Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Unieke Bruiloft Borden: Laat Jouw Dag Onvergetelijk Worden

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Je gaat binnenkort trouwen en bent op zoek naar iets unieks en bijzonders om je speciale dag onvergetelijk te laten worden? Kijk dan niet verder dan de bruiloft borden van TrouwBanners! Onze bruiloft borden zijn van hoge kwaliteit en worden op bestelling volgens jouw persoonlijke smaak en stijl gemaakt. Ze zijn goedkoop, waardoor je ineens iedereen kan verrassen met een gepersonaliseerd bord dat ervoor zal zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt.

Het is eenvoudig om een unieke bruiloft bord te maken, je kunt eenvoudig allerlei items toevoegen. Voeg prachtige afbeeldingen van de bruid en bruidegom toe en speel met zachte kleuren. Je kunt zelfs je trouwdatum toevoegen en laten drukken op het bord. Zo heb je een mooi liefdevol bord als aandenken aan deze speciaal dag.

Onze bruiloft borden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal voor een lange levensduur. Zo kun je ze zonder problemen jarenlang gebruiken. We bieden ook stevige framing en mountings aan. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je bruiloft bord er niet bij hoort in de trouwzaal.

De bruiloft borden van Trouwbanners zijn ontworpen om je speciale dag zo bijzonder mogelijk te maken. Of je nu een rustige, intieme ceremonie hebt, of een knallend feest; je bruiloft borden zullen eruit springen en de perfecte achtergrond vormen waar je en je gasten zich eindeloos op uit kunnen leven. Kies een duidelijk ontwerp om de gasten uit te nodigen tot je dag en zorg er daarnaast voor dat je dag volledig geïllustreerd aan het einde van de presentatie.

Dus wacht niet langer en bekijk onze unieke bruiloft borden. Laat je gasten versteld staan met een bord dat wordt ondersteund door jouw persoonlijke verhalen. Maak een selectie uit onze kleuren, stijlen en maten. We bieden ook onze unieke 3D- en LED-tekeningen aan voor ultieme creativiteit en perfectie. Wat is het perfecte ontwerp dat je dag onvergetelijk maakt?

Lage Prijzen

TrouwBanners is je betrouwbare partner voor bruiloft borden. Onze prijzen vallen zeker in de smaak. Het beste is dat je uitstekende kwaliteit krijgt zonder dat je een fortuin hoeft uit te geven. Onze lage prijzen zijn naar tevredenheid afgesteld om het betaalbaar te houden, zodat je je droomcollectie kunt maken die bij je past.

Het kost je maar een paar minuten om een bruiloft bord te maken dat je gasten zal vermaken. Je kunt veel variëren met kleuren en stijlen. Ontwerp een bord om je gasten te bedanken voor hun deelname aan deze memorabele dag. Je kunt zelfs je trouwdatum op het bord laten drukken. Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Ga verder en maak het perfecte bord voor jouw grote dag.

Naast de lage prijs garanderen we ook een zorgeloze ervaring. Van de bestelling tot de levering, je krijgt een efficiënte en volledige service. We zorgen ervoor dat je je bruiloft bord zo snel mogelijk krijgt, zodat je er op tijd mee aan de slag kunt.

Superieure Kwaliteit

Onze bruiloft borden zijn ontworpen om de beste indruk te maken. De kwaliteit ervan is van het hoogste niveau. Kies tussen een premium canvas, burlap of papier met verschillende afwerkingen. Je kunt ook afwisselen tussen mat en glans voor meerdere looks. Al onze materialen worden netjes gemonteerd om eruit te springen en geschikt te zijn voor jarenlang gebruik. Je krijgt de beste kwaliteit, bestel daarom vandaag nog je bruiloft bord.

Gebruik je creativiteit en geef je bruiloft borden een persoonlijke stijl. Je kunt je eigenbeelden uploaden, kleuren toevoegen of je favoriete teksten schrijven. Zorg ervoor dat je borden een uniek karakter hebben waar iedereen zal versteld staan. Met onze bruiloft borden haal je de “WOW-factor” in huis en zullen je gasten er jaren aan terug denken wanneer ze deze speciale dag overdenken.

Vrijheid om de Bruiloft te Versieren

Met onze bruiloft borden kun je alle kanten op. Kies uit meer dan 20 verschillende bordmodellen inclusief led, 3D en iconische versies. Neem bijvoorbeeld de Vintage verkleed stalen bruiloft borden, perfect voor een intieme gezellige ceremonie. Of kies voor iets geavanceerder met onze 3D-tekeningen. Combineer verschillende stijlen om een eigen bord te maken dat perfect bij jouw warmte en stijl past.

We hebben ook talloze add-ons en opties zoals kaders en bevestigingsmateriaal die je kunt gebruiken als je de borden in een speciale omgeving wilt plaatsen. Bovendien kun je gemakkelijk kiezen voor de afwerking die je leuk vindt. Met onze verfijnde afwerking maak je er een meesterwerk van als je een bruiloft bord wilt maken.

Verrassende Speciale Aanbiedingen

TrouwBanners heeft meer te bieden dan door anderen aangeboden bruiloft borden. We hebben meerdere speciale aanbiedingen en deal. Kies voor multiplex borden of de unieke 3D-tekeningen voor de best mogelijke kwaliteit bruiloftborden die je kunt vinden. Daarnaast hebben we ook verschillende aanvullende diensten zoals gratis verzending binnen Nederland. Dus als je op zoek bent naar een verrassende deal om je bruiloft borden zo voordelig mogelijk te maken, weet je waar je moet zijn!

Er is geen betere plaats om bruiloft borden te krijgen dan bij TrouwBanners. Bestel nu je bord en verkrijg de perfecte resultaten voor jouw speciale dag. Laat de badkamer even achter je en verras je gasten. Laat jouw dag onvergetelijk worden met een bruiloft bord dat volledig is gemaakt voor jou!

Unieke Bruiloft Borden: Laat Jouw Dag Onvergetelijk Worden
Unieke Bruiloft Borden: Laat Jouw Dag Onvergetelijk Worden
Unieke Bruiloft Borden: Laat Jouw Dag Onvergetelijk Worden

Bekijk alle welkomstborden →

Unieke Bruiloft Borden: Laat Jouw Dag Onvergetelijk Worden