Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Villeroy en Boch Borden voor uw Bruiloft

Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden! Het is de perfecte manier om je trouwdag aan te kleden. De borden zijn prachtig ontworpen met eersteklas materialen en kleurrijke afbeeldingen. Met deze Villeroy en Boch Borden dien je een perfecte indruk te maken op iedereen – heel wat meer dan met gewone, houten welkomstborden.

Villeroy en Boch Borden hebben een stijlvol, modern uiterlijk. Ze zijn licht gebogen om een elegant en modern effect te geven aan het bord. De twee perfect gevormde haken kunnen aan beide kanten worden bevestigd, wat het een hele stijlvolle uitstraling geeft. Het bord is gemaakt met hoogwaardige materialen. De afbeeldingen zijn scherp en schitteren in de maanverlichte avond.

Daarnaast zijn er verschillende kleuren en maten beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals geel, paars, rood, oranje, etc. U kunt ook verschillende maten kiezen. We hebben ook verschillende stijlen weergegeven met afbeeldingen die op uw bruiloftsthema passen.

Deze Villeroy en Boch Borden zullen perfect passen bij de stijl en thema van je bruiloft. Het bord kan in dezelfde stijl worden ontworpen als het menu en de andere kleine details van de tafel. De matten kunnen op alle manieren worden bevestigd – boven of aan de zijkant.

Laten we voorbeelden geven van wat je kan bereiken met Villeroy en Boch Borden. U kunt de borden laten bedrukken met de naam van het bruidspaar, met welke uw gasten hartelijk kunnen worden verwelkomd. Daarnaast, kunt u de borden laten bedrukken met originele verjaardagsmenus, openingsuren, speciale aanbiedingen en meer. Zo maken uw gasten een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten.

Voordelen van Villeroy en Boch Borden

Villeroy en Boch Borden bieden tal van voordelen als het gaat om het maken van je bruiloft onvergetelijk. Allereerst zijn ze duurzaam en sterk. U hoeft niet bang te zijn dat het bord uit elkaar valt tijdens het gebruik. Ten tweede zijn de kleuren levendig en levendig. Geen verbrothering van de afbeeldingen – het zal er uitstekend uitzien gedurende de hele trouwdag. Ten derde zijn ze gemakkelijk te reinigen en gemakkelijk op te bergen. Dit betekent dat je ze mee naar huis kunt nemen en opnieuw kunt gebruiken als je extra decoraties nodig hebt.

De Villeroy en Boch Borden zijn extreem licht. Je hebt slechts een paar seconden nodig om ze op te bergen en te vervoeren. Met deze kenmerken stellen de Villeroy en Boch Borden je in staat om de perfecte sfeer te creëren voor je bruiloft.

Kortom, Villeroy en Boch Borden zorgen ervoor dat je een perfecte sfeer creëert voor je bruiloft. De verschillende kleuren en maten zorgen ervoor dat je het geluk van je dag niet alleen aan je gasten toont, maar ook aan jezelf!

Extra mogelijkheden met Villeroy en Boch Borden

Je kunt de Villeroy en Boch Borden ook gebruiken om een paar extra accenten aan je bruiloft mee te geven. Je kunt bijvoorbeeld een bord onderaan je tafels neerzetten. Hierop kun je een of twee fotos van het bruidspaar plaatsen. Op deze manier kunnen je gasten een mooi aandenken behouden van deze speciale dag.

Daarnaast kunnen de Villeroy en Boch Borden ook worden gebruikt om extra producten, zoals cadeaubonnen of speciale aanbiedingen, tentoon te stellen. Je kunt op deze manier klanten herinneren aan je trouwdag en hen extra aangenaam verrassen!

Ook zijn de Villeroy en Boch Borden een perfecte manier om de tevredenheid van je gasten te laten zien. Je kunt bijvoorbeeld glazen plaatjes of krassen met de handen van je gasten gebruiken om een speciaal en persoonlijk bericht aan hen te laten zien. Op deze manier zullen de gasten zich echt special voelen.

Overwegingen bij het kopen van Villeroy & Boch Borden

Het kiezen van de juiste Villeroy en Boch Borden voor jouw bruiloft zal een belangrijke rol spelen bij het maken van je dag onvergetelijk. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het zoeken naar het ideale bord. Ten eerste moet het bord stevig en duurzaam zijn, zodat je zeker weet dat het je door de hele dag heen dienst zal doen.

Verder moet het bord ook goed passen bij het uiterlijk en het thema van je bruiloft. Zorg ervoor dat het bord de juiste toon zet voor de dag. Denk ook aan de afmetingen van het bord dat je nodig hebt. Vergeet niet dat sommige borden zwaarder zijn dan andere, dus kies vooral ergens waar je comfortabel mee bent.

Als laatste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de borden aan de juiste locatie kunt bevestigen. Kies bijvoorbeeld een plaats die goed zichtbaar is voor je gasten. Op deze manier krijgt iedereen de kans om de borden volwaardig te zien en te waarderen.

Villeroy en Boch Borden uitzoeken

Wanneer je de perfecte Villeroy en Boch Borden hebt gevonden voor je bruiloft, is het tijd om op zoek te gaan naar een goede leverancier. Vergeet niet om goed te controleren of de borden die je uitzoekt geschikt zijn voor je situationeel gebruik. Kijk bijvoorbeeld naar de afmetingen, de hoeveelheid en de geschiktheid van het materiaal.

Ook is het belangrijk om de prijs van de borden te vergelijken en erachter te komen of ze binnen je budget vallen. Pas als je alle informatie hebt verzameld, kun je met vertrouwen een aankoop doen.

Kies uw Villeroy en Boch Borden zorgvuldig uit. De juiste borden kunnen een grote rol spelen bij het creëren van een perfecte sfeer en het maken van een onvergetelijke dag voor

Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden!
Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden!
Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak je bruiloft onvergetelijk met Villeroy en Boch Borden!