Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak een Uniek Tekst Welkomstbord voor jouw Bruiloft!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Verlicht en voeg kleur toe

Met een rollup banner, creëer je het perfecte welkomstbord voor je bruiloft! De perfecte verlichting en kleuren versterken het prachtige thema van je ceremonie. Kies een opvallende lichtkleur die bij je bruiloft thema past. Voeg ook een mooi kleurdisplay toe met je logo of design. Kortsluiting, damp of hitte wordt gewoonweg voorkomen, waardoor je jouw welkomstbord gaat gebruiken op een plek waar je het verwacht. De toplaag van onze rollup banners worden geprint met de beste opdrukkwaliteit.

Breng leven in je ontwerp

Als je verder gaat met je ontwerp, denk dan aan uw wensen en hoe de gasten jouw welkomstbord zullen gaan ontvangen. Gebruik kleurrijke afbeeldingen zoals bloemen of drukke patronen. Ze maken je bruiloft geweldig! Probeer ook plaatjes of gepersonaliseerde aandacht. Vergeet niet om genoeg ruimte te houden om de belangrijkste informatie te vermelden zoals de locatie, tijd en datum.

Origineel en creatief zijn

Soms kun je het beste uitkomen met out-of-the-box ideeën. Maak jouw welkomstbord origineel en creatief met een uniek font of uitdrukking. Als je de juiste woorden gebruikt, dan geef je gasten gelijk een warm welkom. Bewerk de foto’s die je op jouw Welkomstbord wilt gebruiken. Je bent vrij om fotos in kleine of grote stukken te snijden tot je een gewenst effect hebt bereikt.

Laat je product met trots zien

Trouwbanners maakt in principe retail ready templates aan voor onze rollup banners, maar je kunt ook een ontwerp maken op aanvraag. Geef ons jouw unieke idee en wij gaan ermee aan de slag! We kunnen jouw perfecte welkomstbord maken, rekening houdend met jouw persoonlijke stijl. Maak het bovendien af met de beste kwaliteit prints en je bent er klaar voor om er trots mee te pronken.

Bedenk een originele naam waar gasten trots op zijn

Je wilt vast dat gasten zich aangenaam voelen wanneer ze arriveren op jouw bruiloft. Waarom geef je jouw bruiloft niet een naam die de gasten een glimlach op hun gezicht geeft? Bedenk een originele, leuke naam die direct een band creëert tussen jou en je gasten! Dit unieke welkomstbord dat jouw bruiloft geweldig maakt. Maak een naam die andere niet vergeten is en die ook interessant is voor je gasten.

Houd rekening met bekabelde vs draadloze besturingssystemen

Bij de bruiloft wilt u er zeker van zijn dat de besturing van jouw welkomstbord goed gaat. Je moet kiezen: ga je voor een bekabelde of draadloze oplossing? Draadloze opties bieden meer flexibiliteit, maar bekabelde opties zijn duurzamer. Kies op basis van wat jij belangrijk aan het Welkomstbord wilt dat je gasten 1ste zien.

Materiaalkeuze: wanneer kies je voor kunststof?

Kunststof Welkomstborden zien er prachtig uit en zijn veelzijdig, maar hoe weet je welke materiaalkeuze het beste is? Bij de materiaalkeuze moet je rekening houden met de weersomstandigheden, de locatie en waar en hoe vaak je het Welkomstbord gaat gebruiken. Kunststof Welkomstborden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kunnen op verschillende manieren worden opgezet. Door de structuur en veerkracht van de kunststof, is het een veelzijdige optie voor rollup banners.

Ken je opties in termen van afwerking

Er zijn verschillende opties in termen van afwerking die je Welkomstbord een professionele look kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan lekbakken en waterdichte covers. Lekbakken voorkomen spatten van water of andere vloeistoffen en zorgen ervoor dat je Welkomstbord gedurende lange tijd langer meegaat. Waterdichte covers zorgen er weer voor dat je Welkomstbord mooi blijft ook als je het buiten neerzet.

Wees proactief in het uitzoeken van de beste prijs/kwaliteit

Je hebt nu je ideeën op papier gezet, maar welke Fabrikant verkoopt de beste rollup banners? Trouwbanners is een interessante optie omdat we verschillende materialen hebben zoals katoen, satijn, recylced onze geprinte rollup banners, we richten ons op kwaliteit en service. Kijk ook naar andere opties, maar vergeet niet naar prijs-kwaliteit te kijken. Vergeet ook niet dat het vervangen van het Welkomstbord op de lange termijn veel geld zal kosten. Investeer daarom vandaag in “degelijkheid” en laag onderhoud.

Maak een Uniek Tekst Welkomstbord voor jouw Bruiloft!
Maak een Uniek Tekst Welkomstbord voor jouw Bruiloft!
Maak een Uniek Tekst Welkomstbord voor jouw Bruiloft!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak een Uniek Tekst Welkomstbord voor jouw Bruiloft!