Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

maar moderne, beste kwaliteit glazen welkomstborden, die ook draagbaar zijn!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Glow-Up voor Jouw Bruiloft: Maak een Welkomstbord van Glas!

Het prepareren voor een bruiloft is altijd stresserend, maar het begint allemaal met het eerste moment dat je gasten binnenstappen. Dit is waarom een welkomstbord zo belangrijk is. Jouw bruiloft glow-up met een prachtig glazen welkomstbord en laten jouw gasten welke een onvergetelijke indruk nalaten op hun allereerste moment.
Deze moderne glazen welkomstborden zijn gemaakt van duurzame kwaliteit glas en aan de achterkant bevestigd aan metalen frames. Het brengt een duurzame en unieke uitstraling aan jouw bruiloft. Bovendien zijn deze glazen welkomstborden draagbaar en vrij gemakkelijk van place naar plaats te verplaatsen.
Ook kun je deze glazen welkomstborden op maat leveren en customizen met jouw voorkeur van kleur, lettertype, decoraties, afbeeldingen en andere details. Daarnaast is een glimmende glazen welkomstbord een echte blikvanger bij iedere bruiloft, zonder teveel af te leiden van al het andere bruiloftdecor.
Bij Trouwbanners kun je de mooiste glazen welkomstborden kopen, met een diversiteit aan kleuren, maten, stijlen en designs om uit te kiezen. Door het aanbieden van personaliseren, kunnen we perfect aansluiten bij wat je stijl en wensen zijn.
Wanneer je begint je gedachten voor je bruiloft, laat dit je eerste stap zijn. Kies voor een glazen welkomstbord van Trouwbanners, bijna net zo mooi( en betaalbaar!) als een houten bord, maar dan toch beter. Vind je welke past bij je stijl, voeg wat kleur toe en geef je degene, die je begroet een meenmerkelijke verassing met je gepersonaliseerde glazen welkomstbord.

Gepersonaliseerde Glasborden

Een gepersonaliseerd glasbord is heel makkelijk te maken met jouw unieke thema en stijl aan. We helpen je planken uit te kiezen en hebben veel fantastische designs om je begroetingsbrief compleet te maken. Onze glazen welkomstborden zijn op maat gemaakt en kunnen verschillende looks geweldig aanpassen voor iedere gelegenheid.
Bovendien, als je een bijzondere, speciale functie hebt, dan kunnen onze glazen welkomstborden aan je behoeften voldoen. Je kunt zoveel details aanpassen, zoals afbeeldingen, kleuren, designs en lettertypes, dat jouw glazen welkomstbord een goede manier is om jouw unieke visie te verkomen. Gebruik ook glitterlijnen of lichtgevende schrift om jouw bord te laten stralen! Je kunt ook expressief zijn in de manier waarop jouw glazen welkomstbord geschreven is.
Kies voor een geïntegreerde structuur, waarin jouw welkomstbrief rechtstreeks naar jouw gasten verwijst. Door de toevoeging van relevante tekeningen, kan jouw boodschap gedurfder worden om te laten opvallen. Daarnaast kunnen jouw glazen welkomstborden perfect worden aangepast aan de omgeving, waarin ze worden geïntroduceerd.
Je hebt ook de mogelijkheid om eerst het model te zoeken die het beste bij jouw bruiloft past, en daarna jouw persoonlijke elementen toe te voegen met behulp van de online customizatie opties. Onze glasborden zijn duurzaam en flexibel te gebruiken, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt opbergen en gebruiken voor toekomstige wedstrijden of gebeurtenissen.

Verras Je Gasten

Als jij op zoek bent naar een manier om jouw gasten te verrassen, dan is een glazen welkomstbord uit deze collectie precies wat je zoekt. Maak hun ervaring oogstrelend en uniek, omdat ze het niet zien op elke bruiloft. Laat de spanning stijgen met een mooi gegraveerd glazen welkomstbord.
Onze glazen welkomstbord met lichtgevend schrift buiten staan, is ook heel mooi om naar te kijken. Je kunt ook zelfs glasborden bestellen met jouw huwelijksfotos, wat de ervaring nog meer onvergetelijk maakt. Onze glazen welkomstborden zijn volledig aan te passen en kunnen in veel verschillende designs worden gepersonaliseerd.
Stel je voor hoe mooi jouw bruiloft zal zijn met dit gepersonaliseerde glasbord aan de ingang. Jouw gasten zullen het prachtig vinden om deze mooie glazen welkomstbord te zien en zullen er een eeuwigheid over praten.

Geef Jouw Bruiloft een Glow-Up

Verbeter jouw bruiloft en geef het een glow-up met het beste glazen welkomstbord uit de Trouwbanners-collectie. Met deze glazen borden, zal jouw bruiloft meer kleur en plezier krijgen. Glazen welkomstborden zijn mooi om naar te kijken en meer gemakkelijk te verplaatsen dan normale houten borden.
Je kunt ook kiezen uit het assortiment variaties, zoals verschillende kleuren, stijlen en designs. Je kunt ook alles personalizeren met afbeeldingen, speciale quotes en dierbare herinneringen. Creativiteit is de sleutel en laat de bezoekers zien voor welk uniek en rijk feest ze komen.

Verlichte Glasborden

Een eenvoudig glazen welkomstbord kan veranderen in een meesterwerk met behulp van verlichting. Verlichte glazen borden bieden een luxe en speciale beleving voor jouw gasten. Jouw bruiloft gloeit op met helder verlichtingsontwerp en verleidt zichzelf tot een echt kunstwerk.
Je krijgt die perfecte heldere verlichting die het glasbord “overweldigt”,of eenvoudig een accent kan worden toegevoegd om een elegante gloed op de “afgelegen” gebieden te geven. Geef jouw bruiloft een glow-up met een speciaal verlicht glasbord voor jouw heerlijke waardering van trouwen.

Laat Je overweldigd voelen door Celeste Thorns Glazen Welkomstborden

Celeste Thorns biedt een grote collectie glazen welkomstborden, die perfect aansluiten bij jouw bruiloftstijl. Je krijgt een strakke uitstraling met een professionele afwerking, dat prachtig is gemaakt voor elke speciale gelegenheid.
De glazen welkomstborden zijn heel slim gemaakt en geïntegreerd met de online customizatie-opties, zodat je persoonlijk element kunt toevoegen aan jouw bord. Ze hebben ook speciale vormpjes, maten en pakkingen, waar je uit kunt kiezen.
Heb je hulp nodig om een glazen welkomstbord te kiezen, dat beter aansluit bij je uitstraling? Neem gerust contact met ons op en laat je verrassen door onze beste borden, die perfect in harmonie kunnen gaan met jouw visie. Welke kiezen jullie ga je voor deze geweldige bruiloft kiezen?

maar moderne, beste kwaliteit glazen welkomstborden, die ook draagbaar zijn!
maar moderne, beste kwaliteit glazen welkomstborden, die ook draagbaar zijn!
maar moderne, beste kwaliteit glazen welkomstborden, die ook draagbaar zijn!

Bekijk alle welkomstborden →

maar moderne, beste kwaliteit glazen welkomstborden, die ook draagbaar zijn!