Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak Je Huis Nog Gezelliger Met Een Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

.Welkomstborden kunnen worden staand of hangend . Onze bestverkochte welkomstborden komen met een stevige houten bodem. De stevige houten bodem is geïnspireerd door het mediterrane weer. Ook staan er waterdichte stoffen uit Italië over de welkomstborden waardoor ze extra lange levensduur hebben.

Unieke Ontwerpen

Welkomstborden zijn de perfecte manier om je huis en tuin te verfraaien en ademen zij een warme, gastvrije sfeer uit. Schaf je een welkomstbord aan bij Trouwbanners, dan geniet je van onze unieke ontwerpen die nooit hun glans verliezen. Kies bijvoorbeeld een fraaie schilderen bloemen of thema-avonturen die past bij jouw stijl. De meeste borden zijn ook personaliseerbaar met een afbeelding of bijschrift van jouw keuze.

Fantastische Kortingen

Geniet van fantastische kortingen en voordelen bij het kopen van welkomstborden bij Trouwbanners. Neem bijvoorbeeld deel aan onze ‘Loyaliteitsprogramma’ waarmee punten worden verdient voor elke aankoop. Na een aantal aankopen kan je deze inwisselen voor interessante kortingen. Bovendien krijg je ook een extra aantrekkelijk korting voor elke volgende aankoop van welkomstborden.

Snel Leverbaar

Als je je welkomstbord bestelt bij Trouwbanners, dan wordt die snel geleverd aan je deur. Met onze uitgebreide internationale verzendopties en premiumlogeer levering, gooit Trouwbanners de deur wagenwijd open op zakjekortingen voor onze trouwe klanten. Voor klanten uit Noord-Amerika, Australië en Europa betekent dit dat je bestelling binnen enkele dagen al op de deurmat ligt.

Hoogwaardig Materiaal

Het materiaal waarmee de welkomstborden zijn gemaakt, is stevig en duurzaam. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met een hoge kwaliteit afdrukken. Wat het resultaat dan ook is een decoratie die een prachtige uitstraling heeft. Ook de houten bodems zijn stevig en gemaakt van topkwaliteit ergonomisch hout.

Scherpe Prijzen

Bij Trouwbanners vind je scherpe prijzen die je bedrijf kunnen besparen. Door de scherpe prijzen hoef je je niet te schamen om meerdere welkomstborden in te slaan. In plaats daarvan kun je ruimte in je budget houden voor andere items die belangrijk zijn voor de overall look en thuis.

Monteer Gemakkelijk

Als je je welkomstborden bij Trouwbanners aanschaft, hoef je je geen zorgen te maken over de installatie ervan. Elke bestelling wordt geleverd met duidelijke instructies om het thuis eenvoudig te kunnen monteren. Jij hoeft enkel de houten bodem te bevestigen en de borden aan elkaar te bevestigen.

Kwaliteit Gegarandeerd

Met Trouwbanners koop je kwaliteitswerk. Al onze producten worden onder streng toezicht geproduceerd en gecontroleerd. Daarnaast leveren wij altijd de beste service. Onze klanten kunnen rekenen op de beste service en berichtgeving over hun bestellingen.

Betaalbare Alternatieven

Voor klanten die geen massaproductie willen, maar slechts een paar welkomstborden willen aanschaffen, hebben wij betaalbare alternatieven. Voor bestellingen van slechts één of twee welkomstborden kunnen klanten kiezen voor gepersonaliseerde welkomstborden. Onze gedrukte en houten welkomstborden zijn ook perfect om als cadeau te geven.

Waarom Een Welkomstbord Kopen

Een welkomstbord is een persoonlijke manier om je warme ontvangstbekrachtigen. Het bord vervangt de welkomsthand van een gastheer van vroeger. Tegenwoordig worden welkomstborden steeds meer gebruikt als decoratie-element. Vaak worden deze borden gebruikt bij evenementen of als bedankje voor gasten, maar ook voor thuis, om de buitenkant van je huis gezelliger en aantrekkelijker te maken. Bovendien zorgen ze ervoor dat iedereen die je begroet, zich welkom voelt. Met een welkomstbord is het ook makkelijk om je gast naar de juiste plaats te leiden.

Pakket Oplossingen

Om onze klanten extra voordeel te bieden, bieden wij ook verschillende pakketoplossingen aan voor onze welkomstborden. Met deze pakketoplossingen kan de klant meerdere borden bestellen en krijgt hij een extra korting. Deze oplossingen zijn meestal bedoeld om extra korting te krijgen op grote aantallen, maar kunnen ook worden gebruikt om meer te betalen voor kleinere bestellingen.

Goed Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat je welkomstbord lang meegaat, is het belangrijk je bord regelmatig te onderhouden door het te wassen of te repareren. Als je bord dagelijks wordt blootgesteld aan vocht, zoals regen of sneeuw, is de kans groot dat je bord gaat roesten of vervagen. Gelukkig verkopen Trouwbanners ook speciale kits om het onderhoud van je bord te vergemakkelijken.

Verhoog Je Huiswaarde

Een welkomstbord kan ervoor zorgen dat je huis meer waard wordt. Niet alleen omdat het huis er aantrekkelijker uitziet, maar ook omdat de koper erop uit is een leuke, betaalbare woning te kopen. Met een prijskaartje dat de kosten van het bord voor een deel of helemaal dekt, zijn beide partijen gewonnen.

Een Maatwerk Ervaring

Trouwbanners bieden een speciale, maatwerk ervaring bij het kopen van welkomstborden. Wij begeleiden je stap voor stap bij het maken van je keuze en bieden je verschillende opties, zodat je precies krijgt wat je wilt. Bovendien gaan wij graag een stap verder om tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten.

Maak Je Huis Nog Gezelliger Met Een Welkomstbord!
Maak Je Huis Nog Gezelliger Met Een Welkomstbord!
Maak Je Huis Nog Gezelliger Met Een Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak Je Huis Nog Gezelliger Met Een Welkomstbord!