Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak Uw Bruiloft Uniek met een Welkomstbord en Foto!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

, maar moderne, professioneel uitziende welkomstborden.

Krachtige Kleuren en Ontwerpen

Het ontwerp van uw welkomstbord heeft een belangrijke invloed op het uiterlijk van uw bruiloft en met onze rollup banner maken we zeker dat uw welkomstbord er mooi uitziet en er professioneel uitziet. We hebben een grote selectie kleuren en ontwerpen die perfect bij uw bruiloft thuishoren. U kunt ervoor kiezen om een banner te bestellen met uw eigen ontwerp of u kunt een van onze pre-ontworpen banners bestellen. Onze rollup banners hebben krachtige kleuren en afbeeldingen, en u kunt er zeker van zijn dat uw gasten een meeslepende eerste indruk krijgen wanneer ze uw welkomstbord zien.

Verbluffend Mooie Fotos

Met onze rollup banner kunt u ook uw fotos uploaden, wat een unieke blik op uw bruiloft zal geven. U kunt kiezen uit onze prachtige achtergrondfotos of de speciale liefdefto-collectie met prachtige geprinte fotos. Er is geen twijfel aan dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van de kwaliteit van uw welkomstbord en fotos. U kunt ook de ruimte gebruiken voor tekst, zoals de naam van uw bruid en bruidegom, een boodschap, een lijst met gasten en meer.

Bouw Uw Eigen Welkomstbord

Met onze gebruikersvriendelijke online design tool kunt u zelf uw welkomstbord ontwerpen. U selecteert eenvoudig de kleur en het ontwerp wat u wilt en op deze manier kunt u een unieke welkomstbord maken die perfect bij uw bruiloft past. Vergeet niet uw foto te uploaden en voeg eventueel extra informatie toe. Onze online tool maakt het ontwerpen van uw welkomstbord gemakkelijk en u kunt er zeker van zijn dat u bij ons kwaliteit en service krijgt die uw bruiloft verdient.

Gemakkelijk te Gebruiken Welkomstbord

De rollup banner die wij verkopen is zeer gebruiksvriendelijk. De banner is gemakkelijk op te setupen en ligt mooi en stabiel in de grond. De constructie is stevig en het materiaal is solide. De banner heeft ook een handig systeem om uw fotos op te hangen, zodat u er geen zorgen over hoeft te maken dat uw fotos los komen. Met ons rollup systeem is het ook gemakkelijk om de banner op te vouwen en te transporteren, zodat u uw banner gemakkelijk kunt meenemen naar uw bruiloft.

Uw Bruiloft volledig aanpassen

Met ons rollup welkomstbord kunt u uw bruiloft volledig aanpassen. U kunt ervoor kiezen om het welkomstbord in verschillende kleuren te printen. Ook hebben we verschillende achtergronden waarmee u het bord naar uw stijl kunt aanpassen. U kunt ook een speciale liefdefto-collectie met prachtige geprinte fotos bestellen. U kunt ook verse bloemen aan het welkomstbord toevoegen om de bruiloft een mooi accent te geven.

Hoe onze rollup Welkomstborden te gebruiken?

Onze rollup banner is gemakkelijk te gebruiken. Als eerste moet u uw foto selecteren en deze op de bovenkant van de banner plaatsen. Daarna kunt u het welkomstbord ophangen op een geschikte plaats. U kunt het bord ook in de grond plaatsen als u dat wilt. Als u klaar bent, kunt u de banner opvouwen en eenvoudig transporteren naar uw locatie voor uw bruiloft.

Voeg Speciale Afbeeldingen toe

U kunt ook afbeeldingen, illustraties en vectorgrafieken aan uw rollup banner toevoegen. Deze afbeeldingen kunnen worden toegevoegd als een aanvulling op uw foto of als een aanvulling op het ontwerp van de banner. Veel afbeeldingen van cartoonfiguren zoals liefdespoppen en veren kunnen worden toegevoegd aan uw welkomstbord en zullen het uniek maken. Met deze afbeeldingen en fotos kunt u uw welkomstbord een echt uniek karakter geven.

Speciale Gasten verwelkomen

Met een rollup welkomstbord kunt u ook observeren welke speciale gasten al eerder gekomen zijn en welke nog op komst zijn. Dit helpt u om de gasten te verwelkomen met een persoonlijke boodschap die correspondeert met hun aanwezigheid. U kunt ook de tickets of naamkaartjes van uw gasten aan uw welkomstbord bevestigen met kleefstrips om te verduidelijken dat u ze bijzonder vindt.

Cliparts en Lettertypen

Ook kunt u cliparts en lettertypen aan uw rollup welkomstbord toevoegen. Hiermee kunt u uw welkomstbord een persoonlijk tintje geven. U kunt hierarchische afbeeldingen samenvoegen, om verschillende boodschappen naar verschillende gasten te geven. Daarnaast kunt u kleine illustraties toevoegen aan uw welkomstbord en zo de unieke stijl van uw bruiloft benadrukken.

Laat Uw Welkomstbord opvallen

Met ons welkomstbord kunt u uw bruiloft op een unieke manier te verwelkomen. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en is bedrukt met kleuren die krachtig aanvoelen. Ook is er ruimte voor tekst om uw gasten op een persoonlijke manier te verwelkomen. U kunt uw welkomstbord ook aanvullen met kleefstrips en unieke afbeeldingen om het meer levendig te maken. Want uw bruiloft is uniek en uw welkomstbord moet dat ook zijn.

Maak Uw Bruiloft Uniek met een Welkomstbord en Foto!
Maak Uw Bruiloft Uniek met een Welkomstbord en Foto!
Maak Uw Bruiloft Uniek met een Welkomstbord en Foto!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak Uw Bruiloft Uniek met een Welkomstbord en Foto!