Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Neem de Controle, Personaliseer jouw Bruiloft Borden!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Hoe Neem Je de Controle

Het organiseren van een bruiloft is een zenuwslopende ervaring. Er zijn zoveel dingen om te plannen, zoals catering, convocatie, decor en nog veel meer. Kortom, het kan moeilijk zijn om de controle te houden. Een manier waarop je je trouwfeest kunt plannen en de controle kunt behouden is door een bruiloftbord te maken en te gebruiken.

Maak een bruiloftbord en het is aan jou om erover te beslissen wat je erop wilt zetten. Kies de lay-out, voeg je eigen tekst, afbeeldingen of liefkozingen toe, allemaal naar jouw eigen smaak en stijl. Pas daarnaast je bord aan al je wensen aan. Naast een goedkope optie biedt een bruiloftbord ook veel flexibiliteit en personalisatie.

Wees creatief en bedenk een invulbord dat bij jouw gasten past. Je kunt bijvoorbeeld kleuren gebruiken om de speciale gelegenheid te markeren en op te vallen. Denk aan een bord met leuke iconen, felle kleuren of fleurige afbeeldingen. Of maak eenvoudig een minimalistisch bord met je namen erop.

Het verfraaien van je bruiloftbord is ook een manier om te kiezen hoe je een kamer inricht, de juiste manier om jouw gasten de betovering van de dag te laten ervaren. Met een bruiloftbord maak je het verhaal van je bruiloft compleet.

Gebruik een bruiloftbord als een boek waarin je alle informatie geeft over je speciale dag. Beschrijf je menukaart, informeer je gasten over de programma’s en verstrek de routebeschrijving. Durf out of the box te denken, je bent de baas.

Geef je gasten een unieke ervaring met een origineel bruiloftbord. Gebruik je creativiteit om de gelegenheid op te fleuren en laat je gasten eronderdeel van uitmaken. Een bruiloftbord nonchalant op een kamer neerzetten kan een warm en gastvrij gevoel creëren.

Gepersonaliseerd maken

Het maken van een bruiloftbord is een geweldige manier om je bruiloft te personaliseren. Maak je bruiloft persoonlijk met je eigen foto’s of favoriete kleuren, en voeg creatieve afbeeldingen toe. Bepaal ook je eigen lettertype en tekstinhoud. Je kunt een liefdesverhaal in je bord opnemen om het speciale verhaal van de bruid en bruidegom tot leven te brengen.

Speel met contrasten. Een bruiloftbord met felle kleuren kan je mee doen springen, terwijl een bord met een monochroom thema een intieme sfeer kan creëren. Kies hier en daar een unieke lay-out om je gasten te verrassen. Voeg vervolgens wat glamour toe aan je bord met behulp van glitters en kralen die perfect bij je thema passen.

Laat je bord de perfecte omgeving creëren voor je bruiloft. Alles wat je bord mist, kun je zelf toevoegen. Je kunt zelfs tekeningen maken met behulp van 3D-effecten of verfijnde illustraties. Een bruiloftbord is de perfecte locatie om alle informatie die je gasten nodig hebben over je bruiloft te geven.

Je kunt ook een bijpassende hashtag gebruiken die je kunt gebruiken op sociale media. Het is de perfecte manier om je gasten betrokken te houden bij je bruiloft en om je herinneringen eeuwig te bewaren. Wil je nog meer dan een bruiloftbord? Voeg dan ook verlichtingsborden en andere kunstmatige accenten toe om je speciale dag echt te verlichten.

Bruiloft decoraties maken

Je kunt bruiloft decoraties maken met je bruiloftbord, zodat je een aantal coole dingen in de kamer kunt toevoegen. De beste manier om een creatief thema voor je bruiloft te creëren is om verschillende elementen toe te voegen om je bord te verfraaien. Laat de dingen die je perfect bij het thema van je bruiloft passen gezien worden.

Voeg elementen toe waarmee je al je informatie presenteert. Gebruik verlichting op plaatsen waar je je bruiloftbord zou kunnen oplichten. Een andere optie die je kunt gebruiken, is een bruiloftspark waar mensen de details van je bruiloft kunnen bekijken. Je kunt ook een bord gebruiken als een tool om je bruiloftsfeest te verfraaien.

Een deco-boom is een populaire optie die eruit ziet als een kerstboom, maar op een andere manier wordt verfraaid. Hang leuke kleine voorwerpen, linten, kleurrijke ballonnen, of een combinatie van deze elementen aan de takken. Of draai je bruiloftbord om in een spannend bord dat je gasten kunnen bewonderen.

Gebruik ook een fotoframe als decoratie. Hang een fotolijst aan je bruiloftbord waar je gasten hun foto’s kunnen afdrukken en developen. Een mooi gebaar om je gasten te laten weten dat je van hun aanwezigheid hebt genoten.

Fleur je bruiloftsparty op

Een bruiloftbord kan je bruiloftparty opfleuren. Maak je decor gezellig door je bruiloftbord hier en daar te plaatsen. Je kunt een fotozone maken met daarin een lange tafel bedekt met je bord. Hier kunnen je gasten foto’s maken die je kunt gebruiken voor herinneringen.

Een andere optie is om een mooie kaart muur te maken met warme wensen en woorden. Hang je bruiloftbord op, voorzien van jullie verhaal en feliciteer jullie gasten. Je kunt ook een fotobooth maken. Hang je borden op als achtergrond of gebruik een speciale decoratie om je foto’s af te drukken.

Verander je bruiloftbord in een stijlvol bruidstaartbord. Hang je bord op achter je trouwtaart, een prachtige manier om de aandacht te vestigen op de dag van je leven. Je kunt ook vrijsplattefrondes naar vrienden en familie sturen om hun deelname aan je bruiloft extra bijzonder te maken.

Een geweldig idee bij een bruiloftbord is een bruiloftspareltafel waar je gasten een mooi cadeau kunnen schenken. Hier kun je interviewvragen toevoegen die je gasten kunnen beantwoorden, waardoor het bord een zeer persoonlijk cadeau maakt. Gebruik je bord ook om herinneringen te bewaren door foto’s, bloemen en speciale mooie woorden te verzamelen.

Verras en behaag je gasten

Je zou ook het bord kunnen gebruiken als een verrassingsbord vol met herinneringen. Voeg bijvoorbeeld een blij fotoblad toe waarop gasten hun foto’s kunnen plaatsen. Hang een leuk boek met leuke aandenkens ernaast voor je gasten. Je kunt ook iets creatiefs bedenken om onthullingen gemakkelijker te maken.

Gebruik je bruiloftbord ook als een “shit talking” bord voor je gasten. Voeg grappige binnenpretjes toe die je bruidegom, bruid en iedereen om hen heen verlichten. Voeg ook een surprise-urinoir toe of een speciale champagne toost bord om je gasten te amuseren.

Zet je bruiloftbord op een mooi opgezette plek met een live DJ, een open bar en wat snacks. Dit zal je gasten laten weten dat je de hele dag van hun aanwezigheid op je bruiloft hebt genoten. Je kunt ook een kleine kaartbak maken waarmee je gasten cadeaus kunnen uitwisselen.

Je kunt gasten ook verrassen met een groot scherm waar landkaarten op staan. Je kunt bijvoorbeeld een wereldkaart gebruiken om je gasten te laten zien waar je vandaan komt. Gebruik je borden ook als deurmat bij de uitgang van je trouwlocatie, zodat je gasten gegarandeerd met een glimlach op hun gezicht vertrekken.

Laat je gasten zien dat je hen waardeert

Gebruik je bruiloftbord ook als een platform waarop je bezoekers kunnen afgeven waarom ze je liefhebben. Hang er een bord bij met liefkozingen waar gasten hun foto’s kunnen delen. Laat je gasten ook beelden maken van de bruiloft zelf en plaats deze op het bord. Dit zorgt ervoor dat de betovering van de dag voortduurt en dat je gasten gewaardeerd blijven.

Gebruik ook een passend bord om alle informatie over het trouwfeest te verzamelen. Je kunt een bord gebruiken om je gasten te helpen navigeren rond het scheepsst

Neem de Controle, Personaliseer jouw Bruiloft Borden!
Neem de Controle, Personaliseer jouw Bruiloft Borden!
Neem de Controle, Personaliseer jouw Bruiloft Borden!

Bekijk alle welkomstborden →

Neem de Controle, Personaliseer jouw Bruiloft Borden!