Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Machen Uw Bruiloft Echt Speciaal Met Deze Unieke Ideeën

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Uw bruiloft wordt nog specialer door ze uniek te maken. Hoe? We geven u hieronder een paar ideeën.

Inspireer jezelf met een leuke quote

Plaats een quote op het welkomstbord dat perfect bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke quote of eentje met humor. Of maak er een meer romantische situatie van. Hiermee creëert u direct een feestelijke stemming bij iedereen die binnen stapt.

Gebruik een gezellige achtergrond

Kies een kleurrijke achtergrond afgestemd op de stijl en thema van je bruiloft. Wil je meer rust en neutraliteit? Aarzel dan niet om voor een rustig en effen ontwerp te gaan. De dragers van de banner kunnen persoonlijk gedecoreerd worden met kralen, kleuren en steentjes. Voor een chique, kleurrijke of speelse toets.

Breng je persoonlijkheid naar voren

Maak het welkomstbord persoonlijk door al jullie favorieten te verwerken in het ontwerp. Kies een favoriete film, adresseer de gasten op een bijzondere manier of maak iets grappigs met foto’s van jou en je partner. Maak hiermee een mooi stuk dat perfect bij jou en je partner past.

Vergroot dat gevoel met tekst

Gebruik korte en krachtige teksten om een bepaalde sfeer te creëren. Zorg dat de tekst perfect past bij het thema en de stijl van je bruiloft. Of gebruik een grappige boodschap die een lach op het gezicht van je gasten tovert.

Stel een raadsel

Je kunt ervoor kiezen om een raadsel op of naast het welkomstbord te plaatsen. Geef elke gast bij de ingang een kleine verrassing met hierin wat hints over de oplossing van het raadsel. Zo krijgen je gasten alvast de smaak te pakken voor de rest van de dag.

Maak je foto’s levendig

Foto’s kunnen net dat extra geven om je thema te verbeteren. Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere foto’s op het welkomstbord te plaatsen. Zo kun je een mythe of het verhaal vertellen van jou en je partner die begint met de foto’s op het bord.

Zet je gasten op de foto

Je kunt ook de gasten op het welkomstbord zetten. Laat posters maken met veel foto’s van iedereen op de bruiloft. Laat gezinnen en vrienden identiteiten geven door de foto’s op het bord te zetten. Zo heeft iedereen iets om naartoe te kijken als ze binnen komen.

Gebruik unieke symbolen

Je kunt ook op een unieke manier iets symbolisch op het welkomstbord laten afbeelden. Bijvoorbeeld de handtekening van jou en je partner. Iedereen zal zien dat deze uniek is, omdat het jullie eigen ‘handtekening’ is.

Gebruik kleine verrassingen

Om je gasten te verrassen, kun je er ook voor kiezen om kleine verrassingen bij het welkomstbord te plaatsen. Verras je gasten met wat lekkere hapjes, zoete of zoute snacks of een kleine verrassing in de vorm van een kaart, een speld of juwelen. Hiermee voeg je net dat extra beetje plezier toe op je bruiloft.

Maak het leuk en versier de plek

Vergeet niet om de plaats waar het welkomstbord staat te versieren. Pas de versiering aan op het thema van je bruiloft en geef het een speciaal gevoel. Plaats er schilderijen, planten of decoraties bij om het extra gezellig te maken.

Gebruik licht

Beperk het licht op bruiloften niet alleen tot het licht dat je gasten nodig hebben om binnen te komen. Verlicht ook de omgeving waar het welkomstbord staat. Kies een zachte gloed die subtiel het welkomstbord verlicht en de hele omgeving feestelijk versiert.

Gebruik kledingstukken

Geef je bruiloft een persoonlijk tintje door kledingstukken aan het welkomstbord te hangen. Hang er een kraag met stijlvolle knopen aan, breng een oude bruiloftsschoen in je partij of gebruik een kerstmuts.

Decoreer met bloemen

Wat is er meer bij een bruiloft dan bloemen? Geef je welkomstbord een unieke touch door de mooiste bloemen toe te voegen. Kies bloemen die passen bij de kleuren van het welkomstbord of met je thema. Lahsie er enkele bloemen waardoor het geheel er prachtig uitziet.

Maak gebruik van gratis materialen

Gebruik lokale materialen en elementen waar je geen geld aan uit hoeft te geven. Zoek een cafe of restaurant dat reclameborden of kartonnen borden heeft die je kunt gebruiken voor je welkomstbord. Hiermee maak je al snel een stijlvol en kleurrijk welkomstbord.

Versier het welkomstbord met decoratieve item

Je kunt ook item gebruiken die je van tevoren hebt gemaakt om je welkomstbord mee te decoreren. Denk aan knopen, veertjes, kwastjes, touw of steentjes. Als je deze ingrediënten combineert met wat je reeds hebt verzameld, dan kun je een uniek welkomstbord maken.

Geef je welkomstbord net dat extra’s

Wil je het welkomstbord net dat extra geven? Dan is het goed om er iets persoonlijks aan toe te voegen. Maak een collage van foto’s van jou en je partner, hang een liefdesbrief of versier het bord met verse bloemen. Het is aan jou om te bepalen wat je het mooiste vindt.

Gebruik unieke bloemdecoraties

Versier het welkomstbord met originele bloemdecoraties. Kies je favoriete kleur of een vrolijk patroon. Denk ook aan het thema van je bruiloft en maak de bloemdecoraties daarop afgestemd.

Staan ze stil

Als je denkt dat stilstaan een saai idee is, is het tijd om daar verandering in te brengen. Er zijn allerlei manieren om iets te doen met het welkomstbord. Laat speciale video’s afspelen op het bord, voeg muziek toe of creëer een interactief spel. Kortom, alles is mogelijk om van het stilstaan iets unieks en leuks te maken.

Maak gebruik van verlichting

Daag je gasten uit met een prachtig decor, dankzij verlichting. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke LED-lichtjes of draadlampen om een wervelende sfeer te creëren. Er zijn ook verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen, zoals Art Deco, traditioneel of modern. Geef het welkomstbord hiermee net dat extra touch zodat iedereen er versteld van staat.

Verbinding maken met spelletjes

Competitie is altijd goed voor een leuke avond. Zet verschillende spelletjes neer zoals kaartspelletjes, dobbelstenen of trivia. Hiermee creëer je al snel een gezellige sfeer waar mensen met elkaar in contact komen. Voeg ook het welkomstbord toe aan het spelletje voor het ultieme verbroederen.

Machen Uw Bruiloft Echt Speciaal Met Deze Unieke Ideeën
Machen Uw Bruiloft Echt Speciaal Met Deze Unieke Ideeën
Machen Uw Bruiloft Echt Speciaal Met Deze Unieke Ideeën

Bekijk alle welkomstborden →

Machen Uw Bruiloft Echt Speciaal Met Deze Unieke Ideeën