Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY Stappen!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

.

Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY stappen! We begrijpen dat je waarschijnlijk geen houten Welkomstbord wilt maken; maar misschien wel een uniek en persoonlijk welkomstbord. Dit is waar deze stappen bij Trouwbanners om te helpen. Indien je een Welkomstbord van Trouwbanners koopt, krijg je de mogelijkheid om een uniek ontwerp te maken. Maak een unieke slogan en voeg wat kleur toe aan je bord. Hiermee kun je een unieke touch voor de dag aan je Welkomstbord geven.

Stap 1: Kies uw Welkomstbord

Het eerste wat je moet doen, is het kiezen van je Welkomstbord. Bij Trouwbanners hebben we een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogstaand materiaal van welkomstborden. Gebaseerd op de stijl die jij voor je bruiloft of ander evenement wilt. Als je een Welkomstbord koopt bij Trouwbanners, krijg je de mogelijkheid om alsnog een uniek ontwerp te maken. Of je nu kiest voor banners, posters of canvas, Trouwbanners heeft alles om jouw welkomstbord een stijlvolle, professionele look te geven.

Stap 2: Kruis en Circuleer

Eens je Welkomstbord gekozen is, dan is het tijd om je Welkomstbord te personaliseren. Je kunt je bord versieren met je eigen tekst en afbeeldingen. De afbeelding die je kiest、kan je thema of stijl goed vertegenwoordigen. Bij Trouwbanners hebben we 500+ kleuren en kleurcombinaties die je kan gebruiken om je ontwerp te maken. Als je eenmaal je stijl gekozen hebt, kan je dit verder personaliseren met verschillende stijlen. Het personaliseren met lettertypen en patronen is een leuke manier om je kunstwerk te voltooien.

Stap 3: Verpak je Welkomstbord

Als je klaar bent met het personaliseren van je Welkomstbord, is het tijd om dit te verpakken. Om de beste bescherming te bieden aan je vracht, raden wij je aan om je Welkomstbord te verpakken in de doos of stijve kartonnen verpakking. De verpakking houdt je Welkomstbord in perfecte staat, waardoor je kan genieten van je unieke ontwerp. De verpakking is ook verkrijgbaar in een aantal verschillende stijlen en materialen, zoals aluminium en kunststof. Je kunt zelfs kiezen tussen verschillende afmetingen.

Stap 4: Lever je ontwerp bij Trouwbanners

Lever je ontwerp bij Trouwbanners voor het drukken van je Welkomstbord. We hebben verschillende druktechnieken die je kunstwerk op verschillende materialen voor een scherp beeld en heldere kleuren te garanderen. De druktechnieken die wij aanbieden varieren van tekst en natuurfotos tot zelfs full-colour drukken. Als je Welkomstbord klaar is, krijg je een preview van hoe het eruit zal zien, zodat je er zeker van bent dat het klaar is om te verzenden.

Stap 5: Verzend uw Welkomstbord

Kijk naar de verzendkosten en ga vervolgens akkoord met de verzendkosten. Als je eenmaal hebt goedgekeurd dat je Welkomstbord is gedrukt en de verzendkosten zijn betaald, is het tijd om je Welkomstbord te verzenden naar de locatie waar je het wilt gebruiken. Als je eenmaal je Welkomstbord hebt behaald, kan je je unieke bord uitrollen en plaatsen in elk evenement. Je eigen Welkomstbord zal alle gasten verwelkomen met een stijlvolle en professionele uitstraling.

Stap 6: Klaar om te Installeren

Je Welkomstbord is klaar om te installeren. Alhoewel veel plaatsen de installatie professioneel doen, heb je de mogelijkheid om je Welkomstbord zelf te installeren. Als je wilt dat je Welkomstbord er perfect uitziet, dan willen we je aanraden om het te laten installeren door een van onze professionals. Dit zal je ervan verzekeren dat het op een goede manier is geïnstalleerd zonder schade aan je Welkomstbord.

Stap 7: Geniet van je eigen Welkomstbord

Geniet van jouw eigen Welkomstbord en leuk om te zien hoe alles werkt. Laat je Welkomstbord in elk evenement pronken in allerlei verschillende stijlen en kleuren. Je Welkomstbord is ontworpen om te dienen als de optimale vrolijke begroeting aan je gasten. Met je eigen unieke kunstwerk aan de voorkant, is je Welkomstbord een verwelkomende decoratie voor je mode-evenement. Met Trouwbanners kun je een uniek Welkomstbord zonder veel moeite te maken. Dus ga aan de slag en maak je eigen Welkomstbord met deze DIY stappen!

Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY Stappen!
Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY Stappen!
Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY Stappen!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak je eigen Welkomstbord met deze DIY Stappen!