Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verhoog uw bruiloft ceremonie met een bruiloft bord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

Of je nu trouwt in een kleine huiskamer of een enorm kasteel, zet jouw bruiloft ceremonie in de verf met een bruiloft bord. Trouwbanners bieden je de perfecte manier om een eigenzinnig en leuk statement te maken. We hebben buitengewone Rollups gemaakt van topkwaliteit materialen en van ongeëvenaarde kunstnijverheid. Beter nog, we kunnen eenvoudig de tekst en de designs aanpassen aan jouw smaak.

Kies jouw stijl

Het is gemakkelijk om jouw eigen bruiloftborden te kiezen; er zijn tal van ontwerpstijlen beschikbaar, variërend van traditionele stijlen tot moderne designs. Als je getrouwd bent en je hebt een veroveraar nodig die de avond beheerst, kijk dan eens naar ons aanbod Rollups. Met onze Rollups kunnen trouwenden hun feest net zo stylen als ze willen.

Gepersonaliseerd én goedkoop

Onze Rollups zijn de perfecte manier om stijl aan jouw grote dag toe te voegen. Ze zorgen ervoor dat jouw bruiloft eruit springt voor het publiek. Wat nog beter is, is dat de Rollups gemaakt kunnen worden voor een beperkt budget. Dit betekent dat sparen voor jullie trouwdag niet langer nodig is. Met onze Rollups kunnen jullie jullie budget voor andere delen van de dag gebruiken.

Opblaasbaar voor een feest of ceremonie

Onze Rollups zijn de perfecte manier om jouw ceremonie of feest te versieren! Ze zijn optimaal geproduceerd om zowel binnen als buiten te gebruiken, en je kunt eenvoudig de tekst aanpassen aan je behoefte. Hierdoor heb je direct een speciale jurk die helemaal is aangepast aan jouw stijlrichtlijnen.

Neem jouw gepersonaliseerde bruiloft borden mee naar huis

Je hebt wellicht je bruiloft plannen, je outfits en je locatie al geregeld. Neem dan de volgende stap en kies voor een gepersonaliseerd bruiloft bord voor jou! Als je er nog eentje wilt hebben voor thuis, dan kun je het kopen voor een lage prijs. Neem een stukje van jouw bruiloft mee naar huis voor een souvenier waar je je leven lang van kunt genieten.

Vind De Perfecte Bruiloft Borden Voor Jou!

Zet je bruiloft in de verf met onze buitengewone Rollup. Het is de perfecte manier om je ceremonie of feest te versieren waar persoonlijke herinneringen je jaren mee zullen begeleiden. We hebben lang verfijnde designs om uit te kiezen, variërend van klassiek en traditioneel, tot modern en showstoppend. Dus waarom kies je niet voor een gepersonaliseerd bruiloft bord voor jouw trouwdag?

De Oneindige Keuzes

Of je nu je bruiloft bord in neutrale tinten houdt of liever een pop van kleurige of ingenieuze designs gebruikt, je moet niet twijfelen over je keuzes. Onze Rollups zijn duurzaam en kunnen alle omstandigheden aan. Wat nog beter is, is dat de Rollups gemaakt zijn om te voldoen aan jouw stijlrichtlijnen. Dus als je een stukje stijl aan een beperkt budget wilt toevoegen, kijk dan eens naar onze collectie Rollups.

Vind De Beste Ontwerp Gebaseerd Op Jouw Smaak

Omdat onze Rollups stuk voor stuk zijn ontworpen met aandacht voor detail, zul je ze vinden met exquise designs. Kies jouw favoriete stijlen uit een verscheidenheid aan thema’s. Of je nu kiest voor een avant-gardistisch of een traditioneel ontwerp, we hebben gegarandeerd de perfecte bruiloft bord voor jou. Kies iets dat jouw toevoegt aan jouw grote dag.

Verhoog uw bruiloft ceremonie met een bruiloft bord
Verhoog uw bruiloft ceremonie met een bruiloft bord
Verhoog uw bruiloft ceremonie met een bruiloft bord

Bekijk alle welkomstborden →

Verhoog uw bruiloft ceremonie met een bruiloft bord