Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Genieten van Een Spetterende Bruiloft

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wij willen u laten genieten van een spetterende bruiloft. Een bruiloft die alle gasten zullen onthouden. De mooiste dag uit het leven van het koppel.

Ambiance Creëren

De tafels versierd met vrolijke bloemen. Funkies verlicht, ver verspreide lampen en spetters felle lampen. Wil je de perfecte ambiance creëren? Een creatieve oplossing is een welkomstbord voor de genodigden bij de ingang. De genodigden die binnenkomen, als eerste als warm welkom te ontvangen. Wij hopen dat onze Rollup banner een leuke toevoeging vormt aan de decoratie. De Rollup banner kan ook worden gebruikt als het koppel op het toneel staat. Daarnaast verhogen welkomstborden het enthousiasme tijdens deze gelegenheid.

Gebruik het juiste Type Letterschrift

Het belangrijkste element van het welkomstbord is het lettertype. Het lettertype moet past bij de stijl van de decoratie, het koppel en het thema. Er is een uitgebreid aanbod om uit te kiezen. De letters moeten contrasteren met de banner. Het lettertype moet eenvoudig te lezen zijn. Daarnaast moet het stijlvol zijn om de aandacht te trekken. Gebruik hiervoor ook kleine afbeeldingen of andere decoratie. Het welkomstbord weerspiegelt de stijl van het koppel.

Zorg voor een Unieke Uitstraling

De welkomstborden moeten een persoonlijke aanraking geven. Gebruik koele kleuren om een ontspannen sfeer te creëren. Zelfs kleurrijke bloemen of andere decoratie elementen kunnen helpen bij het creëren van een unieke uitstraling voor het bord. De achtergrondkleur van de borden kan worden gekozen om goed bij de achtergrond van de locatie te passen.

Authentiek Design voor de Bruiloft

Welkomstborden kunnen worden gebruikt om een authentiek design te creëren voor het bruiloftsthema. De gelegenheid kan vereeuwigd worden met een uniek welkomstbord. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk. Je kunt je volledige creativiteit gebruiken en een aantal mooie designs gebruiken voor je thema. Of kies voor een sober thema, het gaat erom dat het leuk en feestelijk is.

Let Op de Kleine Details

Hoe mooier het design, hoe meer indruk het maakt. Kleine details doen het werk. Kies bijvoorbeeld voor een zijden lint, stoffen bloemen of een tekening in een hoek. Maak gebruik van linten, fretwerken, bloemen en andere decoraties om het bord te versieren. Daarnaast moeten ook de kleuren aansluiten met de achtergrond van het welkomstbord.

Kies stijlvolle Accenten

Neem de ruimte in je decoratie. De welkomstborden moeten onderdeel zijn van het geheel. Gebruik stijlvolle accenten zoals bloemen oft kleine versiering net naast het bord. Zaalverlichting is ook een goede optie. Kies verlichting die stijlvol, maar ook praktisch is.

Hou het Eenvoudig

Het belangrijkste is dat het welkomstbord eenvoudig moet zijn. Zodat het direct duidelijk is welk bruiloftsthema er is. Een te druk ontwerp, of teveel tekst, kan ervoor zorgen dat het onduidelijk is wat het welkomstbord precies wil communiceren. Vergeet niet dat het belangrijk is om het evenement te verrijken met een welkomstbord. Om dat het gasten wat specialer maakt.

Blijf Creatief

Het is belangrijk dat je creatief blijft met het ontwerp van de welkomstborden. Kies voor een combinatie van verschillende stijlen in het ontwerp. Gebruik accessoires en decoraties om je thema te ondersteunen. Een mooi ontwerp dat aansluit bij het thema zorgt voor een onvergetelijke bruiloft.

Vervoer je Welkomstborden in stijl

Transporteer de welkomstborden in stijl. Verpak de welkomstborden met een mooie en stevige doos. Kies rijkelijk versieringen zoals bloemen, lint, sticker of veren om de doos te decoreren. Plaats het welkomstbord op een mooie tafel of luchter. Al deze zaken vormen een mooi geheel.

Gebruik Heldere Verlichting

Zorg voor goede verlichting in de zaal. Een heldere verlichting werkt wonders. Kies een heldere verlichting die past bij je thema. De juiste verlichting verhoogt de beleving en sfeer van de avond.

Maskeer de Ontwerpfouten

Als je de welkomstborden hebt ontworpen, ga dan naar de details. Kijk of er dingen zijn die je nog anders zou willen en pas ze aan. Soms is het lastig, maar dit is de beste manier om de kleinste ontwerpfouten te corrigeren. Dit komt de kwaliteit van het ontwerp ten goede.

Laat Gasten het Koppel op huldigen

Gasten kunnen het koppel op huldigen door op de welkomstborden te schrijven. Gasten kunnen ook een bericht schrijven in het gastenboek. Zo wordt de dag extra speciaal. Het koppel kan later lezen wat gasten hebben geschreven.

Kies de Juiste Locatie voor je Bruiloft

Uiteindelijk is de locatie de basis voor een gezellige bruiloft. Een locatie moet in lijn zijn met het thema of het koppel. Kies een locatie op een bijzondere plek. Er zijn veel mooie locaties beschikbaar die u de mogelijkheid bieden om een stijlvolle bruiloft te creëren. Zorg ervoor dat je locatie past bij de stijl.

Bepaal je Uitgaven Begroot

Bepaal hoeveel je wilt uitgeven voor het organiseren van de bruiloft. Denk aan het budget voor catering, verzorging, beeld en geluid, vervoer, decoratie en entertainment. Een goede manier om geld te besparen, is door zelf decoraties te ontwerpen of te maken.

Deel de Bruiloft met Uw Gasten

Bepaal hoeveel gasten er zijn en maak vervolgens een lijst. De lijst dient als basis als je begint met de bruiloft. Plan wat er is georganiseerd. Denk aan de ceremonie, welkomstdrink, muziek, activiteiten, dans, diner, taart en toespraken.

Plan Het Menu Met de Chef

Stem met de chef af wat er gegeten wordt. Kijk of er speciale verzoeken zijn vanuit het koppel of gasten. Denk aan allergieën of andere voedselvoorkeuren. Kies uiteindelijk een menu dat past bij de gelegenheid. Maak een mooi bordjes gerecht, buffet of hapjes.

Maak een Geschikt Afscheid

Vergeet ook niet een fijn afscheid te maken. Laat gasten het koppel bedanken met kleine geschenken, zoals kleine prentbriefkaarten, zoete lekkernijen of accessoires. Nodig ook muzikanten uit om live-muziek te spelen. Maak een speciale afsluitende foto om de herinneringen levendig te houden.

Genieten van Een Spetterende Bruiloft
Genieten van Een Spetterende Bruiloft
Genieten van Een Spetterende Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Genieten van Een Spetterende Bruiloft