Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Het Perfecte Welkomstbord voor Een Babyborrel!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Maar een moderne, stijlvolle en herkenbare banner die goed aansluit bij de babyborrel. Onze Trouwbanners zijn speciaal ontworpen voor babyborrels waarmee je een prachtige aankondiging voor de aanstaande baby kunt maken.

Kleurrijke welkomstborden

Trouwbanners hebben een warm en kleurrijk ontwerp en er zijn meerdere kleuren te kiezen. De felgekleurde welkomstbannervormen oogst ongetwijfeld veel bewondering. Ze zijn ontzettend gemakkelijk te monteren en zijn zelfklevend. Daarnaast is het plaatsen van de banner erg simpel, zelfs voor beginners.

De banner voor een babyshower

Onze banner is bedekt met leuke gezichtjes en verborgen vormen die ervoor zorgen dat je gasten zich lekker aangenaam voelen. Het is gemaakt om mensen te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te geven. Als je de banner goed wegunist, kun je er beter voor zorgen dat mensen die je bezoeken, naar je keuken, slaapkamer en woonkamer lopen.

Vrolijke en zorgzame service

Ons vriendelijk en klantgericht team staat altijd klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste banner, design en afwerking. We geven dezelfde zorgzaamheid aan al onze klanten omdat we het belangrijk vinden dat je een mooie ervaring hebt. Ons team staat je te allen tijde ter beschikking om je vragen te beantwoorden of advies te geven bij het kiezen van de perfecte banner voor je babyborrel.

Personalisatie

We weten dat het kiezen van de juiste banner belangrijk is voor je babyborrel. Daarom bieden we de mogelijkheid om je banner op maat te laten maken. Je kunt je eigen teksten, afbeeldingen of logos op de banner laten zetten om deze uniek te maken. Dat hoeft niet veel moeite te kosten, want na de bestelling van de banner op maat is het klaar voor gebruik.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze Trouwbanners staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De banner is gemaakt van waterafstotende stof, waardoor je er zorgeloos van kunt genieten. De stof is sterk, gemakkelijk in gebruik en licht van gewicht. Bovendien kun je de banner uitstrekken en inklappen, wat gemakkelijk is en ook nog eens veel tijd bespaart.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Naast de uitstekende kwaliteit, bieden wij ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij opereren met een eerlijk prijsbeleid, waardoor je niet te veel hoeft te betalen voor het perfecte welkomstbord voor je babyborrel. We verzenden onze producten ook zonder extra kosten.

Vragen?

We horen graag van je als je vragen hebt of als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste banner voor je babyborrel. Je kunt ons altijd contacteren via e-mail, telefoon of chatfunctie om al je vragen te stellen. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte banner voor je babyborrel.

Het Perfecte Welkomstbord voor Een Babyborrel!
Het Perfecte Welkomstbord voor Een Babyborrel!
Het Perfecte Welkomstbord voor Een Babyborrel!

Bekijk alle welkomstborden →

Het Perfecte Welkomstbord voor Een Babyborrel!