Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak Uw Huis Welkom met Een Prachtig Henna Welkomstbord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

(of een houten portret). We hebben een unieke en mooie versie ontwikkeld die uw huis op een artistieke manier een warm ontvangst zou geven.
Onze Henna welkomstborden maken van elke reis een speciaal moment wat niet te vergeten is. Dit mooie welkomstbord maakt je gasten voelen dat ze echt welkom zijn bij je thuis.
Deze prachtige banners kunnen worden geschilderd met henna-stijl kunst, die ook behandeld kan worden en tegen regen kan bestand zijn. Dit betekent dat je ook bij slecht weer je nieuwe bezoekers kunt verrassen met illusies.
De afmeting van onze welkomstborden is 180 cm. breed x 105 cm. hoog, wat geschikt is voor meerdere gasten. Bovendien bevatten onze welkomstborden een kant-en-klaar mechanisme dat je de mogelijkheid geeft om het bord aan je voordeur te bevestingen.
De materiaalsoort voor het bord is een combinatie van stevig polyester en hoogwaardige inkt. Omdat het materiaal gemakkelijk te vervoeren is, is het een geschikte oplossing voor elke reis.
Onze led-verlichting is waterdicht, energiezuinig en duurzaam, wat betekent dat je langer kunt genieten van je mooie bord. Voeg bovendien wat geur toe.

Hennastenen

Onze henna-kunstenaar heeft verschillende versies gemaakt, wat betekent dat je een welkomstbord kunt kiezen dat jouw huis echt welkom heet. We hebben bijvoorbeeld henna-slangen, paarden, lotussen, liefdespoppen en meer! Dit maakt het een kunstwerk dat niet alleen mooi is, maar ook emoties en gevoelens uitdrukt.
Met henna-stenen kun je een echt uniek, mooi ontwerp creëren dat alleen bestaat uit fijne en mooie details. Elk ontwerp zal licht wanneer je de led-verlichting aanzet. Bovendien heeft ons welkomstbord de bijzondere eigenschap om iemand te verrassen met een pikant verhaal.

Zelfontwerpen Welkomstbord

Met onze welkomstborden heb je de mogelijkheid om jouw eigen design te creëren, zodat je in staat bent om een speciale welkom te geven aan je gasten. Onze online tool, waarmee je jouw ontwerp kunt maken, biedt vele opties. We kunnen je helpen iemand deelnemen te laten aan de mooiste creatie.
Dit is een product dat tussen traditionele kunst en hedendaags streven staat; tijdloos, klassiek en kleurrijk. Jouw ontworpen welkomstbord zal charmant en apart zijn en je huis een prachtige versiering geven.

Een klein prijskaartje

Het prijskaartje is van absoluut essentieel belang. Daarom kost ons welkomstbord met de henna-kunst en de led-verlichting slechts ,119 per stuk. En niet alleen dat. Onze led-verlichting is inclusief en kost niets extra. Met dit klein prijskaartje krijg je veel kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De led-verlichting is bovendien zuinig en duurzaam.

De kunst van het welkom

Met onze Henna welkomstborden laat je je gasten zien dat je op hun komst voorbereid bent. Je kunt een welkomstbord kiezen dat past bij de sfeer van je event en deelnemers verrassen met een warm, persoonlijk welkom dat hen als eerste begroet als ze naar je huis komen.
Je kunt ook kiezen uit vele kleuren, materialen, designs en accessoires om het bord extra speciaal te maken. Dit maakt het een kunstwerk in je huis dat iedereen kan bekijken.

Verse bloemen als accessoires

Een perfecte manier om je welkomstbord op een originele manier te decoreren is met verschillende soorten bloemen. Zoek verschillende bloemen uit die bij je welkomstbord passen, zoals pioenrozen, korenbloemen en rode lelies.
Je kunt je welkomstbord zelf decoreren met bloemblaadjes om een indrukwekkende versiering te maken. Of je kunt een beroep doen op een professionele decorateur om het bord een uniek en mooi design te geven.

Afwisseling en wijzigingen

Als je eenmaal een mooi welkomstbord hebt, betekent dat niet dat je het eeuwig op dezelfde manier moet gebruiken. Je kunt je welkomstbord steeds wijzigen als je nieuwe gasten hebt.
Je kunt bijvoorbeeld de bloemen verwisselen of eventueel het ontwerp en de stijl erop aanpassen. Dit maakt het een leuk project als je regelmatig gasten hebt.
Je kunt ook teksten toevoegen aan het bord voor speciale gelegenheden. Zo geef je je gasten een unieke herinnering die ze niet snel zullen vergeten.

Maak Uw Huis Welkom met Een Prachtig Henna Welkomstbord
Maak Uw Huis Welkom met Een Prachtig Henna Welkomstbord
Maak Uw Huis Welkom met Een Prachtig Henna Welkomstbord

Bekijk alle welkomstborden →

Maak Uw Huis Welkom met Een Prachtig Henna Welkomstbord