Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Gefeliciteerd! Laat je Bruiloft Beginnen met een Gezellig Welkomsbord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Gefeliciteerd met je bruiloft! De voorbereidingen zijn gestart en weet je al wat je als eerste moet doen? Welkomstborden! Maak je gasten meteen al gefeliciteerd vanaf hun komst met een uniek en origineel welkombord. Verwarmen hun harten, maak ze blij en geef het een gezellige stemming en sfeer op deze speciale dag!

Met Trouwbanners heb jij zo’n gezellig welkomstbord voor jullie speciale dag. Onze rollup banners zijn uniek, kleurrijk, origineel en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien zijn ze een mooie aanvulling op de aankleding van jullie grote dag. Door onze producten is geen enkel welkomstbord meer hetzelfde. ​

Trouwbanners gaat verder dan het maken van gewoon welkomsborden. Wij passen onze producten aan naar jouw bruiloft. We kiezen de juiste kleuren, teksten en afbeeldingen voor jouw bord. ​Hoe doen wij dat? Door eerst met jou te vergaderen. Zo leren we wat jullie voorkeuren en ideeën zijn met betrekking tot jullie bruiloft. ​Vervolgens beginnen wij met het ontwerp. Krijg je zelfs de kans om mee te denken over het uiterlijk of wil je een uniek ontwerp? Vul ons ontwerpformulier in en start dat avontuur!

Gelukkig is het ook gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Gebruik een algemeen sjabloon voor jullie welkomstbord of laat onze ontwerpers jouw ideeën en ontwerp vertalen naar een mooi welkomstbord. Kies de juiste maat en opmaak voor jullie unieke boord. Hoewel er veel opties zijn, is het plaatsen van een bestelling heel eenvoudig.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een gratis verzending! Met onze speciale verzending krijg je de welkomstborden al binnen drie tot vijf werkdagen thuis. Wat je ook kiest, wij zullen ervoor zorgen dat jullie gezellige welkomstbord klopt aan de voordeur staat om jullie gasten warm te verwelkomen.

Nu je weet wat Welkomstborden en ons bedrijf bieden, wil je nog meer weten over onze producten? Neem een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze lange lijst met opties. We verkopen geen houten welkomstbords zoals vroeger, maar originele rollup banners!

​Unieke Functies van de Welkomsborden

Elk welkomstbord is uniek. Alle ontwerpen, afbeeldingen en kleuren zullen geen tweede keer voorkomen. Maar Welkomstborden van Trouwbanners gaat een stap verder. Onze producten worden aangepast op de maat en kleuren van jouw bruiloft, opdat het welkomstbord tevens een decoratief aspect is. Je kunt dus kiezen voor welkomstborden waar alleen jij tevreden mee kunt zijn.

Meer nog, de bedrukking is UV-bestendig. De bedrukking van onze welkomstborden kan zo goed als altijd zichtbaar blijven, ook als de borden buiten worden geplaatst. Eveneens moet je je geen zorgen maken over het vervoeren. Ons materiaal is gemaakt met een stevige structuur die makkelijk en klein op te bergen is.

Onze producten zijn voorzien van verschillende montage systemen, zodat je de Welkomstborden goed kunt opbergen. Kies uit een kleurrijk bord met een stevig frame of één waarmee je zelfs in de wind kunt lopen. Je kunt kiezen tussen verschillende varianten om zo je perfecte welkomstbord te hoe te verkrijgen.

​Gepersonaliseerde Teksten

Op de Welkomstborden kan je niet alleen kleuren, afbeeldingen en afmetingen instellen, maar ook teksten. Geef je welkomstborden bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar of gebruik een leuke wens speciaal voor de gelegenheid. Wij hebben een aanbod van teksten die je kunt gebruiken of je kunt er zelf eentje bedenken!

Onze tekstservice omvat meer dan enkel de bruiloft. We hebben teksten geschreven voor verschillende gelegenheden, zoals babyborrels, verjaardagen, en nog veel meer. Je kunt onze speciale teksten aanpassen, dus voeg je eigen spreuk of zin toe.

Voor iedereen die extra het extra proces stap verder gaat, bieden we de mogelijkheid om een volledig uniek welkomstbord te maken. In dit geval wordt het welkomstbord het meest gepersonaliseerd met afbeeldingen, kleuren en opvallende teksten. Laat je kunstwerken liever aan onze designers over en wij zullen het welkomsbord in ons servicepakket verwerken, samen met de montage- en transportservice die we bieden.

​Gebruiksvriendelijke Bediening

Kies jouw speciaal Welkomstbord met een zeer gemakkelijke bediening. Met Travewbanners selecteer je gemakkelijk en bouw je jouw eigen Welkomstbord. Je kiest jouw lievelingskleuren, voegt je eigen teksten to en bent klaar om jouw welkomstbord dit thema uit te drukken!

Daarnaast is onze service afgestemd op het thema dat je hebt bedacht voor jullie speciale dag. We geven je de mogelijkheid om een haastig of juist rustig bruiloftbord te maken, afhankelijk van de stemming die je wilt creëren. ​Verder kun je meer personaliseren met onze collectie aan afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld een foto van jullie beide als couple foto, of een mooie afbeelding van jullie trouwlocatie!

Je bent ook verzekert van goede kwaliteit materiaal. Onze rollup banners zullen van lange duur zijn, geen last hebben van de weersomstandigheden en gemakkelijk kunnen opgeslagen worden. Ter verzekering krijg je een garantie van twee jaar op ieder Welkomstbord.

Lokale Service

Trouwbanners helpt je met meer dan alleen het maken van jouw welkomstbord. Op de website hebben we een pagina met lokale services. We hebben bedrijven bij ons opgenomen die service bieden voor bruiloften zoals kostuums, vervoersdiensten, catering en meer. Alle bedrijven hebben een uitgebreide lijst met service-items die je kunt uitzoeken en toepassen voor jouw huwelijk. ​

Verder zijn er tal van bruiloftlocaties die we voor je hebben bereid. Kijk onze lijst door op zoek naar de perfecte locatie voor jouw speciale dag. We proberen zo veel mogelijk foto’s van de locaties te verzamelen, omdat we weten dat sommige plaatsen wel eens zouden kunnen verschillen met de feitelijke locatie.

Vergeet niet dat er meerdere items bij komen kijken als je jouw Welkomstbord wilt bestellen. Maak een lijst van de opties die je het liefste zou willen en ga naar de website van Trouwbanners om je verder te laten informeren. Wil je meer weten over wat wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan.

Gefeliciteerd! Laat je Bruiloft Beginnen met een Gezellig Welkomsbord
Gefeliciteerd! Laat je Bruiloft Beginnen met een Gezellig Welkomsbord
Gefeliciteerd! Laat je Bruiloft Beginnen met een Gezellig Welkomsbord

Bekijk alle welkomstborden →

Gefeliciteerd! Laat je Bruiloft Beginnen met een Gezellig Welkomsbord