Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Het Begin van jullie Nieuwe Leven: Organiseer een Onvergetelijke Bruiloft

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wat is de essentie van een onvergetelijke bruiloft? Emotie! Een bruiloft moet een onvergetelijk feest zijn vol met emotionele verhalen en mooie herinneringen. Daarom heten wij jullie van harte welkom om een onvergetelijke bruiloft te organiseren.

1. Begin met Stijl

Maak de start van jullie nieuwe leven gedenkwaardig met onze unieke Rollup banner welkomstborden. Of het nu rustiek, klassiek of modern is; het belangrijkste is dat jullie jullie stijl de kans geven te shinen. Probeer net die extra touch te geven door de juiste accessoires te kiezen en gebruik welkomstborden om de gasten te verwelkomen. Laat de gamedrukte en je drukke leven achter door op jullie eigen plekje te schitteren.

2. Kies een Thema

Als jullie de basisuitrusting hebben voor een onvergetelijke bruiloft, dan kan wat creativiteit voelen als de kers op de taart. Kies een thema zoals klassiek, vintage, avontuurlijk of natuurlijk en maak daar de decoratie en van het menu mee. Kies weer een kleurencombinatie om alles samen te brengen. Om er zeker van te zijn dat alles goed matcht, kun je ook een kleurenwiel gebruiken voor ideeën.

3. Verras je gasten

Als je jouw droombruiloft wil organiseren, is het belangrijk dat alle gasten zich welkom voelen en kunnen genieten. Je kunt een extra touch geven door de gasten welkom te heten met een unieke Rollup banner welkomstbord. Ze zullen zeker onder de indruk zijn! Ook kun je naast de welkomstborden leuke cadeautjes geven, zoals spaarpassen met kortingen bij de rouwdouche of op het menu.

4. Plan een Vrije Tijd

Het wordt druk met de hele organisatie ervan, dus vergeet niet om jezelf en je gasten te vragen rustig te ademen en de momenten tegen elkaar te laten zachten. Neem voldoende vrije tijd in je schema, met koffie of thee, om de spanning te verlichten en wat korte verhalen te vertellen over jullie bruiloft.

5. Ga Naar buiten

Buitenactiviteiten in de natuur zijn een geweldig idee om even uit te rusten en de gasten te verassen met wat bijzonders. Organiseer gezellige spelletjes, kano-tochten, picknicks, fiets- of wandeltochten en andere zaken die passen bij het thema van de bruiloft.

6. Extra Tips

Hou rekening met je budget en voorkom overspending. Verzamel geen dure items alleen vanwege hun stijl of status. Vergeet ook niet om eventuele bijkomende kosten zoals transport of verzekering mee te rekenen. Doe een goede voorbereiding, speel op zeker en start vroeg met de organisatie.

7. Kies je Entertainment

Kies jullie eigen vorm van entertainment voor jullie onvergetelijke bruiloft. Veel gekozen opties zijn live muziek, dj’s, sprekers, dansers en videobedenklingen. Laat het op jullie manier glanzen!

8. Zorg voor Comfort

Jurgen jurkjes, leuke decoratie en een heerlijk menu zijn allemaal goed en wel, maar denk ook aan de comfortfactor van de gasten. Kies mooie stoelen, leuke banken en zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid. Voeg je eigen stijl toe met vloerkleden, lampen en versieringen.

9. Geef het Goede Gevoel

Zorg ervoor dat iedereen de beleving heeft die bij jullie verhaal past. Maak een lijst met alles wat je wil doen en niet wil doen, zodat jullie aan het einde precies weten waar je aan begonnen bent. Zorg voor een goede mix van kleur, licht, liefde, passie, zorg en plezier.

10. Hete Temperaturen?

Als je een buitenbruiloft organiseert, kun je rekening houden met hete temperaturen. Denk aan de zomerse gusten en voorzie de gasten van celeteers en zwembaden, parasols, zonnenbrillen en een overdekt gebied. Verander grote delen van de buitenomgeving in een verfrissende chill zone met verkoelend muziek.

11. Laat de Show Beginnen

Het is noodzakelijk dat je een goede locatie kiest om de bruiloft te houden. Denk aan de locaties die ruimte bieden aan gasten om te dansen, eten en drinken. Moderne verlichting is ook belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Kies daarom een locatie die voldoende veel licht heeft voor de hele dag of nacht.

12. Pronk met Speeches

Laat het gesprek beginnen en maak het meer interessant met korte speeches. De voordrachten moeten humoristisch en inspirerend zijn. Een mooie speech kan al net zo in het oog springen als het toetje op het menu. Kies verhalen die passen bij de dag en de bruiloft.

13. Ontworpen voor Genodigden

Bedenk welke gasten er bij de bruiloft zullen zijn. Probeer de dag zo ontworpen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Maak gastenlijsten zodat iedereen zijn specifieke plekje kan vinden. Geef als dat mogelijk is elke gast een speciale uitnodiging van de bruiloft.

14. Eten & Drinken

Natuurlijk wil je dat de gasten zich verwennen voelen tijdens jullie onvergetelijke bruiloft. Kies daarom een culinair hoogstandje van smaken en suggesties. Als je kies voor een walking dinner, serveer dan mini-happen die gemakkelijk zijn om te eten. Voeg hieraan toe een keuze uit alcoholische en non-alcoholische drankjes.

15. Laatst Maar zeker niet Least

Om je dag tot de perfectie te brengen, moet je er zeker van zijn dat je aan alles gedacht hebt. Onderschat dit aspect niet. Plan een paar dagen voor de bruiloft en geef je team opdrachten. Herinner hen aan speciale dingen zoals verlichting, geluid en technische ondersteuning. Hou je speciale dankceremonie in gedachten en denk aan iedereen die je geholpen heeft de dag zo speciaal te maken.

Het Begin van jullie Nieuwe Leven: Organiseer een Onvergetelijke Bruiloft
Het Begin van jullie Nieuwe Leven: Organiseer een Onvergetelijke Bruiloft
Het Begin van jullie Nieuwe Leven: Organiseer een Onvergetelijke Bruiloft

Bekijk alle welkomstborden →

Het Begin van jullie Nieuwe Leven: Organiseer een Onvergetelijke Bruiloft