Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Ontwerp je Eigen Welkomstbord en Verras Iedereen!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

maar moderne roll-up displays.

Een goed welkomstbord is van essentieel belang voor uw bedrijf of evenement. Het toont niet alleen duidelijk aan wie welkom is in de omgeving, maar het is ook een ideaal visitekaartje voor uw bedrijf. Met Trouwbanners kunt u nu eenvoudig uw eigen ontwerp creëren en zo elk moment bijzonder maken. Onze welkomstborden zijn niet alleen toegankelijk in design, maar ook in prijs.

Met onze one-stop-shop kunt u uw eigen welkomstbord maken. Het ontwerpproces is heel eenvoudig, maar het resultaat is verbluffend. U kunt uw verbeelding de vrije loop laten en een welkomstbord ontwerpen dat perfect past bij uw bedrijf. Kies uit verschillende kleuren, pas logos, tekst en afbeeldingen toe. Als u uw ontwerp klaar heeft, kunt u de titel direct bij Trouwbanners bestellen.

Met onze roll-ups krijgt uw verwelkomingsbord de aandacht die het verdient. Dit komt doordat uw ontwerp er echt uitspringt. U kunt de perfecte sfeer scheppen en elke bezoeker begroeten met een verbluffend welkomstbord.

Met trouwbanners heeft u ook de mogelijkheid om dit een unieke ervaring te maken. U kunt bij ons ook verschillende accessoires, zoals lichtstrips en aanvullende tekstborden bestellen, die uw ontwerp en begroeting voltooien. U kunt kiezen uit verschillende basismaterialen, waardoor uw banner nog langer mee gaat.

Uw unieke welkomstbord verdient altijd een blijvende herinnering. Daarom bieden wij ook de optie om uw ontwerp te laten drukken op een gebouw, zoals eender welke muur of een raam, waardoor uw greep ook de volgende dag nog zichtbaar is voor uw gasten. Denk maar eens aan de bekende uitstraling van een corporate branding in uw bedrijf of evenement.

Groots Een Ontwerpen

Ons Welkomstbord is zo ontworpen dat uw ontwerp de aandacht krijgt die het verdient. Door onze breedbeeldtechnologie ziet uw ontwerp eruit alsof het direct op de muur is gedrukt in jouw winkelruimte. Combineer de verschillende stijlen en materialen en creëer een fabelachtige presentatie met een unieke stijl. Door speciale achtergronden en verschillende texturen toe te voegen ontwerpt u uw eigen meesterwerk.

De Truebanners Welkomstborden worden klaar gemaakt met materialen die optimaal bestand zijn tegen barre omstandigheden, zoals harde wind, weersomstandigheden, zonlicht en meer. Onze banners staan op stevige poten en voeten waardoor u tevens zeker bent van stabiliteit. Daardoor krijgt u precies de look & feel die u wenst.

Kies je Eigen Kleur & Stijl

Met deze Welkomstborden kunt u elke kleur of stijl kiezen die bij uw bedrijf past. U kunt een natuurlijke kleur of stijl kiezen of voorranje naar diepe felle kleuren gaan en een scherp contrast creëren. Uw roll-up banner heeft de mogelijkheid om uw ontwerp te drukken op verschillende materialen, zoals PVC, gekleurd plexiglas of kunststof.

Uw keuze voor stof, kunststof en PVS zorgt ervoor dat uw Welkomstborden voldoende stevigheid bieden en zo het beste resultaat geven voor presentaties, exposities en evenementen. Ook is de achtergrondinstelling optioneel. Zo heeft u een perfect canvas waarop u uw ontwerp kunt toepassen.

Gebruik ons Ontwerpaanbod

Trouwbanners heeft een ruim aanbod aan ontwerpen, waaronder velerlei soorten Welkomstborden. Of u nu een casual of stijlvol ontwerp wilt, er is genoeg keuze. Uw boodschap komt duidelijk naar voren omdat alle ontwerpen speciaal zijn ontworpen om elke bezoeker te verwelkomen.

Neem een kijkje in onze collectie en kies of ontwerp uw eigen verwelkomingsbord. U kunt de inhoud en stijl van uw ontwerp volledig aanpassen. Het is eenvoudig en gemakkelijk om aan de slag te gaan. Onze webdesigners helpen u om een unieke en professionele eerste indruk te maken.

Krijg een Hoogwaardig Boord

Met Trouwbanners krijgt u altijd een hoge kwaliteit banner. Elke Welkomstbord wordt voorzien van speciale laminaten, die bestand zijn tegen vocht, kleurverlies, weersomstandigheden, etc. De laminaatlaag is voorzien van een anti-reflexlaag waardoor uw ontwerp ook bij fel zonlicht goed zichtbaar blijft.

Vergroot uw zichtbaarheid met een Professioneel Welkomstbord en voeg toe aan uw marketingmateriaal. Onze producten zijn van topkwaliteit en zien er altijd professioneel uit. Trouwbanners staat garant voor een beter resultaat.

Aanpassingsmogelijkheden

Met het Welkomstbord heeft u vele mogelijkheden om uw eigen stijl aan te passen. U kunt verschillende kleuren en texturen kiezen om het aan uw ontwerp aan te laten sluiten. U kunt ook extra accessoires toevoegen om de verwelkoming te versterken aan uw banner, zoals een lichtstrip of verlichting.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de grootte en stijl te veranderen voordat u een pakket bestelt, zo heeft u de ideal beslissingen vaststellen en een perfecte presentatie klaar staan. Met onze eenvoudig te bevestigen silhouetten en gebruiksvriendelijke besteldienst heeft u uw eigen Welkomstbord binnen geen tijd gemaakt.

Call to Action Doelen Staen

Doe op onze website inspiratie op en creër uw eigen ontwerp. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en texturen om de binnengang van uw bedrijf of evenement perfect aan te kleden en uw verwelkomingsboodschap over te brengen. Als u de perfecte combinatie heeft gevonden, schrijf dan eenvoudig een bericht met uw ontwerp en bestel direct een Welkomstbord naar jouw keuze.

Wacht niet langer en maak van uw bedrijf of evenement een moment om nooit te vergeten met een Trouwbanners Professioneel Welkomstbord. Laat ons uw verwelkoming nog specialer maken.

Ontwerp je Eigen Welkomstbord en Verras Iedereen!
Ontwerp je Eigen Welkomstbord en Verras Iedereen!
Ontwerp je Eigen Welkomstbord en Verras Iedereen!

Bekijk alle welkomstborden →

Ontwerp je Eigen Welkomstbord en Verras Iedereen!