Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Hoe Je Eenvoudig Je Eigen Welkomstbord Voor Je Huwelijk Maakt!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

.

Materialen die je nodig hebt

Om zelf een prachtig Welkomstbord te maken voor je Huwelijk heb je een aantal materialen nodig. Je hebt speciale raamfolie en raamfolie in verschillende kleuren nodig. Je hebt ook een kleine afzuigkap en een schuurblok nodig om de folie af te schuren en op het bord te plakken. Je hebt verder ook afdichtingsmateriaal en een stanleymesje nodig om het hele ontwerp af te maken. Verder heb je ook wat vilt of plakband nodig om het plakken op het welkomstbord te vergemakkelijken.

Het ontwerpproces

Het beste is om met een ontwerp te starten, waarbij je de teksten en afbeeldingen selecteert waarmee je het welkomstbord wilt vullen. Denk hierbij goed na over welke kleuren en motifen je op het bord wilt gebruiken. Houd ook rekening met de achtergrondkleur van het bord. Als je een kleurrijk ontwerp wilt maken, kun je kiezen voor verschillende kleuren raamfolie. Zorg ervoor dat je de teksten en beelden die je wilt gebruiken netjes opmaakt en zo goed mogelijk op het bord past. Kies hierbij je teksten zo dat ze extra leuk worden als je ze combineert met het ontwerp van het bord.

Het maken van het Welkomstbord

Nadat je een ontwerp hebt gemaakt is het tijd om het welkomstbord nu ook daadwerkelijk te maken. Als eerste, moet je het bord schuren en schoonmaken zodat de folie goed aan het bord kan hechten. Daarna kan je de volie aanbrengen. Hierbij is het belangrijk om netjes te werken en ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen en andere fouten in het bord komen te staan. De folie moet daarna nog gekleefd worden, wat je het beste kan doen met afdichtingsmateriaal. Als je hierna het bord hebt afgewerkt, kun je de teksten en afbeeldingen erop aanbrengen. Je kan hierbij bijvoorbeeld gebruik maken van een stanleymesje en plakband of vilt. Zorg ervoor dat je alles goed bevestigd en de teksten in de juiste richting bevestigd. Als laatste moet je het bord nog afwerken door een afzuigkap te gebruiken. Dan is je Welkomstbord klaar om je huwelijk mee in te luiden!

Extra tips voor het maken van een prachtig Welkomstbord

Wil je een extra mooi Welkomstbord maken voor je Huwelijk? Pas dan met de volgende tips op:

  • Zorg ervoor dat je het bord op een goede manier en netjes afwerkt, zodat het er professioneel uitziet.
  • Kies een achtergrondkleur die bij je ontwerp past, zodat je bord mooi oogt.
  • Gebruik verschillende kleurenfolie zodat je ontwerp er levendiger uit zal zien.
  • Gebruik dikkere letters voor de teksten zodat het makkelijk leesbaar is.

Extra afwerkingen

Wil je je bord nog verder opfleuren? Probeer dan eens om er wat versieringen aan toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld LED-verlichting of kledingknopen toevoegen aan je bord. Ook kan je verschillende materialen, kralen, strikken en bloemen aan je bord toevoegen. Al deze verschillende elementen kunnen je Welkomstbord een extra dimension geven.

Veel plezier met je Welkomstbord!

Het maken van je eigen Welkomstbord voor je Huwelijk is echt leuk. Wil je graag meer tips over he Welkomstbord voor je Huwelijk maken? Neem dan een kijkje op onze website voor extra informatie en tips! We wensen je veel plezier met je Welkomstbord maken en hopen dat je een prachtige dag hebt met een mooi Welkomstbord.

Hoe Je Eenvoudig Je Eigen Welkomstbord Voor Je Huwelijk Maakt!
Hoe Je Eenvoudig Je Eigen Welkomstbord Voor Je Huwelijk Maakt!
Hoe Je Eenvoudig Je Eigen Welkomstbord Voor Je Huwelijk Maakt!

Bekijk alle welkomstborden →

Hoe Je Eenvoudig Je Eigen Welkomstbord Voor Je Huwelijk Maakt!