Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Kom Terug in the Spotlight met Welkomstbord Artiesten

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. wij specialiseren ons in welkomstborden voor artiesten die komen optreden.H2 . Verras je publiek met een chic welkomstbord!

Onze hoogwaardige Welkomstborden zijn een uitstekende manier om je publiek te verrassen. Ze schreeuwen ‘verwelkom me’ vanaf het podium. Bij welkomstborden denken mensen vaak aan grote, robuuste borden, maar we bieden ook dunne en elegante opties. Onze banners zijn gemaakt van licht materiaal, zodat ze eenvoudig te vervoeren en op te hangen zijn. En, nog belangrijker, ze zijn afgewerkt met een mooie laag folie voor een elegante, professionele look. Bovendien kunnen ze vrijwel overal geplaatst worden – binnen of buiten, met behulp van een speciale aanbieding voor eenmalig gebruik, of als een perfecte oplossing voor blijvend gebruik.

H2 Verhoog je profiel als artiest met verlichtte Welkomstborden

Verlichtte Welkomstborden zijn een prachtige toevoeging voor artiesten die willen opvallen. Het creëren van een professionele uitstraling met een verlicht welkomstbord kan een eenvoudige manier zijn om je publiek bereik te vergroten. Bovendien zorgen de aanpasbare ontwerpen ervoor dat artiesten hun sporen kunnen vermelden, zowel binnen als buiten het podium.Verlichte banners zijn ook verkrijgbaar met een reeks van kleuren, waaronder verschillende wit tints, kleuren en andere. Onze banners kunnen ook worden geconfigureerd met versnelde bewegingseffecten, waardoor uw kunstwerk in het oog springt op uw volgende optreden.

H2 Stel jouw eigen Welkomstborden samen

Met ons moderne ontwerpsysteem kunnen kunstenaars hun eigen designs maken. Je kunt je verbeelding de vrije loop laten, onze kunstenaars zullen een uniek stuk voor je creëren op basis van je ideeën. Onze technici zullen je elke stap van het ontwerp begeleiden. Zodra je ontwerp klaar is, sturen we je een voorbeeld en je kunt kiezen of je de banners wilt verzenden of zelf wil afhalen. Onze experts zullen je helpen om te beslissen wat voor jouw bedrijf het beste is.

H2 Blijf op de hoogte met onze kwaliteits-assuranceteam

Ons kwaliteitsteam staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste materialen, zodat je een optimale kwaliteit krijgt. We raden je ook aan een preventieve onderhoudsinspectie uit te voeren om de levensduur van de banners te verlengen. We kunnen druk krijgen, maar we bieden altijd een soepele, efficiënte service, zodat je altijd kunt profiteren van de beste Welkomstborden.

H2 Maak de meeste indruk met een welkomstbord-artiest

Als je een optreden hebt, wil je jezelf en je optreden laten opvallen. Jouw publiek heeft iets nodig wat hen enthousiast maakt, iets dat jouw unieke stempel op het optreden drukt. Dit kan worden bereikt door middel van een Welkomstbord-artiest, die je optreden aankondigt en de aandacht van de omgeving trekt. De perfecte Welkomstbord-artiest tekenen, voorzien van unieke kunstwerken en speciaal op maat gemaakte ontwerpen, kan je optreden naar het volgende niveau eleveren.

H2 Maak jouw Welkomstborders uniek met onze ontwerpopties

Welkomstborden kan excessief worden aan leuke pakketen gemaakt, waaronder logos, attributen en unieke kleurstellingen. Door het logo van je bedrijf of een foto van jouw optreden toe te voegen, maak je je Welkomstborden zo uniek als maar kan. We hebben ook vele aanbiedingen in verschillende stijlen, dus er is altijd iets dat precies past bij je persoonlijkheid en stijl.

H2 Uitblinken met een innovatieve Welkomstbord artiest

Nieuwe technologieën maken het nu mogelijk om jouw optreden extra op te fleuren met behulp van een Welkomstbord-artiest. Je kunt kiezen uit verschillende LED-banners, druppelvormige denkbeeldigingen en andere op maat gemaakte ontwerpen. Dit geeft je elke keer weer een Unieke uitstraling op je optreden. Daarnaast kunnen Welkomstborders ook worden gebruikt voor bruiloften, kinderfeestjes, fuiven en andere evenementen om de mensen te verwelkomen wanneer ze aankomen.

Kom Terug in the Spotlight met Welkomstbord Artiesten
Kom Terug in the Spotlight met Welkomstbord Artiesten
Kom Terug in the Spotlight met Welkomstbord Artiesten

Bekijk alle welkomstborden →

Kom Terug in the Spotlight met Welkomstbord Artiesten