Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord!

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

gebruikelijk.

Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord! Vier deze speciale gebeurtenis met een prachtig welkomstbord van Trouwbanners. Wij zorgen voor een presentatie die uniek, memorabel en modern is. Laat je gasten er nostalgisch over praten. Onze welkomborden zijn gemaakt van textiele materialen met unieke details en een superieure afwerking. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, designs, thema’s en lettertypen. Laat u inspireren!

Jouw welkomstbord toont op een aantrekkelijke manier de naam van de baby uitnodigingskaarten aan de gasten. U kunt uw verwachtingen met dit welkomstbord laten zien. Ons welkomstbord is gemaakt met uw specifieke behoeften en wensen in gedachten. Of je nu de naam van je baby wilt showen of wat grappige uitspraken of afbeeldingen toevoegen aan je bord, het is allemaal mogelijk met onze personalisatie-mogelijkheden.

Verras alle gasten op de speciaal georganiseerde babyshower met een zorgvuldig gekozen ontwerp. Al onze welkomstborden zijn van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zijn ze duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Wil je het bord meenemen van locatie naar locatie? Geen probleem. Ons design is goed beschermd en kan meegaan waar je ook gaat!

Wil je meer bezoekers uitnodigen en heb je meerdere welkomstborden nodig? Geen probleem. Wij kunnen welkomstborden voordelig voor je produceren. Je kunt kiezen uit verschillende maten, bedrukkingen, stoffen en kleuren. Je kunt ook verschillende ontwerpen voor een reeks bruilofts- of welkomstborden bestellen.

We hebben een breed scala aan welkomstborden voor verschillende gelegenheden. Al onze diensten zijn tegen een betaalbare prijs. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie, suggesties en advies. We staan altijd klaar om je te helpen met de beste oplossing voor jou.

Grappige Welkomstquotes bij de babvyshower!

Een welkomstbord is meer dan alleen het tonen van de naam van het kind. Dit is waar je kunt beginnen met grappige welkomstquotes op je welkomstbord. Er zijn tal van manieren om je gasten aan te moedigen om de babyshower bij te wonen. Hier zijn enkele van de grappigste welkomstcitaten die je op je bord kunt laten drukken:

Een party met het kleine wonder van deze familie!

Op zoek naar een supergoed feest ter ere van het komende kleine mirakel.

Verheug u op het krijgen van een mini-versie van deze familie.

Hou van de lach en de liefde die komt met een nieuwe baby!

Jullie zullen versteld staan van al de leuke dingen die je kunt toevoegen aan je welkomstbord. Laat de dingen echt opvallen en laat je gasten de liefde voelen door het aanmoedigen en toevoegen van kleur. Als je denkt dat je quote uniek en grappig genoeg is, ga dan voor het. Onze designers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je welkomstbord onvergetelijk blijft.

De Perfecte Afmetingen Kiezen voor een Welkomstbord

De afmetingen van het welkomstbord worden meestal bepaald door de hoeveelheid informatie die je naar voren wilt brengen. Vergeet je welkomstbord ook niet op de achtergrond van een foto te zetten. We maken al onze welkomstborden op maat. Wil je een grotere banner maar heb je de ruimte niet meer? We bieden Welkomstborden in verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit de volgende maten:

40cm x 20cm

55cm x 30cm

90cm x 30cm

105cm x 30cm

115cm x 30cm

145cm x 34cm

Je kunt de perfecte maat voor je Welkomstbord kiezen en gelukkig zijn met het eindresultaat. Onze kunstenaars krijgen de canvas size van je welkomstbord om alles wat je wilt aanmaken te passen en het helemaal naar wens te maken.

Waar je op Moet Letten bij het Kiezen van het juiste Welkomstbord

De aankoop van een welkomstbord kan erg verwarrend zijn, dus je moet weten waar je op moet letten bij het kiezen van een product. Bekijk onze lijst met dingen om op te letten als je een welkomstbord gaat uitkiezen:

Kies een stof die bestand is tegen weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw. Zo voorkom je schade.

Kies een krachtige en duurzame constructie die bestand is tegen schade.

Kies voor een zelfklevende methode voor oneffenheden in het oppervlak. Hiermee voorkom je nare verrassingen.

Zorg ervoor dat uw letters en designs goed leesbaar zijn. En kies voor kleuren die overal opvallen.

Kies een goedkoop welkomstbord dat in categorie kwaliteit staat.

Shop en vergelijk voordat je een welkomstbord koopt.

Kies een welkomstbord dat je opnieuw kunt gebruiken.

Zorg ervoor dat het welkomstbord uw verwachtingen overtreft.

Verfraaide Welkomstborden voor een Feestelijke Uitstraling

Heb je je Babyshower al thematisch gedecoreerd? Breng je decoratie naar een hoger niveau met aangesloten papieren linten, ballonnen en slingers. Kies er ook voor om je welkomstbord te versieren met verfraaide kanten, franjes, enz. Hiermee voeg je een touch van luxe toe aan je bord.

Met onze versierde banners kun je je gebeurtenis een stijlvolle look geven die het extra bijzonder en interessant maakt. We helpen je met het verrijken van je welkomstbord en begeleiden je door ons verschillende assortiment aan versieringen. Kies er ook voor om spraypaint toe te voegen om je welkomstbord in een oogverblindende kleur te verven.

Accessoires voor Welkomstborden

Wil je je welkomstbord extra laten opvallen? Kies er dan voor om verschillende accessoires aan toe te voegen. Zo kan je stofbanden of een verzameling slingers om je bord wikkelen. Het maakt je bord fris en zorgt ervoor dat gasten hun ogen er niet van kunnen afwenden.

Je kunt ook kiezen voor verlichting om je bord op te fleuren. Dit effect met neonverlichting zou echt geweldig voor een knusse nachtfeest zijn. Onze verlichtingsopties bieden een prachtig lichtatmosfeer waardoor je gasten zich uitgenodigd en verwelkomd zullen voelen.

Uploaden van speciale Foto’s op Welkomstborden

Jouw welkomstbord krijgt een persoonlijk tintje als je het combineert met mooie foto’s. Toon foto’s van het kind of laat je verbeelding de vrijloop voor een grappig gedrukt thema.

Als je je ontwerp hebt opgeslagen, stuur je het dan toe naar ons en wij zullen het toe voegen aan je welkomstbord. Laat gisteren achter en toon de wereld of je kleine schat. Welkom je gasten met een persoonlijke touch en maak je welkomstbord van Trouwbanners uniek, betekenisvol en adembenemend.

Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord!
Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord!
Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord!

Bekijk alle welkomstborden →

Verbazend Welkom bij de Babyshower met een Welkomstbord!