Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verander Jou Bruiloft in een Magische Tuin met een Bord Decoratie!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

omdat het traditionele welkomstbord gemaakt is van hout.De verlichting is een essentieel element bij het veranderen van de tuin in een magische tuin. Gebruik LED-verlichting om een dramatisch effect te creëren. Het toevoegen van lichten op de borden zal de ruimte en de ambiance van de bruiloft versterken. U kunt ook decoratieve kaarsen of lampen combineren met verlichte details.Bord decoraties kunnen de sfeer en de look van de bruiloftomgeving veranderen. Je kunt verschillende lettertypen, patroonstijlen en kleuren combineren om borden te maken die passen bij de stijl van de bruiloft. Je kunt de trouw borden ontwerpen met bloemen en andere decoratieve voorwerpen om je bruiloft om te zetten in een magische tuin. Dit kan verder worden versterkt door het gebruik van landschapsverlichting en slingers. De meeste bruiloftlocaties zullen toe staan dat dit wordt geïnstalleerd.Je kunt ook een thema kiezen voor je Bruiloft is een magische tuin. Je kunt ervoor kiezen om verschillende kleuren te gebruiken zoals, roze, lila of wit. Je kunt bijvoorbeeld een tropische thema maken door het gebruik van tropische bloemen, palmbomen, wind gongen enz. Je kunt ook achtergrond muziek toevoegen aan de muziek, en een paar versieringen aanbrengen zoals hangend slingers om het plaatje af te maken.Denk ook aan het verlichting om je magische bruilofttuin te verlichten. Je kunt vooraf LED-verlichting installeren voor alle gasten. Je kunt ook gebruik maken van waterverlichting om het plaatje af te maken. Bij verlichting kun je ook kiezen voor bewegende lichten of zelfs projecties.

Verlichtings Effecten

De verlichting effecten zijn een essentieel element om het gevoel van een magische tuin te creëren. Met verschillende motorizert kun je flikkerend licht projector, laser shows en fontein bewegingen maken. Dit kan leuke effecten hebben op de gasten, en zorgt ervoor dat de tuin lijkt te shinen in het donker. Je kunt ook lichten aan de struiken toevoegen om een meer dramatisch effect te creëren.

Vuurwerk Show

Een vuurwerk show geeft een magische en romantische tint aan je bruiloft. Je kunt bij je plaatselijke vuurwerk winkel een vuurwerk show organiseren waarin je verschillende patronen en vuurwerk display kunt laten zien. Je gasten zullen de schoonheid van het vuurwerk bewonderen en verbluffen door hoe het de sfeer en de tuin verandert.

Bloemen Decoratie

De bloemen decoraties kunnen een magisch gevoel toevoegen aan de omgeving. Je kunt verschillende soorten bloemen kiezen om je tuin te verfraaien. Kies voor felle kleuren om zo een uniek effect te creëren dat je gasten zal amaze. Je kunt bijvoorbeeld veel bloemen gebruiken, als je wilde kiezen of mooie patronen van verschillende bloemen gecombineerd met positieve kleuren zoals lila, witen roze.

Heksenavond

Organiseer een heksenavond om de magische tuin te verbeteren. Je kunt kiezen voor heksenliederen, toveren met ballonnen of spelletjes organiseren, zoals magische spin, magische waas, magisch bloemenpapier maken, etc. Je gasten kunnen verschillende soorten kostuums dragen, of als ze dat willen een masker dragen zoals een tovenaar of een fee.

Tuinmeubelen

De tuinmeubelen geven de tuin een klassieke uitstraling en een magische sfeer. Je kunt bijvoorbeeld bijpassende tafels en stoelen gebruiken waar je gasten comfortabel zittent en staand zijn. Je kunt kiezen voor tuinstoelen, schommelstoelen, hangmatstoelen, papasans enz. Al deze meubelen zullen bijdragen aan het magenu helemaal af.

Magische Toneel Stukken

Maak de magie af met magische toneelstukken. Je kunt bijvoorbeeld optredens laten doen van mimespelers, dansers en magiers om de omgeving meer magisch te maken. De magische toneelstukken zullen de avond compleet maken en ervoor zorgen dat de bruiloft onvergetelijk wordt.

Geniet van de Magie

Verander je bruiloft in een magische tuin met bord decoraties door het toevoegen van verlichting, bloemen en andere versieringen. Kies elk element zorgvuldig en creëer een sfeer waarin je gasten magie kunnen ervaren. Gebruik LED-verlichting en kies verschillende kleuren en patronen om je bruiloft om te zetten in een magische tuin. Selecteer vuurwerk show om een romantische sfeer te creëren. Het toevoegen van tuinmeubelen zal ook helpen om de tuin een stijlvolle uitstraling te geven. Geniet van heldendomme en magie door mimespelers, dansers of magiers in te schakelen voor de toneelstukken. Wees creatief en verander je bruilofttuin in een magische tuin.

Verander Jou Bruiloft in een Magische Tuin met een Bord Decoratie!
Verander Jou Bruiloft in een Magische Tuin met een Bord Decoratie!
Verander Jou Bruiloft in een Magische Tuin met een Bord Decoratie!

Bekijk alle welkomstborden →

Verander Jou Bruiloft in een Magische Tuin met een Bord Decoratie!