Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak een Tas van Stickers en Maak Je Eigen Welkomstbord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. U kunt een tas maken van stickers en uw eigen welkomstbord maken!

Stickers zijn veelgebruikte en vrolijke decoraties die je met je vrienden uit kunt leggen en met je familie kunt delen. Maar wist je dat je met stickers ook een tas kunt maken voor bijvoorbeeld je welkomstbord? Met deze zelfgemaakte tas maak je je welkomstbord helemaal uniek en bovendien wordt het een echte eyecatcher op ieder moment!

Stickers kunnen zijn van verschillende materialen. Voor een tas is vaak katoen gebruikt vanwege het comfort en de stevigheid. Dit is ideaal als je de stickers wilt gebruiken voor de tas. Je hebt dan ook een grote selectie aan verschillende soorten stickers, zoals letters, figuren, tekeningen of andere motieven. Kies een thema waar je enthousiast over bent om jouw unieke welkomstbord te maken. Bij Trouwbanners hebben we verschillende mooie stickers waarmee je creatief aan de slag kunt!

Heb je eenmaal de gewenste stickers gevonden, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Maak je eigen ontwerp. Denk aan een kleur, een patroon en een thema. Wil je de tas als welkomstbord gebruiken, denk dan ook aan stijlvolle kleuren en een aantrekkelijke uitstraling. Houd er ook rekening mee dat je de stickers goed moet plakken, anders kunnen ze loslaten. Als je het patroon hebt ontworpen, kun je het stickers op de tas plakken.

Als je klaar bent met het plakken, is het tijd om de tas te verfraaien. Je kunt verschillende accessoires toevoegen aan de tas, zoals strikjes, knopen, bedels of andere versiersels. Als je het welkomstbord wilt gebruiken voor bruiloften of andere bijzondere gelegenheden, kun je er ook fotos aan toevoegen. Je kunt de tas gebruiken als decoratie of je kunt m aan je kraam hangen als welkomstbord. Bij Trouwbanners hebben we ook accessoires om je tas mee te versieren.

Na al het knutselen heb je nu zon prachtige tas van stickers. Besef je dat je het helemaal zelf hebt gemaakt en geniet ervan! Vul de tas met cadeaus voor je gasten of leg versieringen in. De mogelijkheden zijn eindeloos! Plaats de tas op een mooie plek en geniet van je werk. Als je een idee hebt voor hoe je je welkomstbord eruit zou kunnen zien, dan kun je bij Trouwbanners een kijkje nemen in ons ruime aanbod van welkomstborden.

Upcycling in uw welkomstgroet

U kunt uw welkomstbord op een andere manier maken door gebruik te maken van upcycling. In plaats van nieuwe materialen te gebruiken kunt u ook gebruik maken van oude materialen. Dit is een milieubewuste keuze die steeds populairder wordt. Gebruik bijvoorbeeld oude kleding om uw welkomstbord mee te verfraaien. U kunt er voor kiezen om deze te versieren met stofverf, of met aanverwante materialen zoals linten of kralen. Zo geef je uw welkomstbord een persoonlijke touch.

Heeft u al stof en materialen liggen van eerder projects, dan is dit het moment om dit te gebruiken. U kunt restanten van stoffen combineren met andere materialen om het welkomstbord een originele look te geven. Om het bord echt bijzonder te maken kunt u ook vintage versiering gebruiken, zoals kralen, linten of kruiken. U kunt bijvoorbeeld kruiken ophangen aan het bovenzijde, met stukjes draad of lint.

Stoffen welkomstborden

Stoffen welkomstborden zijn vrij eenvoudig te maken en het is nog milieubewuster ook. In plaats van het gebruikelijke hout te gebruiken, kunt u ook stoffen welkomstborden maken. U kunt dit doen door stof te gebruiken zoals canvas, katoen of leer. U kunt ook stofpanelen zoeken in verschillende patroontjes en kleuren. U kunt de panelen van stof op een frame bevestigen met behulp van klemmen of een stevige draad.

Vervolgens kunt u accessoires toevoegen om het stoffen welkomstbord te verfraaien. U kunt bijvoorbeeld letters aanbrengen om de naam van de bruidegom of bruid weer te geven. U kunt ook aanverwante materialen gebruiken zoals kralen, parels of kristallen. De kleur van de stof moet aansluiten bij de kleurencombinatie die speciaal voor de bruiloft is gebruikt. U kunt ook verschillende decoratie gebruiken, zoals bloemen of bladeren.

Lego blokken voor een grappig welkomstbord

Wil je je welkomstbord iets buitengewoons geven, kies dan voor het bouwen van een welkomstbord met Lego blokken. Leg de blokken op een schaalbord en laat je vrienden of kinderen de gewenste woorden samenstellen. Als u een grappig welkomstbord wilt maken met een grappige boodschap, kun je het schaalbord versieren met de leuke tekeningen die je hebt gemaakt met Lego. U kunt ook andere accessoires toevoegen zoals letters, pijlen en smileys. Als je een Lego welkomstbord wilt maken kun je ook bestaande lego blokken gebruiken.

Lego helpt je ook om de welkomstboodschap in je eigen creatieve vorm te geven. U kunt de blokken versieren en schilderen in verschillende kleuren die bij het thema van de bruiloft aansluiten. Layout figuren, grappige gezichten en andere vormen om je welkomstbord meer kleur te geven. U kunt bijvoorbeeld verschillende figuren bouwen en er een grappige boodschap op de achtergrond schrijven. Je kunt ook een handvol Lego-blokken verspreiden en op de achtergrond iets liefs of romantisches schrijven. In elk geval: met Lego is de mogelijkheden eindeloos!

.

Maak een Tas van Stickers en Maak Je Eigen Welkomstbord
Maak een Tas van Stickers en Maak Je Eigen Welkomstbord
Maak een Tas van Stickers en Maak Je Eigen Welkomstbord

Bekijk alle welkomstborden →

Maak een Tas van Stickers en Maak Je Eigen Welkomstbord