Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Maak Zelf Een Schitterend Welkomstbord Met Deze Handige Tips!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

. Maar met onze modernere stijl kun je een goedkope welkomstbord maken dat heeft de uitstraling van een professioneel product.

Je kunt meteen aan de slag gaan met het maken van je eerste bedrijfswelkomstbord. Maar waarom? Simpel! Omdat het extra professionaliteit en rust uitstraalt als je jouw bedrijfswelkomstbord gedrukt hebt. We laten je stap voor stap zien hoe je een schitterend werkend welkomstbord kunt maken met onze tips.

Stap 1: Druk je ontwerp uit

De eerste stap als je aan de slag gaat met jouw welkomstbord is het drukken van je ontwerp. Hiervoor heb je een speciale printer nodig en het juiste type papier moet je hierbij ook gebruiken. Er zijn veel verschillende manieren waarop je je bedrijfswelkomstbord kunt drukken, maar we raden aan om het drukken uit te besteden aan een professioneel printbedrijf, zo weet je zeker dat het kwaliteitsvol afdrukken.

Stap 2: Kies de juiste maten

Nadat je de afdruk klaar hebt, is het belangrijk dat je het welkomstbord de juiste afmetingen geeft. Hiervoor heb je de afmetingen nodig die je wilt gebruiken voor je bord. De grotere aanwezige borden hebben de neiging om meer op te vallen. Kies daarom de grootte die het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Stap 3: Kies de juiste materialen

Vervolgens moet je bepalen welke materialen je gaat gebruiken voor jouw welkomstbord. Er zijn een verscheidenheid aan kunststoffen die eruit zien als hout, maar ook flexibele materialen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit te doen, dus de keuze is groot.

Stap 4: Monteer en bevestig het bord

Nadat je het bord hebt, is het nu tijd om het bord te monteren. Als je het welkomstbord eenmaal hebt gemonteerd, moet je het gewenste bord vastschroeven op de locatie waar je het hebt aangebracht. Je moet hierbij wel alert zijn dat je het bord naar de juiste richting gaat.

Stap 5: Plaats de lettertypen

Nu je het bord hebt gemaakt, is het tijd om de lettertypen te plaatsen. Er zijn verschillende lettertypen beschikbaar. Kies daarom degene die het meeste past bij jouw bedrijf. Vergeet daarbij niet om ook de grootte van de lettertypen aan te passen aan het bordformaat.

Stap 6: Kies de juiste kleur

Kies uiteindelijk de kleur van jouw welkomstbord zorgvuldig. Kies een kleur die binnen het kleurenschema van jouw bedrijf past en maak daarmee de juiste indruk. Als je twijfelt over kleurencombinaties, overweeg dan om de online kleurencombinatie tools te gebruiken.

Stap 7: Laat het welkomstbord door professionals monteren

De laatste stap van het welkomstbordmaken is het laten monteren door professionele installateurs. Dit is vaak het beste, omdat zij meer ervaring hebben in het monteren van welkomstborden. Ze kunnen de installatie ook testen en er zeker van zijn dat het in werking staat voor je klanten.

Versier je welkomstbord met decoratie

Voor je welkomstbord kun je ook decoraties toevoegen, zoals lichtjes, kaarsen, of bloemen. Dit kan je de gelegenheid geven de aandacht van jouw bezoekers te trekken. Mal de kleuren en stijlen van jouw bedrijf en creëer een betoverend welkomstbord dat vermeldenswaardig is.

Stel het welkomstbord zo in dat iedereen het kan zien

Als je klaar bent met het maken van jouw welkomstbord, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen het kan zien. Duw het bord perfect in de muur en zorg dat er een goede verlichting is voor datzelfde bord.

Kies een origineel ontwerp voor je welkomstbord

Het is niet genoeg om alleen het materiaal en de verlichting op orde te krijgen. Om het welkomstbord compleet te maken, heb je een origineel ontwerp nodig. Kies een presentatie die jouw bedrijf goed voorstelt. Je kunt kiezen uit verschillende designs, zoals vintage of minimalistisch.

Laat je creativiteit in je welkomstbord stromen

Met een bedrijfswelkomstbord is er veel ruimte voor creativiteit. Breng levensmiddelen naar de gelegenheid door symbolen zoals hartjes en bloemen te toevoegen om de gasten te verwelkomen. Gebruik daarnaast ook het herkeningspunt voor het bedrijf zelf, zoals logos of tekst om de herkenbaarheid te vergroten.

Maak je welkomstbord uniek met citaten, kunst en plaatjes

Wil je je welkomstbord nog unieker maken? Voeg dan wat leuke kunst toe zoals afbeeldingen of citaten die de sfeer in de ruimte verlevendigen. Je kunt kiezen voor iets kleurrijks of juist iets vintage. Kortom genoeg opties om voor uit te kiezen!

Maak Zelf Een Schitterend Welkomstbord Met Deze Handige Tips!
Maak Zelf Een Schitterend Welkomstbord Met Deze Handige Tips!
Maak Zelf Een Schitterend Welkomstbord Met Deze Handige Tips!

Bekijk alle welkomstborden →

Maak Zelf Een Schitterend Welkomstbord Met Deze Handige Tips!