Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Ontroerende Tekst uitgebeeld op Houten Bord: De Perfecte Accessoire voor elke Bruiloft!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Wij hebben gehoord dat veel bruidsparen en bedrijven liever een gepersonaliseerd welkomstbord hebben.

Als je denkt aan een rollup banner als de perfecte accessoire voor elke bruiloft, dan denk je aan ontroerende tekst uitgebeeld op een houten bord. Dit is een stijlvolle manier om de bruidsparen te verwelkomen en hun verhaal in de schijnwerpers te zetten. Houd er rekening mee dat deze rekwisieten een prachtige toevoeging zijn aan elke bruiloft.

Ons bedrijf biedt passievolle en professionele ontwerpen van teksten uitgebeeld op een houten bord met de intentie om de aandacht te vestigen op de belangrijkste verhalen van je bruiloft. Wanneer je dit pareltje aan het decor toevoegt, zal het meteen de aandacht trekken. Bovendien, zal deze accessoire je bruiloft een verbluffende uitstraling geven.

Er zijn veel verschillende stijlen van ontwerp voor je te kiezen. Of je nu chique, romantisch of magisch wilt, in onze collectie zul je precies vinden wat je zoekt. Er zijn opties voor mensen met verschillende smaken. We bieden klanten het vermogen om letters, afbeeldingen aan te passen en de tekst op afmetingen die precies bij hun ruimte passen. Onze designers kunnen ook speciale verzoeken verwerken in je ontwerp.

We bevelen aan dat je de meest spraakmakende details voor je project selecteert om je verhaal meer impact te geven. Je kan ook met verschillende schrijfstijlen experimenteren om de perfecte sfeer te creëren. De optische kwaliteit van je ontwerp is extreem belangrijk als je probeert je gepersonaliseerde bord te laten uit”stralen”.

Gepersonaliseerde Teksten

Je kan de teksten op het houten bord gepersonaliseerd maken. Dit betekent dat je wilt kunt voegen wat jij het belangrijk vind voor jouw bruiloft. Ook kunnen woorden hierbij komen die je de gasten een warm welkom willen geven. Op deze manier hebben je gasten een herinnering aan wat een geweldige temperatuur je op het moment beleeft. Met deze tekst krijgen je gasten meer emotie en bewustzijn van de sfeer.

Met ons team kunnen we je helpen bij het creëren en verfijnen van je gepersonaliseerde ontwerp. We weten dat elke bruiloft uniek is en allerlei verhalen heeft die verteld moeten worden. We bieden een goede ontwerp dilemma en stellen onze expertise ter beschikking om een aangepaste oplossing voor jou te maken. Laat je verhaal met een geweldig verhaal in de schijnwerpers staan en kleurrijke details worden omgeroepen.

Er is een breed scala aan creatieve opties waar je uit kan kiezen voor je unieke bruiloft. Of het nu een feestelijke tekst, een liefdevol gedicht of een uitdrukking is die je graag met anderen wil delen, onze kunstenaars weten precies wat er nodig is om jouw verhaal kracht bij te zetten. Kies lettertypes en kleuren die bij je stijl en je thema passen en laat ons de rest voor je doen!

Uitzonderlijke Kwaliteit Producten

Bij Trouwbanners staan kwaliteit, duurzaamheid en prestatie voorop en dit zie je terug in al onze producten. Onze houten borden worden gemaakt van sterke materialen, waardoor ze lange tijd mee zullen gaan. Ook is het bijna onmogelijk dat er krassen of schade ontstaat bij het transporteren van de borden.

Onze designers voegen toe aan hun ontwerpen met lagen met brillenglazen om rustige en heldere kleuren te verkrijgen. De speciale lamineerlaag die we gebruiken zal ervoor zorgen dat de inkt bijna waterdicht is, waardoor je bord van optimale kwaliteit is. Om de kwaliteit extra te geven is het bevestigingsmechanisme zo gemaakt dat het uitstekend in de bordkast past.

We bevelen ook aan dat je de gedeelde liefde van het paar tonen met behulp van kleurrijke accenten. Je kan onze designers hierom vragen, of je kan het zelf doen. Door accessoires en aangezette bloemen op de borden te gebruiken, kan je het een speciale touch geven. Probeer ook je bord te stylen met meerdere bannerstands die een poëtische lijn vormen.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Trouwbanners staat ook bekend om haar milieuvriendelijkheid. Onze houten borden worden gemaakt van duurzame materialen en zo optimaal mogelijk benut. We bevelen aan dat je eco-vriendelijke lijm gebruikt om je bord stevig en stabiel te maken. Dit zal helpen de effecten van chemische activiteiten op het milieu te verminderen.

Daarnaast bieden we ook een organische lijm aan, gemaakt met plantaardige ingredienten om de milieu-impact te verminderen. ons team zou het grondstofgebruik ook verminderen, waardoor je bord zintuigen kan genezen met een gevoel van rust.

Jouw Bruiloft tot in de Perfectie Bedrukken

Bij Trouwbanners willen we de perfecte ervaring bieden wanneer je je borden personaliseerd. We hebben verschillende manieren om een gepersonaliseerd bord dat precies bij je bruiloft past te maken. Of je nu hardhout of softwood wilt, we hebben het allemaal. Je kan je borden ook voorzien van verschillende decoratieve verftechnieken en kleuren met veelzijdigheid.

En als je erover denkt om je bord op een persoonlijker niveau te maken, bieden we ook diensten aan voor het bewerken van taarten. In de historische traditie verlieten de bruidsparen de bruiloft halen een speciaal taartontwerp, gecombineerd met hun verhaal of afbeeldingen. Dit is een geweldige manier om herinnerde momenten in je bruiloft tot leven te brengen.

We garanderen dat je borden en taarten extreem duurzaam zullen zijn en je herinneringen jarenlang zullen blijven. Laat Trouwbanners er voor je zijn om je bruiloft tot leven en in de perfectie te bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Meer Informatie?

Heb je vragen over onze houten welkomstborden? Of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ons enthousiaste team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste beslissing. We adviseren je graag bij het vinden van precies wat je zoekt.

Het is ook belangrijk om de opstelling ruimte met betrekking tot je bord te bedenken. Onze designers kunnen je tips geven over de juiste afmetingen en formaten die het beste bij je ruimte passen. Daarnaast hebben we veel opties om te vergelijken tussen technische aspecten, zoals aangepaste printkwaliteit en de afwerking van je bord.

Met Trouwbanners krijg je een volledige set aan services voor een lage prijs. Op die manier krijg je het beste uit zowel prijs als kwaliteit. Neem gerust contact met ons op als je meer vragen hebt. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen!

Ontroerende Tekst uitgebeeld op Houten Bord: De Perfecte Accessoire voor elke Bruiloft!
Ontroerende Tekst uitgebeeld op Houten Bord: De Perfecte Accessoire voor elke Bruiloft!
Ontroerende Tekst uitgebeeld op Houten Bord: De Perfecte Accessoire voor elke Bruiloft!

Bekijk alle welkomstborden →

Ontroerende Tekst uitgebeeld op Houten Bord: De Perfecte Accessoire voor elke Bruiloft!