Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Kies de Perfecte Combination van Bakstenen voor je Bruiloft Bord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Keuzemogelijkheden

Op zoek naar een bijzonder bruiloftbord? Kies dan de perfecte combination van bakstenen voor je bruiloftbord! Of je nu op zoek bent naar een goedkope oplossing of een gepersonaliseerd bord; wij bieden verschillende keuzemogelijkheden om je bruiloft perfect af te maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bakstenen, van klassieke tot elegante. Ons bord is niet alleen stevig, maar ook kwalitatief en goedkoop.

Kleurkeuzes

De kleurkeuzes die je kunt maken bij het kiezen van bakstenen voor je bruiloftbord zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, patronen en materialen. Kies een kleur die bij je bruiloft past en zorg ervoor dat hij de aandacht trekt van je gasten. Breng je creatieve geest in! Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw unieke en gepersonaliseerde bruiloft bord te maken.

Mogelijkheden

Met onze verschillende soorten bakstenen kun je je heel persoonlijke, unieke bruiloftborden maken. We bieden bijvoorbeeld steenstrips, glassteenstrips, plaatstenen en sierlijsten. Kies de perfecte aanvulling op je bruiloftdecoratie en geef het bord een uniek en persoonlijk uiterlijk.

Afmetingen

Bij het maken van een bruiloftbord kun je ook verschillende afmetingen kiezen. We hebben standaardformaat bakstenen waarmee je je bruiloftbord kunt maken. Zo kun je je bruiloftbord volledig aanpassen aan de omgeving van je bruiloft.

Formaten

Voor het maken van je bruiloftbord hebben we ook verschillende formaten bakstenen. Je kunt kiezen uit vierkante, rechthoekige, ronde en ovale stenen. Kies de perfecte combinatie van bakstenen die bij je bruiloftdecoratie past.

Foto’s en Grafieken

Met bakstenen kun je je bruiloftbord ook extra dynamisch en kunstzinnig maken door foto’s en grafieken toe te voegen. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg foto’s en grafieken toe die symbool staan voor jouw liefde en de liefde die je met elkaar deelt.

Kwaliteit van de stenen

Als je kiest voor bakstenen, is het belangrijk dat je de kwaliteit van de stenen controleert. Onze stenen zijn sterk en stevig, zodat je zeker bent van een perfect bruiloftbord. Bovendien worden de stenen geleverd met een krasbestendige laklaag, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Duurzaamheid

Als je bakstenen kiest voor je bruiloftbord, is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat het duurzaam is. Onze bakstenen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Ze zijn bestand tegen weersomstandigheden en UV-straling, wat betekent dat je er jarenlang plezier van hebt.

Montage

Als je kiest voor onze bakstenen, zorgen wij ervoor dat je bruiloftbord met zorg en precisie wordt gemaakt. We maken gebruik van een stevige lijm en speciale montagehulpmiddelen om ervoor te zorgen dat je bruiloftbord stevig aan de muur wordt bevestigd.

Afwerkingen

Als je bakstenen voor je bruiloftbord kiest, heb je ook verschillende afwerkingen tot je beschikking. Je kunt kiezen voor een glanzende of mat afwerking, zodat je het perfecte bord creëert. We hebben ook verschillende kleuren en designs waaruit je kunt kiezen, waardoor je een prachtige afwerking op je bruiloftbord kunt creëren.

Voordelen

Bakstenen hebben veel voordelen. Het is stevig en duurzaam en bovendien is het stijlvol. Je kunt er ook je creativiteit in laten stromen door verschillende foto’s en grafieken toe te voegen. Met onze bakstenen kun je een unieke en persoonlijke touch toevoegen aan je bruiloftbord, waardoor je gasten diep geraakt worden.

Aanbiedingen

Bij ons krijg je goede aanbiedingen en kortingen op je bruiloftbord. Kies de perfecte combinatie van bakstenen voor je bruiloftbord en maak je bruiloft een feest om nooit te vergeten. Wacht niet langer en laat je gasten diep onder de indruk raken. Wij zorgen ervoor dat je geliefden een onvergetelijke bruiloft beleven!

Kies de Perfecte Combination van Bakstenen voor je Bruiloft Bord
Kies de Perfecte Combination van Bakstenen voor je Bruiloft Bord
Kies de Perfecte Combination van Bakstenen voor je Bruiloft Bord

Bekijk alle welkomstborden →

Kies de Perfecte Combination van Bakstenen voor je Bruiloft Bord