom bij een Bruiloft
Gasten welkom bij een Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Gasten welkom bij een Bruiloft