Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Unieke Verrassing Ideeën voor Bruiloft Gasten

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

De bruiloft gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de verrassende welkomstborden die bij de ingang van het bruidspaar zullen staan. Wat een origineel idee!

Unieke Visitekaartjes

Een leuk en origineel idee voor bruiloft gasten is om ze unieke visitekaartjes te geven. Een visitekaartje gevuld met informatie over de bruiloft, de naam van de bruid en bruidegom, de datum en locatie van de bruiloft, en bijzondere foto’s van het paar. Visitekaartjes zijn niet alleen een origineel cadeau, maar ook een nuttige service die de gasten u vergelijking prominent voorziet!

Unieke Cadeaus

Laat de bruiloft gasten de dag van hun leven beleven door cadeaus te geven die uniek, nuttig en persoonlijk zijn. Vergeet niet dat je een verrassende en onvergetelijke dag moet creëren voor de bruising gasten. Dit kan gedaan worden door cadeaus te geven die creatief, uniek en nuttig zijn. Kijk voor producten als fotocollages, van stoffen zoomvogels, of een mooi geschilderde portret van het paar als verrassing.

Fotoboeken

Verras het bruidspaar met een fotoboek vol met herinneringen! Het is een mooi cadeau voor de mensen met wie je de meest memorabele momenten van je familie en vrienden wilt delen. Met een fotoboek krijgen gasten een persoonlijk, uniek cadeau dat ze voor altijd zullen koesteren.

Mondelinge Vertellingen

Hoe leuk zou het zijn om verhalen van vrienden en familie te ontmoeten voordat het paar deelneemt aan de ceremonie? De gasten krijgen een mondelinge vertelling waarin ze herinneringen delen die verbonden zijn met het bruidspaar. Gasten kunnen ook muzikanten betrekken, die zullen spelen tijdens de verhalen.

Munten Voor Toekomstige Doelen

Geef bruiloft gasten een ‘munten voor toekomstige doelen’ cadeautje, waarin een doos met muntjes waaruit ze hun toekomst kunnen kiezen. Elke munt heeft een verschillende iconische afbeelding, een ander woord en een korte omschrijving. Een goede manier om het bruidspaar in de toekomst te helpen onthouden wat voor hen belangrijk is.

Theemiddagen

Bruiloft gasten kijken ernaar uit om te socialiseren en meer te weten te komen over de ceremonie. Voor een leuke verrassing bied je een theemiddag voor de bruiloft gasten. Niet alleen vermaak je hen met thee, thee-gebak en huisgemaakte kleine hapjes. Maar het is ook een perfecte gelegenheid om de gasten in de stemming te brengen en ze meer te laten weten over de toekomst en ambities van het bruidspaar.

Souvenirs

Geef bruiloft gasten een mooi souvenir om het moment te herinneren. Het kan een mooie beker, een mok met de naam van het bruidspaar, een fles wijn, of andere leuke items zijn die het bruidspaar en de gasten voor altijd zullen koesteren. Dit is een ideale manier om het bruidspaar en de gasten in staat te stellen om de dag en de mooie herinneringen voor altijd mee naar huis te nemen.

Fotoshoot

Organiseer een fotoshoot met het bruidspaar en haar vrienden en familieleden. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de gasten, waaronder de bruidsmeisjes en bloemenmeisjes, samenkomen om mooie herinneringen te maken. Gasten kunnen de foto’s later terugkijken en herinneringen ophalen van een onvergetelijke dag.

Dans Wedstrijden

Verrijk de ceremonie door een danswedstrijd te organiseren tussen bruidsmeisjes en :Bloemenmeisjes. Voorbereid vooraf een dansroutine waarmee bruiloft gasten op de rhythm van een bekend lied kunnen dansen. Dit zal niet alleen hun energie verhogen, maar ook de bruiloft extra kleur geven!

Bruiloft Big Band

Verras bruiloft gasten met een authentieke Big Band ervaring. Kies een live band die bestaat uit echte muzikanten die mogelijk kan cover-nummers van bekende muziekartiesten spelen. Het volume van de muziek is net hoog genoeg om harten te laten overstromen met nostalgie en het gevoel van verrassing te creëren bij de aanwezigen.

Unieke Verrassing Ideeën voor Bruiloft Gasten
Unieke Verrassing Ideeën voor Bruiloft Gasten
Unieke Verrassing Ideeën voor Bruiloft Gasten

Bekijk alle welkomstborden →

Unieke Verrassing Ideeën voor Bruiloft Gasten