Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Stap-Voor-Stap Gids Voor Perfectie Met Bruiloft Borden

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Stap 1: Kies Je Bruiloft Bord

Kies uit ons assortiment goedkope bruiloft borden een model dat bij uw stijl en thema past. Of maak een gepersonaliseerd bruiloft bord door een ontwerp van ons of met uw eigen ontwerp. Gebruik kleuren en illustraties die overeenkomen met het thema van het feest en maak het bord opvallend genoeg om de aandacht te trekken. Vergeet niet om de titel en de subtitel op te schrijven.

Stap 2: Kies de Afdrukkwaliteit

U kunt uw bruiloft bord bestellen in verschillende afdrukkwaliteiten; Dit varieert van standaard kwaliteit tot professioneel uitziende shiny afdrukken. Kies een kwaliteit die past bij de omstandigheden waaraan uw bord blootstelt. Denk bijvoorbeeld na over het aantal mensen dat het bord kan zien, de kracht van het licht, etc.

Stap 3: Kies de Ophangmethode

U kunt kiezen uit verschillende ophangmethoden voor uw bruiloft bord. Velcro-looks bieden meer flexibiliteit, maar vragen aandacht bij het ophangen ervan omdat de kleefkracht afneemt door urenlang gebruik. Staalkabels zijn een stevige ophangmethode en hebben weinig onderhoud nodig.

Stap 4: Het Monteren Van het Bord

Eenmaal aangekomen, zorg ervoor dat uw bruiloft bord goed wordt bevestigd. Gebruik lijm en een timmermansschroevendraaier om het te monteren. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het bord stevig en stabiel aan de muur is bevestigd. Als de vloer opknikt of niet stevig genoeg is, schroef dan stabiliserende platen aan de vloer en monteer het bord daarop.

Stap 5: Afwerken van het Bord

Nadat het bruiloft bord is geplaatst, is het tijd om het bord af te werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speciale decoratie aan de boven- of onderkant van het bord en het omlijsten met een shiny rand voor meer visuele aantrekkelijkheid. Als u echt het beste uit uw bruiloft bord wilt halen, kunt u ook ervoor kiezen om er een achtergrondpaneel of andere achtergrondafbeeldingen aan toe te voegen.

Stap 6: Repareren en Onderhouden

Net als alle andere meubels of materialen, hebben bruiloft borden ook af en toe reparatie en onderhoud nodig. Controleer bijvoorbeeld de bevestigingsmiddelen na verloop van tijd voor los zittende schroeven of lijm. U kunt ook de drukproef doen door het onroerend goed te verplaatsen om ervoor te zorgen dat het bord stabiel en stevig aan de muur is.

Stap 7: Maak Uw Bruiloft Bord Af

Op de laatste stap plaatst u stickers, linten of andere accessoires om het uiterlijk van uw bruiloft bord te verbeteren. Overdrijf dit echter niet, want meer is niet altijd beter. Probeer een balans te vinden tussen origineel en professioneel ogend. Zorg ervoor dat het bruiloft bord de aandacht kan vasthouden door het belangrijke informatie over het feest te benadrukken. Wanneer uw bruiloft bord klaar is, is het tijd om het te tonen!

Stap 8: Verbind Uw Bord aan Uw Evenement

Zodra je bruiloft bord is gemaakt, kun je het verbinden met je evenement. Hoe? Volg deze stappen:

• Voeg kleuren toe aan het bord die aansluiten bij het thema van je evenement.
• Voeg afbeeldingen toe aan je bord die goed passen bij het onderwerp.
• Schrijf korte en bondige zinnen op de bruiloft bord.
• Zorg ervoor dat het bord voorzien is van informatie over start- en eindtijden.
• Gebruik taal die emotioneel getriggerd wordt en die past bij het thema van het evenement.

Stap 9: Opfrissen voor een Volgende Gelegenheid

Uw bruiloft bord zal na verloop van tijd een beetje saai worden en u misschien niet meer aanspreken. Maar geen zorgen. U kunt de kleur en het ontwerp ervan opfrissen door een paar stickers of andere accessoires toe te voegen of een we slightly een nieuw ontwerp te maken dat iedereen zal aanspreken. Bekijk ook of er metalen of plastic gedeeltes aan het bord toegevoegd kunnen worden of of aanpassingen nodig zijn aan het oorspronkelijke bord, zoals het toevoegen van lassen of verstevigingen.

Stap 10: Laat Gasten Interacteren met het Bord

Nadat uw bruiloft bord is gereed, kunt u de gasten erop laten reageren. U kunt vragen of ze foto’s willen maken met het bord op de achtergrond of ze kunnen er wat leuke opmerkingen of quotes bij plaatsen. U kunt ook stickers van bedrijven of Kortingscodes toevoegen om de interactie onder gasten te bevorderen.

Stap 11: Weergeef Uw Bord in Een Blog

Gasten zijn waarschijnlijk de meest waardevolle bron van interactie op uw bruiloft, maar er is ook nog een andere manier om de reikwijdte van uw bruiloftbord te vergroten: door het te tonen in een blog. Maak een blogpost over het bord, schrijf over de achtergrond, over wat het betekent en wat het toevoegt aan het feest. Publiceer het vervolgens opblogsites, sociaal media of andere websites. Zo kunnen mensen over de hele wereld uw unieke bruiloftbord zien.

Stap 12: Krijg Feedback van Uw Gasten

Uw gasten zijn de beste bron van feedback. Daarom moet u na de bruiloft feedback van uw gasten krijgen om erachter te komen hoe uw bruiloftbord presteerde. Onderzoek of uw bord de aandacht kreeg die het verdient en of het de gasten heeft geholpen om het evenement te begrijpen. Verzamel ook meningen over de afdrukkwaliteit, de sterke punten en gebreken van de bord. Zo kunt u deze factoren gebruiken om een ​​betere en mooiere bruiloftbord te maken voor een volgende gelegenheid.

Stap-Voor-Stap Gids Voor Perfectie Met Bruiloft Borden
Stap-Voor-Stap Gids Voor Perfectie Met Bruiloft Borden
Stap-Voor-Stap Gids Voor Perfectie Met Bruiloft Borden

Bekijk alle welkomstborden →

Stap-Voor-Stap Gids Voor Perfectie Met Bruiloft Borden