Gratis verzending NL & BE

Levertijd 2-3 werkdagen

Whatsapp: 085 902 6830

Inclusief alle materiaal

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE

Verjaardags welkomstbord

Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending NL/BE

Achteraf betalen

Compleet geleverd

De nieuwe trend voor iedere verjaardag. Maak kennis met de nieuwe Verjaardags welkomstborden!

Ga je binnenkort de verjaardag van je kind vieren? Of bereikt één van je ouders een bijzondere leeftijd? Dan is een verjaardags welkomstbord zeker iets wat niet mag ontbreken. Met behulp van zo’n bord kun je alle gasten welkom heten. Op een verjaardags welkomstbord staat precies wie er jarig is en hoe oud hij of zij is geworden. Met behulp van zo’n bord creëer je meteen een echt feestje. Zeker voor je kinderen is dit fantastisch. Wanneer zij jarig zijn is dit altijd net wat specialer dan wanneer je zelf jarig bent. En hoe leuk is het nu om je kinderen te verrassen? Buiten cadeautjes, visite en mega taart mag ook zo’n welkomstbord zeker niet ontbreken.

Geheel in stijl

Een verjaardags welkomstbord kun je helemaal naar wens samenstellen. Hierdoor past het bord perfect bij de stijl van de verjaardag van je kind. Misschien gaat je kind nog wel een kinderfeestje geven en wil hij of zij een prinsessenfeest of een piratenfeest. Hoe leuk is het dan dat je ook een welkomstbord in deze stijl neer kunt zetten? Voor ieder soort feestje en voor ieder thema is er wel een welkomstbord te vinden. Je kunt er natuurlijk ook eentje zelf maken. Je kunt dit bijvoorbeeld doen van hout of met behulp van een krijtbord wat je nog ergens op zolder hebt staan.

Toch is zo’n krijtbord of houten bord wat ouderwets. Tegenwoordig kun je namelijk heel gemakkelijk je eigen banner samenstellen. Een banner is het perfecte verjaardags welkomstbord voor iedere verjaardag. Dit of je nu op zoek bent naar een welkomstbord voor de verjaardag van je kinderen of naar een welkomstbord voor je vader of moeder die 60 wordt.

Het voordeel van een banner is dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen. Zo heeft je vader of moeder van te voren niets door. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je het feestje van je kinderen niet thuis, maar elder viert. Bijvoorbeeld in een speeltuin of zwembad. Wel zo fijn dat je het welkomstbord dan gemakkelijk mee kunt nemen en er ook nog genoeg plaats overblijft voor alle passagiers in je auto. En laat dat nou precies zijn wat een banner van trouwbanners.nl je biedt.

Het nieuwste verjaardags welkomstbord

De nieuwste trend met betrekking tot een verjaardags welkomstbord is toch wel een banner. Zo’n banner kun je geheel naar wens samenstellen en personaliseren. Wanneer je een kijkje neemt op onze website kun je kiezen uit allerlei standaard borden, maar met behulp van de tool op onze website kun je ‘m ook geheel naar wens samenstellen. Bijvoorbeeld met een leuke foto.

Kies een leuke foto van je kind of van jullie als gezin of kies een leuke grappige foto van je vader of moeder. Gegarandeerd dat het bord een waar succes gaat zijn. Naast een willekeurige afbeelding kun je ook zelf de tekst bepalen die je op de banner wilt laten drukken. Het is zelfs mogelijk om te kiezen uit verschillende lettertypes. Mocht het ontwerpen je minder goed afgaan dan je had gehoopt, staat ons ontwerpteam graag voor je klaar om je te helpen. Het is namelijk wel zo fijn dat het bord straks aan al je wensen en verwachtingen voldoet wanneer het bij je thuis bezorgd wordt.

Waar kun je een banner nog meer voor gebruiken?

Een banner kun je natuurlijk niet alleen gebruiken als verjaardags welkomstbord. Je kunt zo’n banner ook gebruiken als bruiloft decoratie of als bord wat je neer kunt zetten bij een stand op de beurs. Misschien ben je namelijk wel werkzaam als ondernemer en ben je regelmatig aanwezig op beurzen. Wel zo fijn wanneer je dan over een bord kunt beschikken waarop jouw bedrijfsdetails beschreven staan wat je makkelijk mee kunt nemen. Je wilt immers niet met een grote houten stelling en een steekwagen op pad.

Al onze banners hebben een hoogte van 2 meter en een breedte van 85 centimeter. Echter behoort een breedte van 1 meter ook tot de mogelijkheden. Dit maakt dat een banner een echte eyecatcher is voor verschillende doeleinden. Daarnaast worden de banners die je bij ons besteld altijd geleverd met een beschermhoes en een standaard. Hierdoor kun je de banner veilig vervoeren en binnen een aantal seconden opzetten en weer opvouwen. Wanneer je hem op werkdagen voor 17.00 uur besteld heb je hem morgen al in huis. Vaak ook wanneer je in België woont.

De beste prijs- kwaliteit verhouding

Het vieren van een verjaardag is vaak al duur genoeg. Waarom zou je dan meer geld uitgeven aan een verjaardags welkomstbord dan nodig is? Bij ons vind je al zo’n welkomstbord vanaf €59,-, Naast de uitstekende kwaliteit die je van onze banners mag verwachten bieden we je deze ook nog eens aan tegen een zeer scherpe prijs.

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Wanneer je aan de slag gaat met het personaliseren van een verjaardags welkomstbord zal het ontwerp altijd gecontroleerd worden door ons ontwerpteam. Wij controleren namelijk iedere banner voordat deze gedrukt wordt. Hierdoor zal je nooit een banner thuis gestuurd krijgen waarvan de afbeelding is vervaagd of waarvan de tekst is gesprongen. Ga je aan de slag met het ontwerpen van een welkomstbord en wil je hier een afbeelding bij gebruiken? Zorg er dan altijd voor dat je een afbeelding upload met minimaal 100 pixels.  Daarnaast mag de grootte van het bestand van de afbeelding nooit meer dan 6 MB zijn. Ga dus zorgvuldig te werk met het samenstellen van een verjaardags welkomstbord. Hierdoor voorkom je dat wij grote aanpassingen  moeten doorvoeren waardoor het bord mogelijk niet op tijd geleverd wordt.

Wanneer je het welkomstbord besteld heb je hem in de meeste gevallen morgen al in huis. En aangezien wij altijd iedere banner controleren voordat deze gedrukt wordt bieden wij de beste prijs-kwaliteit verhouding wanneer het gaat om een verjaardags welkomstbord.

Verjaardags welkomstbord
Verjaardags welkomstbord
Verjaardags welkomstbord

Bekijk alle welkomstborden →

Verjaardags welkomstbord