Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Stap voor Stap: Hoe maak je een Handgemaakt Welkomstbord voor je Bruiloft!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

gebruikt. Hoe maak je een handgemaakt welkomstbord voor je bruiloft? Het antwoord is eenvoudig. Als je niet zo vaardig bent met het maken van voorwerpen, hoeft dit niet je plannen te beïnvloeden.Het eerste dat je moet doen is om zeker te zijn dat je de juiste materialen hebt voor je welkomstbord. Koop het materiaal dat je nodig hebt, bijvoorbeeld traditioneel hout, wit papier en zelfklevende folie of lijm. Vergeet niet een schaar, een schuurmachine, schilderijen, panelen of kurk.

Stap één: Materialen verzamelen

Zoals eerder vermeld heb je materialen nodig om je welkomstbord te maken. Dit zijn traditionele sloophouten, wit papier, zelfklevende folie of lijm, schaar, schuurmachine, schilderijen, panelen of kurk. Koop de materialen die je nodig hebt bij een plaatselijke doe-het-zelfwinkel of online.

Stap twee: Afmetingen

Bepaal de afmetingen van het welkomstbord voordat je begint met het maken. Gebruik een centimeter of liniaal om de grootte van het bord te bepalen en markeer deze met potlood op het hout waar je het bord van gaat maken. Zorg dat de afmeting die u heeft gekozen past bij uw budget en de grootte van het gastenbestand.

Stap drie: Uithollen

Gebruik de schaar en schuurmachine om het hout voor het bord uit te hollen. Breng het hout naar de afmetingen die u heeft bepaald voor het welkomstbord. Snijd de onnodige stukken hout en schuur de hoeken zodat het glad is. Als u klaar bent, kunt u het hout voorzichtig afborstelen met een fijne borstel en stofzuigen.

Stap vier: inhaken

Gebruik lijm of zelfklevende folie om de afbeeldingen en lettertypen die u wilt hebben voor het bord rechtstreeks op het hout te laten kleven. Als je niet wilt dat de afbeeldingen afgeven op het hout, gebruik dan een stuk kurk om ze aan het bord te bevestigen.

Stap vijf:aftekenen

Bevestig de plaatjes aan het houten bord door de plaatjes te traceren met een stift of potlood. Vergeet niet dat je het plaatje op de juiste afmeting moet tracen voordat je het klaar hebt.

Stap zes: finish

Behandel het hout en de afbeeldingen met matte lak in een kleur die het beste bij de stijl en het thema van de bruiloft past. Dit is het einde van je handgemaakte welkomstbord.

Stap zeven: hangen

Maak twee gaten in het bord aan de zijkanten en voer een stuk touw of draad door. Hang het welkomstbord aan de gaten die u heeft gemaakt om aan de muur te bevestigen. Uw handgemaakte welkomstbord is klaar voor gebruik!

Hoe te versieren

Je kunt de houten plank versieren met verschillende accessoires. Een mooie bloem, kurk, glazen kralen, steeds veranderende stukjes tak of ander materiaal. Je kunt ook kleine lettertypes gebruiken en bijenwas meenemen voor het schrijven van gedachten of teksten.

Kleuren

Gebruik verschillende kleuren voor het bord om het interessant te maken. Kies kleuren die geschikt zijn voor het thema van je bruiloft. U kunt de achtergrondkleur donker kiezen met opvallende kleuren voor de versieringen om te arriveren bij een elegante look.

Handgemaakte tekst

Gebruik krijtstift of leuke stickers om liefdesboodschappen of speciale herinneringen toe te voegen. Je kunt ook grijs krijt gebruiken om catchy en andere verhalen te schrijven. Maak de boodschappen bondig en geef er een klassieke touch aan.

Decoratieve stukken

Je kunt kunstmatige bloemen of verse bloemen toevoegen aan het bord omdat dit mooi eruit ziet en een interessante toevoeging is aan het welkomstbord. De bloemen kunnen natuurlijk en vers of kunstmatig zijn. Gebruik takken, ondernaalden en kurken om het interessant en artistiek te maken.

Stap voor Stap: Hoe maak je een Handgemaakt Welkomstbord voor je Bruiloft!
Stap voor Stap: Hoe maak je een Handgemaakt Welkomstbord voor je Bruiloft!
Stap voor Stap: Hoe maak je een Handgemaakt Welkomstbord voor je Bruiloft!

Bekijk alle welkomstborden →

Stap voor Stap: Hoe maak je een Handgemaakt Welkomstbord voor je Bruiloft!