Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Van Erfenis tot Flashback: 10 Bruiloft Borden om nooit te vergeten

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Organiseren van een bruiloft? De kans is groot dat je je al wekenlang verstopt in je keuken, kookt van de gerechten en decoratie klaarmaakt. Maar een bruiloft kan niet zonder goedkope, gepersonaliseerde bruiloft borden die zorgen voor goede herinneringen die je altijd bij 13 jaren later-foto’s kunt terugblikken. Dus, denk om je herinneringen en plan om tijd uit te trekken voor bruiloft borden als je naar jouw droombruiloft werkt.

We gaan van vroeger erfgoed naar hedendaagse flashbacks: hier zijn de 10 bruiloft borden die je nooit zal vergeten.

Feesten met de mensen die je liefhebt, uitzien als een miljoen dollar thats wat bruiloften waard zijn. En er zijn verschillende manieren om die kostbare momenten te documenteren. Van herinneringen tot etenswaren, mooi gedrukte bruiloft borden helpen om dat bijzondere moment te verlagen voor jou en je gasten.

Ga je voor vintage en versier je borden met klassieke ornamenten? Of ga je veel groter en experimenteer je met een bohemien of een moderne designer stijl? Wat je ook kiest, Rollup banners bieden je de flexibiliteit om letterlijk elke stijl te maken die je nodig hebt. Met Rollup banners in verschillende stijlen en ontwerpen kan je huwelijksfeest eruit springen als een pop up paradijs.

Hebde een leuk, interactief spel dat je kunt spelen met je gasten of zorg dat iedereen je fotografie kan bekijken. Probeer een virtuele memory wall en verras je gasten met deze bijzondere spel. Of voeg een rustig hoekje toe door middel van een ‘selfie station’ en laten de mooie herinneringen maar rollen.

Pak de bezem en stof af de oude trouwjurken van je moeder, oma’s of opa’s. It’s time om deze te herleven! Voeg hun trouwbeelden toe aan kleurrijke Rollup banners en maak er een foto albums van. Een flashmob met rollup banner om de fotowand mee te decoreren. Je gasten zullen onvergetelijke herinneringen maken en nog meer genieten van je trouwdag.

Maar je kan ook gaan voor momenten waar je zelf bij was. Top de laatste momenten met kleurrijke bruiloft borden en laat een liefde spoor achter in je liefde. Hang er namen bij en je kan gemakkelijk je bruiloft verzamelen tot een art. Kies de taal die je het liefste spreekt, romantisch of grappig, en voeg de juiste ding erbij.

Verzin een DIY-bord

Vergeet niet de speciale bruiloft borden die je kunt maken. Bezoek een thermaal station in je buurt of ga naar je lokale supermarkt, haal wat materialen en kijk wat je ermee kunt doen. Je kunt houten panelen gebruiken als je een moderne vibe wilt geven. Je kunt ook karton en folie gebruiken in plaats van bruiloft borden met een vintage verstekrand. Bedenk wat verwerkt kan worden en gebruik materiaal zoals kralen, band, garen, lint, stof, bladgoud, papierplakkers en andere voorwerpen die je kunt personaliseren.

Je kunt bruiloft borden gebruiken in verschillende thema’s, afhankelijk van de stijl die je wilt geven. Houten bruiloft borden zijn geweldig voor casual trouwerijen, metallic borden en kartonnen fotokaders staan prachtig voor formele bruiloften en messingborden zullen perfect zijn voor een klassieke, oude wereld thema. En daar behoren ook de magneetborden bij; ze maken het extra leuk voor gasten om er hun foto’s aan te hangen.

Blijf gaande in de lange nacht

Zodra je zeker weet dat alle fotografie en borden klaar zijn, bereid je voor op lange vrijgezellenavond. Creëer een ‘wedstrijdenhoekje’ met een rollup banner, gevuld met schattige prijzen of wedstrijden om de gasten verder te entertainen gedurende die lange avond. Verras de gasten met speciale borden op kleur gemaakt, een karaoke bord of een prijzenspel. Je kunt ook een ongelooflijk brede selectie of hot-items kopen online, zoals magnetische borden voor kleding, eco-vriendelijke borden, of krijtachtige.

Maar je kunt ook de tafels versieren met kaarten en kleine fotokaders om leuke herinneringen te laten zien. Denk aan je oude roze mouwen, of die wekenlange strandvakantie. voeg een gezinshot of bruiloft foto’s toe aan je lijst met borden voor de perfecte invulling van je mooie decoratie.

Als jullie gasten zich vermaken, stap je op de dansvloer met meer borden. Denk aan glimmende, disco borden die bij je party passen, of kunstzinnige borden met Special om de gezellige sfeer te behouden. Maak de borden van tin en blik, of denk aan de neon licht die laat zien waar je moet zijn als je klaar bent om te dansen.

Veranderende Trends met Rollup Banners

Geen trouwerij is compleet zonder Rollup banners. Je kunt de klassieke beauties combineren met strakke geometrische patronen – of je kunt de rollen omwisselen en een sterke bloemenset creëren. U kunt ook een foto wall maken met het gezicht van het paar de hele avond, of planten bijpassende borden gevuld met kleuren van het seizoen om die perfecte herfst- of zomeroutfit te compleeten.

Rollup banners zijn een flexibel item voor de bruiloft om door te linken, en het resultaat is als een visuele traject wat speciaal ontworpen is voor jouw bruiloft. Een stijl die functioneel is en het vermogen heeft om elke ervaring te verbeteren. Met lichtere materialen zoals karton, plastic of stof zal uw tentoonstelling stuk lichter zijn en makkelijker mee te nemen is, waardoor je geen tijd kwijt bent aan het strippen en inpakken van het materiaal.

Geef je een groene draai en ga voor biologisch afbreekbaar materiaal zoals papier of karton. Of blijf bij stijl en mix kleuren, materialen en afwerkingen voor een prachtige opstelling. Als je echt wilt uitpakken: maak gebruik van holografische beelden die je bruiloft extra flair geven. Laat ook aan je gasten herinneren dat je trouwdag speciaal om jou draait en geef haar de meest waardevolle herinneringen.

Sla Je Herinneringen Op

Als je al geprobeerd hebt om de perfecte borden voor je bruiloft te vinden, dan wil je op zijn minst een bruiloft bord om je herinneringen te vangen. Referenties en magazines kunnen dan helpen, om de perfecte bruiloft borden te selecteren. Maar denk ook na over het projecteren van je persoonlijke fotografie, zodat je met je betekenisvolle herinneringen kunt omgaan. Kies je favoriete foto’s die speciaal voor jou vervlecht zijn met je bruiloft, en bijpassende rollup banners uitvragen die je kunt decoreren. Je kunt ook foto’s maken van die foto’s en deze gebruiken om de borden te versieren in meer kunstzinnige vluchten.

Misschien heb je de unieke geschenken die je hebt gekregen van jeachtvrienden, maak dan foto’s daarvan en hang die ook op met mooie rollup banners. Kleding die was gedragen door je beste vrienden of je verloofde, u kunt deze ophangen als een soort van tijdschrift expositie. Bied een verhaal aan aan andere gasten, mailen, notities, bloemen en cadeautjes gaan mooi samen met rollup banners. Je kunt ook het randje van je bruiloftbord versieren met bloemblaadjes en bloemenkransen of versieringen om je bruiloft te versieren.

Speel Games met Trots

Op de dag van je bruiloft, wees trots. Met Rollup banners en een moderne look die je receptionele plaats uitzet, zal je er het best uit zien. Wees forsterk in het toewijzen van stoelen voor gasten door hun plannen aan de buitenkant van hun rollup banners te noteren. Of zorg dat je een hotelspel speelt met het thema trouwen. Hang borden op met hints en foto’s van het paar, en laat je gasten genieten van een spannend versierd bord.

Je kunt ook gaan voor traditionele spelletjes zoals de liefdes- scatter game, waarin de gasten objecten moeten verzamelen. Maak het af met creatieve borden met foto’s of tekeningen die de verste dag kunnen accentueren. Of stel een zoek- en verzamelbord samen en doe mee met een speurtocht op jouw bruiloftdag. Geef prijzen weg met knappe rollup

Van Erfenis tot Flashback: 10 Bruiloft Borden om nooit te vergeten
Van Erfenis tot Flashback: 10 Bruiloft Borden om nooit te vergeten
Van Erfenis tot Flashback: 10 Bruiloft Borden om nooit te vergeten

Bekijk alle welkomstborden →

Van Erfenis tot Flashback: 10 Bruiloft Borden om nooit te vergeten