Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Hoe Laat Je Jouw Bruiloft Borden Stralen!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Vanaf het moment dat je “ja” hebt gezegd tot aan de trouwdag, ben je vast op zoek naar manieren om jouw bruiloft, en de daaraan gekoppelde events, een stijlvolle en unieke sfeer te geven. Een super effectief manier om deze sfeer te creëren is met het gebruik van bruiloft borden. Of je nu van plan bent een onvergetelijk huwelijksfeest te organiseren of op zoek bent naar een manier om jouw ceremonie te karakteriseren, laat je bruiloft borden stralen met onze Rollup banners. Goedkoop en makkelijk te maken, én zelfs gepersonaliseerd met de hele naam of je speciale hashtag!

Hoe maak je jouw bruiloft borden special? Bij ons begint het met de tekst. Het is leuk om de aandacht te vestigen op het speelse karakter en de aantrekkelijke kanten van bruiloften door de speciale boodschappen op de banners. Denk aan leuke frasen als “We zijn verloofd!” of “Trouwdag!”. Wees klaar om de aandacht te trekken met jouw bruiloft borden.

Vergeet ook niet het traditionele element toe te voegen. Als je jouw bruiloft borden daadwerkelijk wilt laten stralen, gebruik dan bekende symbolen van het huwelijk zoals een hart, jullie initialen of een mooi bloempatroon. Kijk ook eens naar iconische elementen zoals theediensten, kransen, wijnstokken, enzovoort. Als je deze symbolen op jouw bruiloft borden drukt, voel je je net alsof je in het huwelijk bent gezegend.

Je kunt ook kiezen voor een verscheidenheid aan typografische stijlen, variërend van romantische lettertypes zoals cursief tot moderne lettertypes zoals sans-serif. Als je graag een feestelijke tint wil toevoegen aan jouw bruiloft borden, kun je er voor kiezen om ze op te sieren met fonkelende tekst- of illustraties. Glitters zijn ook geweldig te combineren met feestelijke kleuren of heldere afbeeldingen.

Je kunt jouw bruiloft borden ook maken met themalijsten of oefeningen. Verrijk jouw bruiloft borden met leuke invul-opdrachten over jullie liefdesverhaal, huwelijk of Als je moeite hebt om de stijl te bepalen, neem dan een kijkje naar de stijlen van andere bruiloft borden die we al hebben klaargemaakt. Onze fantastische collectie biedt u een verscheidenheid aan stijlen, materialen en vormen om uit te kiezen.

Heb je nog vragen over het maken van jouw bruiloft borden? Staat jouw perfecte bruiloftbord er nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor gepersonaliseerde oplossingen. Onze ervaren medewerkers staan je bij met advies en tips om jouw bruiloft borden te maken die stralen!

Suggesties voor hetontwerp van de bruiloft borden

Waarom zou je genoegen nemen met standaard bruiloftborden als je ook een innovatief en uniek bord kunt ontwerpen? We hebben enkele super creatieve suggesties voor jou, zodat jouw bruiloft borden net zo uniek zijn als jullie verhaal. Van het gebruik van glitter of speciale kleurencombinaties tot het gebruik van met de hand geborduurde stukken stof en stoffen bloemen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je iets echt unieks? Kies dan voor bijzondere kragen voor de banners. Maak ze bijvoorbeeld in kant of gerafelde, geborduurde stoffen met borduurwerk om een cool decoratief element toe te voegen aan je bruiloft borden. Je kunt genoegen nemen met de standaard zwarte of bruine kleuren, of spring uit de kleur met kleurrijke kragen. Draai de boel om en kies voor een statement met deze dingen!

Als je een educatief aspect wil toevoegen aan de bruiloft borden, waarom disney dan niet aan de verlanglijst toevoegen? Wat is sfeervoller dan bruiloft borden exclusief gedecoreerd met dichte liefdesfrasen of een graphic novel stijl verhaalbord? Speel met die elementen en maak bruiloft borden aan die klasse verleiden!

Als je, zoals veel stellen, het perfecte bruiloftbord wilt dat bij jullie verhaal past, maar inspiratie tekort komt, hoeft dat geen problemen te zijn. Seizoensgebonden decoratien zijn hier een geweldige optie. Breng wat herfstwarmte in je bruiloft borden door gebruik te maken van herfstbloemen, kastanjes, nootjes, of kleurrijke bladeren. Of doe een leuke Zomersprint naar je bruiloft borden! Denk hierbij aan het gebruik van citrus schillen, vers geplukte bloemen, abstracte beschilderde bloemen en andere op zomer gebaseerde elementen.

Alternatieve manieren om de bruiloft borden te versieren

Er zijn altijd vergelijkbare en alternatieve opties als we het hebben over het versieren van de bruiloft borden. Denk eens aan het gebruik van alternatieve materialen zoals katoen, jute, linnen of marmer om jouw bruiloft borden op te poetsen. Je kunt ook kiezen voor een hoogwaardige uitstraling met behulp van elegante metalen of kunststofletters.

Maak het één met de achtergrond en voeg wat kleurverduistering toe aan de edge. Maak de bruiloft borden uitstekend door de letters mooi op te vullen met vloeiende lijnen en kleurencontrast. Wil je een modern kanten effect? Probeer dan om een uitgesneden kant effect te krijgen met lasergesneden letters. Je kunt deze effecten op jouw bruiloft borden te laten staan.

Je kunt ook wat verkleurde linten aan de boven- of onderkant van de bruiloft borden bevestigen. Kies kleuren die bij jullie thema aansluiten. Ruiten, stippen, sterretjes, bloempatronen of kleurrijke linten zullen jouw bruiloft borden een pittig uiterlijk geven. Schuif ook wat LED-linten onder de kant en maak je bruiloft borden nog aantrekkelijker.

Zijn we vergeten om glitters te noemen? Volgens ons niet! Versier de verlichte bruiloftborden met een regenboog van glitters en voeg wat geometrische patronen toe. Gekleurde glitters zonder kleurverduistering kunnen ook een grote sfeerbooster hebben. Laat je fantasie de vrije loop met deze modieuze accenten!

De beste manier om dekleuren te kiezen voor jouw bruiloft borden

De kleur heeft een grote invloed op de look van de bruiloft borden. De kleuropties moeten wel bij jullie persoonlijkheid passen, en bovendien uitsteken tegen een opvallende achtergrond. Finoom dan ook terdege de juiste kleurencombinatie. Maak eerst een kleurenpalet met verschillende tinten die bij jullie huwelijksplannen passen.

Wees creatief en speel met de kleurnuances om de leuke kanten van het bruidspaar te benadrukken. Veel stellen kiezen voor vergrijsde tinten als basis en voegen dan hun favoriete tinten toe om de kleurrijke accents te benadrukken. Kies voor thematische kleuren die overeenkomen met jullie speciale dag, zoals gele kikkererwten, die verwijzen naar het idee van plezier en vreugde. Een combinatie van verschillende kleuren is een geweldige manier om de aandacht te vestigen op jullie verhaal.

Hou er rekening mee dat sommige kleuren beter op de bruiloft borden zullen verschijnen dan andere. Drukken en weergeven op verschillende oppervlakken hebben heel verschillende resultaten. Wat er leuk uitziet voor een laatste beslissing in een ontwerpsjabloon kan veel anders uitzien op een drukkerij. Probeer kleuren te kiezen die veel detail bevatten en toch nog steeds lekker in de ogen kijken.

Tips voor het maken en verspreiden van de bruiloft borden

Hier zijn enkele tips voor het makenast

Hoe Laat Je Jouw Bruiloft Borden Stralen!
Hoe Laat Je Jouw Bruiloft Borden Stralen!
Hoe Laat Je Jouw Bruiloft Borden Stralen!

Bekijk alle welkomstborden →

Hoe Laat Je Jouw Bruiloft Borden Stralen!