Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak Jullie Bruiloft nog Specialer met Stukje Bruiloft Borden Letters!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Wij hebben daarbij grappige en mooie bruiloftspreuken op onze borden staan. Je kunt kiezen uit veel verschillende stukjes letters in vrolijke kleuren . Dit zijn eigenlijk grote stickerletters, waarmee je vervolgens je bord kan maken.

Ontwerpen

Bij Trouwbanners kun je de perfecte welkomstbordjes maken die perfect passen bij jouw bruiloft. Je kunt kiezen uit verschillende maten, en de keuze uit de bordletters is enorm. We hebben letters en ander decoratief materiaal in veel verschillende kleuren, zoals rose goud, zwart en rood. Wil je de meest originele stijl voor je bruiloft, dan kun je verschillende kleuren mengen. Je akkoord te gaan met de bruiloftthemakleuren om de letters in dezelfde stijl te maken. Dan kan je letters op het bord aanbrengen in bijvoorbeeld een golfpatroon. Probeer je eigen ideeën uit en maak knap bruiloftsdecoratie.

Besparen

Door het gebruik van stukje bruiloft letters, kun je geld besparen door zelf je welkomstbordjes van stukje bordletters te maken. Je kunt kiezen voor je eigen creatie en lesgevens aanpassen aan de stijl van de bruiloft en je eigen stijl. Dit is een unieke manier om schattige decoraties te maken!

Stickers

Als je echt een bijzondere stijl wil neerzetten, dan kun je kiezen uit vele uiteenlopende soorten van onze bruiloftstickers. Of je nu coole, opvallende of romantische stickers zoekt voor extra flair tijdens je bruiloft, we hebben het. De stickers kun je veelal kleuren aanpassen aan de kleuren van je bruiloft. Ze maak dat dé handige manier om de perfecte welkomstbordjes te maken.

Eenvoudig te gebruiken

Stukje bruiloft bordletters zijn eenvoudig te gebruiken door ze direct aan het bord te bevestigingen. Dit is vaak ook de duurste manier om bruiloft deco maken. Daarnaast is dit ook een goedkope methode om je bruiloft een bijzonder uiterlijk te geven. Ontwerp je eigen welkomstbordjes in de vorm en stijl die je wilt en voeg je bordletters toe.

Een feestelijk resultaat

Met Bruiloftletters kun je jouw bruiloft nog feestelijker en gedenkwaardiger maken. Kies de juiste stijl en kleuren voor jouw bruiloft en je zult een uniek resultaat hebben. De letters zorgen voor een mooie siers en je kan er zo veel of zo weinig toevoegen als je wilt. Met deze letters kun je je welkomstbordjes opfleuren met persoonlijke touch.

Geweldig maar ook duurzaam

Bruiloft letters zijn een geweldige manier om jouw borden te maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om de bord letters te gebruiken om herinneringen mee te maken. je kunt de stukjes letters gebruiken om op borden zoals op rusthuizen of om terugkerende bijzondere evenementen in herinnering te houden. De stukjes letters zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Ze kunnen tot wel 5 jaar meegaan.

Probeer het uit

Probeer het een keer uit met stukjes bruiloft letters. Breng je fantasie in het spel en maak de meest unieke welkomstbordjes. Van letterset stickers tot grote bordletters. Je kunt alles combineren met je bruiloft. Gebruik je ervaringsvermogen en laat je creativiteit de vrije loop.

Met Puzzelstukjes Ontdekken

Met stukjes bruiloft bordletters kun je ook puzzelstukjes aanbrengen. Ontdek de unieke welkomstbordjes samen met je gasten. De puzzelstukjes helpen mee om bijzondere momenten in de herinnering te houden. Laat je gasten puzzelstukjes oplossen voor extra vermaak tijdens de bruiloft.

Verander je borden

Je kunt de stukjes bruiloft bord letters ook gebruiken om je borden veranderen tijdens de bruiloft. Er worden voortdurend speciale boodschappen gedeeld met de gasten. Met stukjes bruiloft bordletters kun je gemakkelijk en snel je borden veranderen, zodat deze passen bij de speciale boodschap.

Kleurrijke Touch

Ten slotte, je kunt de stukjes bruiloft bordletters gebruiken om een kleurrijke touch aan je welkomstborden te geven. Gebruik leuke kleurtjes en geef de beste gasten een kleurrijke verjaardagsgroet. De bordletters kunnen alles aanvullen wat je wil maken, maak een statement met je welkomstborden en kijk wat het magische effect ervan is!

Maak Jullie Bruiloft nog Specialer met Stukje Bruiloft Borden Letters!
Maak Jullie Bruiloft nog Specialer met Stukje Bruiloft Borden Letters!
Maak Jullie Bruiloft nog Specialer met Stukje Bruiloft Borden Letters!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak Jullie Bruiloft nog Specialer met Stukje Bruiloft Borden Letters!