Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Leuk welkom gehad met een Plexiglas Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Een nieuw product waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt, is het Plexiglas Welkomstbord.

Deze stijlvolle borden zijn perfect om een warme en persoonlijke welkom te geven aan de gasten op een bruiloft. We hebben onderzoek gedaan naar de reacties van klanten op ons nieuwe product en hebben ontdekt dat de receptie meer warmte en aandacht krijgt als de gasten met een bord worden begroet.

De reacties waren geweldig! Klanten vertelde ons dat hun gasten de aandacht en hartelijkheid waarderen die het Plexiglas Welkomstbord uitstraalt. Onze klanten zijn er echt blij mee.

Het Plexiglas Welkomstbord is eenvoudig te installeren. U kunt het bord gemakkelijk plaatsen in de ingang van de receptie. Het is licht en stijlvol, en zal zeker de juiste toon zetten voor uw trouwfeest. Met als resultaat dat gasten met een grote glimlach zullen kunnen binnenkomen.

Het beste deel is dat het Plexiglas Welkomstbord makkelijk kan worden aangepast. U kunt er letters, diamanten of bloemen aan toevoegen. Of je kunt ook een leuke tekst of zelfgemaakte tekening toevoegen. We staat onze klanten ook toe om hun logo toe te voegen aan het bord.

Voor klanten die wat creatieve flair zoeken, hebben we ook bedrukte borden in vibrantere kleuren. We hebben verschillende kleuren en designs, zodat je de perfecte keuze kan maken.

De kwaliteit van onze Plexiglas Welkomstborden is ongeëvenaard. Ze zijn perfect afgewerkt, met scharnieren voor gemakkelijke opening/sluiting. Bovendien heeft het bord geen externe ophangpunten nodig.

Voordelen van een Plexiglas Welkomstbord

De voordelen van het kopen van een Plexiglas Welkomstbord dragen bij aan een positieve en warme ervaring voor gasten. De stijl, kleur, prints, afwerking en enkelzijdig glas bieden een luxe look. Het talrijk gesprek met klanten heeft ons geleerd dat gasten zich meteen “gevoeld als thuis”, toen ze werden begroet met het mooie en stijlvolle warm welkomstbord.

Het Plexiglas Welkomstbord is kleiner dan een traditionele houten bord, wat handig is voor gasten die buiten de receptie willen staan. Het is ook zeer dik. Dankzij het lichte materiaal, gemaakt van 5 mm dik Plexiglas, is de installatie van het bord eenvoudig en zorgt het voor extra stevigheid.

Klanten die op zoek zijn naar een meer solide welkomstbord vinden het Plexiglas Welkomstbord ideaal. Deze optie is goedkoper dan aluminium en is breder verkrijgbaar. Daarnaast kan het bord op elke locatie, binnen of buiten, worden geïnstalleerd.

Een ander voordeel van het Plexiglas Welkomstbord is duurzaamheid. Het bord is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het Plexiglas is ook bestand tegen water en corrosie, waardoor het bord langer meegaat.

De flexibiliteit is een ander voordeel van het Plexiglas Welkomstbord. U kunt het bord aanpassen zodat het perfect aansluit bij uw stijl. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, lettertypes, logo’s, verfijnde afwerkingen en meer.

Besparingen bij het kopen van een Plexiglas Welkomstbord

Klanten die besluiten het Plexiglas Welkomstbord te kopen, kunnen van grote voordelen genieten. De belangrijkste van al deze is de besparing. Door de keuze voor een Plexiglas Welkomstbord, vermijdt u veel van de kosten voor vervoer en installatie van een groter bord.

Het Plexiglas Welkomstbord is ook geschikt voor drukwerk en kan veel afdrukken bevatten, zoals het logo van de familie of het bruidspaar, dat ook kosten bespaart.

Het Kindle Welkomstbord is gemakkelijk te transporteren en ideaal voor klanten die niet veel ruimte hebben. Het is ook geluidsarm, waardoor het een ideaal paneel is voor gekwalificeerde bedrijven.

Aanpassingen aan het Plexiglas Welkomstbord

Het Plexiglas Welkomstbord is eenvoudig aan te passen aan uw stijl. Zo kan het bord worden aangepast met letters, diamanten of bloemen. U kunt ook een leuke tekst of een zelfgemaakte tekening toevoegen. De beste aanpassing is waarschijnlijk het logo van de familie of het bruidspaar. Zulke aanpassingen helpen bij het creëren van een warme en persoonlijke omgeving.

De kleuren en designs zijn veranderend, afhankelijk van de stijl die u voor ogen heeft. U kunt kiezen uit veel kleuren en designs, zoals eenvoudig wit, grijs, mahonie, beige, geel, groen, blauw, paars, rood, etc.

U kunt ook tekeningen of afbeeldingen drukken op het bord voor een meer originele look. Dit kan worden gedaan door het gebruik van silkscreen technologie. Met dit systeem kunt u zelfs kleinste details reproduceren en voegt u een lichtere, moderne en aantrekkelijke look toe aan het bord.

De meerwaarde van het Plexiglas Welkomstbord

Klanten die het Plexiglas Welkomstbord kopen, kunnen ook genieten van extra voordelen, zoals een verlengde levensduur van het product. Het heeft geen externe ophangpunten nodig en is bovendien bestand tegen water en corrosie.

Het bord is ook geschikt voor migratie naar een andere locatie. Het materiaal is licht en stijlvol, waardoor het kan worden verplaatst naar een andere locatie of gebouw.

De signets van het bord zijn al even innovatief als het product. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en designs. U kunt kiezen uit een traditionele houten of plexiglas look.

Gastheren kunnen ook genieten van het voordeel dat het Plexiglas Welkomstbord gemakkelijk kan worden bevestigd in deurposten, of gewoon op tafellopers of guirlandes. Hierdoor kan het gemakkelijk worden opgehangen om meer aandacht te trekken.

Geef een stijlvolle en warme welkom met het Plexiglas Welkomstbord

Het Plexiglas Welkomstbord is de perfecte manier om een stijlvolle en warme sfeer in uw receptieruimte te creëren. Het is heel goedkoop, heeft een luxe look en is eenvoudig te installeren.

Het bord is beschikbaar in verschillende kleuren, designs, maten en stijlen, waardoor het de perfecte keuze is voor elke bruiloft. U kunt kiezen uit lettertypes en logos en er aanpassingen aan maken zodat het bord past bij uw stijl.

Klanten kunnen veel besparingen opdoen met het Plexiglas Welkomstbord in vergelijking met andere materialen. Daarnaast is het ook duurzaam en gemakkelijk in transport.

Gasten zullen zeker geroerd zijn als ze aankomen en met een stijlvol Plexiglas Welkomstbord worden begroet. Met deze prachtige borden kunt u het bruiloftfeest op het juiste spoor zetten.

Leuk welkom gehad met een Plexiglas Welkomstbord!
Leuk welkom gehad met een Plexiglas Welkomstbord!
Leuk welkom gehad met een Plexiglas Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Leuk welkom gehad met een Plexiglas Welkomstbord!